سلام
من میخوام 128 بگیرم، سرعت دانلودم رو روی چند می بندن ؟
Printable View
سلام
من میخوام 128 بگیرم، سرعت دانلودم رو روی چند می بندن ؟
معمولاً از زمانی که شما بهشون اعلام کنید که خطتون رو تخلیه کنن حداقل 3 روز طول میکشه. چون نامه رو باید به مخابرات ارسال کنن که مخابرات هم معمولاً یکی دو روزی طول میکشه تا جمع کنه. اگه از زمان سرویستون باقی مونده باشه، قاعدتاً تا لحظهای که مخابرات جمعش نکرد میتونین استفاده کنین. من مشابه این اتفاق رو با سرویسدهنده قبلیم تجربه کردم.نقل قول:
آقا چرا ناراحت میشی؟ خوب قیمت سرویس 128 نامحدود با سرعت دانلود 15 تا 16 کیلوبایت در ثانیه حدود 27 تا 28 هزارتومن در میآد بر اساس تعرفههای مصوب سازمان تنظیم مقررات. واسه 256 هم با سرعت دانلود 30 تا 32 کیلوبایت در ثانیه هم حدود همین 45 هزارتومن. حالا، اینا بد کاری میکنن واسه کسایی که خوره دانلود نیستن تا یه حجمی با سرعت حداقل 8 برابر قرارداد، سرویس ارائه میکنن که برای خیلی از مشتریهای نامحدود مناسبه. الآن برنگردی بگی قیمت اینترنت تو ایران خیلی گرونه و چند لیچار بار شرکتهای اینترنتی و یا حتی بار من کنی. :n01:نقل قول:
مشکل ما این که انحصار پهنای باند الآن دست دولته. دولت هم اراده کرده که قیمت اینترنت این قدر باشه. واقعیتش اینه که شرکتهای اینترنتی دستشون تو قیمتگذاری خیلی باز نیست. این رو از روی قیمت سرویسهای نامحدودشون میشه دید که تقریباً همه شرکتها عین هم هستند.
حالا بعضی شرکتها مثل پارسآنلاین اومدن تو این اوضاع یه اشانتیون (حالا شما فرض کن فقط برای جلب مشتری) به این سرویسای نامحدود میدن تا درصد قابل توجهی از مشتریاشون اینترنت پرسرعتتر رو تجربه کنن. شما به خودت نگاه نکن که مصرفت بالاست، خیلی از کاربرا فقط واسه وبگردی استفاده میکنن که برای اون کار ماهیانه 4 تا 5 گیگ ترافیک کافیه. اینا که واسه 128 دارن 10 گیگ با سرعت 1.5 مگابیت میدن. دیگه چی کار کنن که راضی بشین؟
البته میدونم که حرف شما هم بیشتر شوخی بود. ولی بد ندیدم نظرم رو پای حرف شما بنویسم. امیدوارم که یه وقت به خودتون نگیرید و ناراحت نشید. :n16:
خودش که تو کنترل پنل گفته قبل از فعال کردن سرویس جدید (سرویس تمدید شده)، حتماً مودم رو خاموش و روشن کنید تا ترافیک مصرفی دوره قبل به دوره جدید انتقال پیدا نکنه. با این حساب فکر میکنم که احتمالاً اگه حجمت منفی باشه، حتماً تو دوره بعد از خجالتت در میآد.نقل قول:
داداش اگر من و شما برای این سرویس های در پیت پول ندیم کی میخواد بخره ؟ :دینقل قول:
طبق قیمت های مصوبه 128 نامحدود 16 کیلوبایتی 9 تومن و 256 نامحدود 32 کیلوبایتی 12500 قیمت داره !!!! قبل همین پارس 128 نامحدود داشتم ماهی 12500 میدادم با سرعت 35 !!!! فقط و فقط به خاطر تایم اوت از اون شرکت اومدم بیرون ولی نتاسفانه هیچ شرکتی پورت خالی نداشت مجبوری پارس رو گرفتم !!! لطفا نگید این حرف ها رو :n12:
C:\Users\Se7en>ping google.com
Pinging google.com [216.239.32.20] with 32 bytes of data:
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=138ms TTL=39
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=138ms TTL=39
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=139ms TTL=39
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=139ms TTL=39
