دیشب اکانتینگ مشکل داشت
برای منم سرعت سرور داخلی و خارجی در تایم رایگان نامحدود بود
ولی از حجمم کم نکرده چیزی
Printable View
دیشب اکانتینگ مشکل داشت
برای منم سرعت سرور داخلی و خارجی در تایم رایگان نامحدود بود
ولی از حجمم کم نکرده چیزی
برا من دیشب یه لحظه لینک پرید و دیگه وصل نشد تا بعد ساعت 10 صبح!نقل قول:
اکانتینگ خود به خود مشکل پیدا نمیکنه یه قورومساقی دستکاریش میکنه پول من و تورو بالا بکشن :n05:نقل قول:
شدیدا دارن دزدی میکنن دوباره... . 8 روز از نتم گذشته 5 گیگ کم کرده با اینکه مصرفم فوق العاده پایین بود این ماه. میشه گفت نصف بیشترش از دزدی اسیاتکه... .
من از سرویس های ماکس نت دیسکاوری 3 ماهه داشتم تازه 12 روز هم مونده بود تموم بشه مثل شب های گذشته اینبار هم ساعت 2 شد و زدم تا دانلود رایگان شروع بشه و شروع هم شد و مثل قبل چیزی از ترافیک اصلی کم نمیشد تا اینکه لینک پرید و کل دانلود ها ایستاد و من بعد 3 دقیقه که لینک اومد زدم دوباره دانلودها شروع شدن و رفتم خوابیدم . صبح بیدار شدم دیدم از ترافیک اصلی هر چی بوده صفر کرده و با صفحه تمدید مواجه شدم ! زنگ زدم پشتیبانی میگه شما 10 گیگ دانلود شبانه برا سرویست داشتی که اونم دیشب استفاده کردی ! گفتم چطور از سه ماه پیش تا دیروز شبها از ساعت 2 تا 8 دانلود داشتم و چیزی از حسابم کم نمیشد و حالا یکباره به فکرتون افتاد ترافیک منو خالی کنین ؟ گفت بلاخره اینطوری دیگه شما 10 گیگ شبانه مجاز بودی اونم دیشب استفاده کردی و زیر بار نرفت . البته مشکلی نیست . من همون 3 ماه دور بر 500 گیگ از شبانه رایگان استفاده کردم . ولی من اخرش نفهمیدم که بلاخره این شبانه رایگان سرویس های ماکس نت الان اینجا یعنی در اسیا تک چطور محاسبه میشه ؟ تو خود ماکس نت زده مثلا : سه ماه 2 تا 8 رایگان با 10 گیگ حجم مجاز شبانه و در صورت اتمام این 10 گیگ باز هم به صورت رایگان میتونین از شبانه رایگان استفاده کنین و چیزی از ترافیک اصلی کم نمیشه . الان سه ماهه داخل اسیا تک هم همینطوری بود ولی نمیدونم چطور شد دیشب کل ماجرا فرق کرد . الانم مجبور شدم نیم گیگ شهاب با 4 تا 10 رایگان شبانه فعال کنم . ولی سرعت دانلود و اپلود و داخلی و خارجی هیچ فرقی با همون سرویس قبلیم که رو 4 مگ بسته بودن نکرد . یعنی فقط اسم سرویس رو عوض کردن در حالی که خط من راحت تا 10 مگ رو میکشه ولی این دزدها اومدن پول سرویس 10 مگ رو از من گرفتن و همون سرویس قبلی رو به من قالب کردن . اخه اینو من به کی و کجا بفهمونم . قبلا میگفتم چرا پس سرعت دانلود روزانه و شبانه من یکی هست میگفتن سرویس شما از ماکس نته حالا که شد اسیا تک پس چرا بازم قانون خودتون یعنی حذف محدودیت سرعت درون شبکه ای رو رعایت نمیکنید؟ اپلود رایگان هم بخوره تو سرشون رو 50 محدود کردن که عملا اپلود نمیشه کرد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایم رایگان صبحانه آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام بالاخره یکی به ما بگه منظور از این حداقل تبادل چیه تو لیست قیمتهای اسیاتک هست؟ وتو سرعتهای 2 مگ و 4 چطوریه وفرق سرعتش چیه؟
نقل قول:
به طرز غیر قابل تحملی دو روزه پیغام Service unavailable دوباره مانع از دسترسی به بسیاری از سایت ها شده اصلا هم پاسخگو نیستن فقط بلدن بگن DNS رو عوض کن!
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دوستان من دیروز دیگه مجبور شدم از طریق ۱۹۵ پیگیری کنم که بعد از چند دقیقه یک جواب کتبی دو خطی دادن امروز صبح هم یکی از اوپراتور ها تلفن زد
گفت یک سری تغیرات روی خط انجام شده و یک سری سوال هم پرسید که ایا وقتی اینطوری میشه میتونم پینگ بگیرم! گفت اگر دوباره اینطوری شد از پینگ سایت و همینطور مودم عکس بگیرید و بفرستید! قسمت از همه جالبترش این بود که گفت ما تا حالا از طرف دیگر کاربرها شکایتی در این مورد نداشتیم و اگر چنین چیزی میبود خیلی ها گزارش میدادن!!!! من متنی رو اماده کردهام اگر کسی حوصله پیگیری از ۱۹۵ رو داره بگه متن رو براش پ.خ کنم.
من الان هم اسیا تک هم مخابرات دارم ولی نمیتونم از تلگرام چیزی دانلود کنم شکایت کنم به جایی میرسه؟نقل قول:
Sent from my LT26w using Tapatalk
باید برسه موضوع شکایت رو عدم امكان دسترسي به برنامه هاي كاربردي(وب، ايميل و شبكه هاي اجتماعي) انتخاب کن.نقل قول: