دوستان سلام
دیشب تا الن ده گیگ از حجمم پریده. مطمعنم که خودن و خانواده استفاده نکردن. طرح شبانه هم اوکی بوده و سیستم خود به خود مطمعنم خاموش شده، زنگ بزنم امیدی هست؟
Printable View
دوستان سلام
دیشب تا الن ده گیگ از حجمم پریده. مطمعنم که خودن و خانواده استفاده نکردن. طرح شبانه هم اوکی بوده و سیستم خود به خود مطمعنم خاموش شده، زنگ بزنم امیدی هست؟
نقل قول:واسه من که علاوه براین Service unavailable و اینستا ، تلگرامم به مشکل برخورده و قطعی-وصلی داره! منتها با چیزشکن همه چی اوکی میشه! پدر مردمو با این فیلترینگه هوشمندشون درآوردن!نقل قول:
این مورد Service unavailable هم به خاطر کش کردن آسیاتکه ؛ واعظی اومد گفت که واسه سال آینده اینترنت ملی رو راه اندازی میکنیم و سرور های خارجی رو در داخل کش میکنیم که ارز بابت خرید پهنای باند از کشور خارج نشه!!!
حالا نکته ی جالب اینجاست که با این وضع ، پینگم 2 ماهه که خیلی خوبه و بدون تایم اوت ؛ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو 110 تا 120 میچرخه و سرعت دانلودمم در تایم غیر رایگان مشکلی نداره و اوکیه!
با زنگ زدن بهشون که اتفاقی نخواهد افتاد!نقل قول:
در صورتی که مستندات کافی به واسطه ی برنامه هایی همچون networx و غیره که حجم مصرفیو در بازه های مختلف نشون میده ، داری در سایت 195 ازشون شکایت کن ؛ در ضمن از صفحه ی wireless client مودمت که دستگاه های متصل به مودمو نشون میده هم اسکرین شات بگیر و بفرست ( حواست باشه که موقع اسکرین شات گرفتن ، فقط لپ تاپ یا پی سی خودت به مودم وصل باشه و دستگاه دیگری رو اون صفحه نشون نده که بهونه بیارن که فلان دستگاه یا گوشی حجمو مصرف کرده ! )
در صورتی که پیگیر باشی و تجدید نظر هم بزنی ( در صورتی که کارتو در مرحله اول راه ننداختن ) ، مطمئنا حجمو بهت برخواهند گردوند!
مدرک کافب ندارم متاسفانه، تماس گرفتم فایده ای نداشت.نقل قول:
مطمعن هستم که هر چی دیشب توی تایم رابگان دانلود کردم از حجمم کم شده. چند ساله سرویس دارم اولین باره میبینم همچین چیزی. اماتور هم نیستم که بگم مشکل از من بوده!
متاسفانه الان که هیچ مستندی هم نداری ، خیلی بعیده که حجمو بهت برگردونن!!نقل قول:
با این حال به نظر من کاری که میتونی بکنی اینه که فردا صبح ( قبل از ساعت 12 ) به 1544 داخلی 4 زنگ بزنی و بگی که واست پیگیری کنن!
همیشه برنامه های مانیتورینگ مثه networx و du meter رو روی سیستمت نصب کن تا در این مواقع به مشکل نخوری!
آقا نامردا از منم دیشب حجم کم کردن 1 گیگ حدودا مصرف کردم که 80 درصد رایگان حساب نکرده بدشانسی با گوشی استفاده کردم این یک گیگو مدرکی ندارم :n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم نزدیک ۵ گیگ کسر شده. وقتی پست شما رو خوندم رفتم پنل رو نگاه کردم. پیشنهاد میکنم سایر دوستان هم چک بکنن. آخر ساله دیگه !نقل قول:
به احتمال زیاد مشکل از سمت خودشون هست.
پیشنخاد من اینه که اگر بقیه هم همین مشکل رو دارن یک متنی رو اماده کنیم بفرستیم برای 195.
باید اینکار انجام بشه یعنی چی هر وقت یه بار میان این گوهخوری رو انجام میدن مگه چند گیگ حجم به راحتی به دست میاد که یه شبه به فنا بره :n34:نقل قول:
از طریق پشتیبانی پیگیری کنید اگر به نتیجه نرسیدید بعد ۱۹۵