عزیز دلم درسته شما 2مگ گرفتید ولی فرق شما با کسی که 128 داره در ماه فقط 10هزارتومانه حتما انتظار داری 128 با 16 دانلود کنه بعد شما با 70 تا 80 دانلود کنی اونم بخاطر 10هزارتومان بیشتر در ماه
در حالی که 128 نامحدود 28هزار تومان در ماهه و 2مگ نامحدود 400هزار تومانه در ماه هزینه اشتراکشه یعنی به ازای سرویس 2 مگ ایکو معادل 128 نامحدودم در ماه پول نمی دی .
من نمی خوام اسم شرکتی رو اینجا ببرم ولی 2هفته پیش که رفتم شاتل تا خط 2 مگ بگیرم نماینده شاتل توی اهواز گفت که دیگه واگذار نمی شه برای همین رفتم سراغ شرکت پارس آنلاین با کمال تعجب دیدم سرویس 1 مگ که شاتل داره 48هزارتومان در ماه میده رو با همین شرایط پارس میده 68هزار تومان تازه سرویس دو مگ شاتل 54هزار تومان در ماه بود(اگه اشتباه نکنم) من تلفنی شرایط رو از اپراتور پارس پرسیدم در جواب اینکه چرا قیمت ها اینقدر تفاوت داره گفت آخه اون شاتله ولی ما پارس آنلانیم(با لحن حق بجانب) بعد که از بخش فنیشون پرسیدم که داون استریم خطوط 128پارس روی چند بسته میشه گفت بالا می بندیم گفتم چقدر گفت معمولا روی 180اینا گفتم شاتل یکساله که مال منو 576 بسته دوباره با همون لحن حق بجانب گفت اون شاتله والا ماکه نفهمیدیم اینم شد جواب طرح تشویقی که ندارند شبانشونم از 1تا6 صبحه سرعتشونم که تو دانلود پایینتره از شاتله (توی روز) توی شبم که دوستام میگند مدتیه که پارس توی اهواز افتضاح شده قیمتشونم که بالاتره برترین شرکت اراعه دهنده اینترنت در کشورهم که شاتل شد پس من نمیدونم دارند به چیشون مینازند که میگند "اون شاتله ما پارسیم"