موافقم!!! همش زیر سر این زیر ساخت لعنتیه !!!نقل قول:
این چند روزه هم میر هارو ریخته رو دایره هی کی شانسی دست میکنه یه کسیر گیرش میاد :n02:
من در عین حال که با پارس پینگ خارج 110 دارم با داخل پینگ 280 هم دارم :دی
Printable View
موافقم!!! همش زیر سر این زیر ساخت لعنتیه !!!نقل قول:
این چند روزه هم میر هارو ریخته رو دایره هی کی شانسی دست میکنه یه کسیر گیرش میاد :n02:
من در عین حال که با پارس پینگ خارج 110 دارم با داخل پینگ 280 هم دارم :دی
فوق العاده است !!! تا 21 مگ رو ساپورت میکنه !!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره داداش ولی وضعم اینه !!!!
یعنی مشکل چیهنقل قول:
خوب این به خاطر اینه که مشکل اساسی وجود داره !!! همین بحثی که قبل این پست بود!!! زیر ساخت همه رو قاطی پاتی کرده !!! یه دقیقه سرعت خوبه !!! چند دقیقه بعد خراب !!!نقل قول:
احتمالا برای شما هم همین مورد هست !!! یا پهنای باند مرکز شما کمه
واسه من پینگ داخل خوبه. یعنی بهتر از پینگ خارجیه. اما یه هفته است که شبانه رایگان درب و داغونه. نمیدونم چرا این قدر قطع و وصل میشه اینترنتم. قبلاً خوب بود. بعضی وقتا میشد که تا 2 - 3 روز ارتباطم اصلاً قطع نمیشد و آیپی اتصالم تغییر نمیکرد. اما الآنه تو ساعتای رایگان هر 2 - 3 دقیقه قطع میشه. هنوز زنگ نزدم پشتیبانی. گفتم شاید گذرا باشه. اما دهنم صافه. هر روز باید بشنیم کلی وقت بذارم، لینکایی که خراب شدن رو دوباره تو IDM درست کنم. البته لحظاتی که وصله سرعت خوبه. اما تمام فایلهای تو لیست IDM من رو نصفه کاره کرده لامصب. :n28:نقل قول:
البته، تو ساعتای عادی اصلاً مشکلی نداره.
اگر مرکز شما هم جز مرکز های شلوغ باشه احتمال داره که سرعتتون هر لحظه به علت زیادی کاربر فرق کنه !!!نقل قول:
البته برا من هم اینجوریه و IP ها دائم دارن عوض میشن !!! البته نتهای دیگه ای هم که سراغ میگیرم همین وضعیته !!! ایراد از پارس نیس:n27:
اهان پس خط من مشکلی نداره تازه اینجور شده تا 20 مگ میکشه از وقتی که اس دادن واسه ارتقا چند ساعتی ممکنه قطع شه وگرنه قبلش تا 12 میکشید ولی فایده نداره وقتی اوضاع نت اینه تا 100 بکشه هم هیچ تاثیری نداره دیگه
مرکز که شلوغه. من کلی منتظر موندم تا پارسآنلاین تو این مرکز پورت خالی گیرش بیاد به من بتونه سرویس بده. ولی تعجبم از اینه که وضعیت یه هفته است این طوری شده. با این چیزی که شما میگی باید منتظر باشیم ببینیم کی وضع اینترنت مملکت درست میشه.:n27:نقل قول:
ما هم که این همه از خطمون تعریف شده بود دیشب کلا از ساعت ۳:۳۰ به بعد قطع بودش :n02:
مثلا تا ۳ بیدار موندم ۱۰ گیگ فایل برا دانلود گذاشتم و گوشیم رو آپدیت کردم اما دقیقا همون لحظه که سیستم رو ول کردم اینترنت قطع شدش.