Ping statistics for 216.239.32.20:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 138ms, Maximum = 139ms, Average = 138ms
C:\Users\Se7en>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=120ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=120ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=128ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=126ms TTL=46
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 120ms, Maximum = 128ms, Average = 123ms
حروم خور تر از این شرکتهای اینترنت و زیر ساخت تو ایران وجود نداره !!! با یه سرچ ساده میتونید بفهمید که چقدر اینا میکشن رو هزینه اینترنت و میدن به ما !!! یا اصلا مقایسه کن ببین چقدر کاربر تو ایران وجود داره و چند گیگ پهنای باند بین الملل!!! ببین اصلا بین اون اعداد تناسب وجود داره ؟
آقا مثل کدوم شرکتا؟ من شدید دنبال شرکتی هستم که بشه باهاش دانلود رایگان زیاد داشت.نقل قول:
کسی این مشکل رو نداره؟ امشبم وضعیتم همین طور بود. هر 2 - 3 دقیقه یه بار قطع شد. بازم از ساعت 4:20 دقیقه شروع شد. فکر کنم این جزو برنامههای محدودیت دانلود باشه. این جوری خیلی بده.نقل قول:
اون 9000 تومن و 12500 تومنی که گفتی مال سرویسیه که حداقل ضریب اشتراکش 1 به 8 باشه. مثل خود مخابرات. یادمه تقریباً 2 سال پیش مشابه این سرویسا رو آسیاتک هم گذاشته بود به اسم برنزی. یه ماه گرفتم سرویس 1مگ نامحدود برنزی اون رو. لامصب اصلاً نمیشد باهاش دانلود کرد. فقط واسه وبگردی خوب بود. چون از یه تکنولوژی مانیتورینگ استفاده میکردن که لحظهای سرعت داون استریم خوب بود ولی اگه یه فایلی بزرگتر از یه حدی بود وی میذاشتی برای دانلود سرعت بلافاصله افت میکرد. تازه، مخابراتم دیگه نمیخواد اون سرویس رو ارائه کنه و دنبال سرویسهای حجمیه.نقل قول:
من الآن 7 - 8 ساله اینترنت adsl استفاده میکنم. از وقتی هم یادمه 128 نامحدود با ضریب اشتراک پایین که بیشتر مواقع (بالای 95 درصد) سرعت 15 کیلوبایت رو بدون افت بهت بده 28000 تومان بوده حدوداً.
این چیزایی هم که این ور و اون ور گفته میشه مثلاً هزینه اجاره پهنای باند بینالمللی اینه و اونه، قبوله. اما شرکت زیرساخت تعمداً داره با فروش گرون پهنای باند به شرکتهای PAP قیمت رو بالا نگه میداره تا ملت نتونن به راحتی دسترسی به اینترنت بالای 128 داشته باشن. منم این چیزا رو متوجهم. این رو هم میدونم که وضعیت سرویس اینترنت تو ایران خیلی داغونه. اما حرفم اینه که همه تقصیر رو گردن شرکتهای اینترنتی انداختن، درست نیست. اگه دولت دست از انحصار ورمیداشت، اینا شرکتهای انتفاعی هستن، دنبال سودن، حتماً رقابت بینشون باعث میشد که کاربرا سرویسهای بهتر و خیلی ارزونتری بگیرن.
ولی بازم میگم، کلیت حرفت درسته و منم قبولش دارم.:n01::n16:
من اینترنت 512 دارم و سرعتم در طول روز 500 کیلوبایت هست.اما بطور شگفت انگیزی شب ها که دانلود رایگان هست،میره روی 900 !!!و قطعی هم نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خیلی راضی هستم.
درضمن اضافه کنم که من از تیر ماه وضعم همینطور بوده و تا الان 5 ترابایت همینجوری دانلود کردم و مشکلی هم پیش نیومده
پارس آنلاین مچکریم :)
تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطم چجوره دوستان