بزودی تست میکنم.امیدوارم جواب بده!!!:n02:
Printable View
بزودی تست میکنم.امیدوارم جواب بده!!!:n02:
دوستان حجم دانلودم تقریبا تموم شده بود اما الان چند ساعته که همچنان دارم دانلود می کنم و نت گردی ! مودم رو هم خاموش روشن نکردم. توسایت هم زده حجم پس از خاموش روشن شدن مودم محاسبه میشه !
حالا یه سوال. من 100 مگ حجم داشتم امکانش هست بیشتر از 100 مگ ( بدون خاموش کردن مودم ) استفاده کنم ؟ یه وقت حجمم رو منفی نزنه قرض دار هم بشیم ؟ :n02:
اوه اوه...نقل قول:
من یه بار به سفارش یکی از دوستان همین انجمن که ذر این تاپیک هم حضور داره:n02: خواستیم شاتل رو مثل همین روش دور بزنیم(تقریبا روشش مشابه این روش بود)...800مگ حجم داشتم و وقتی دانلود رو استارت زدیم فوری تموم شد و حجم منفی شد.
مثلا خوشحال شده بودیم که اکانتیگ رو دور زدیم...ولی نگو که هر چی بعدش دانلود کردم تا قرون اخرش ازم گرفت:n02::n02:
شاتل تا -500 مگ اجازه میده....
خلاصه حدود 2گیگ ازم رفت!:n02:
حالا پارس انلاین نمیدونم به چه شکله ولی مواظب باش سرت کلاه نره و بدهی بالا بیاری!!!:n02:
اوه اوه ! پس فکر کنم حجم منفی هم بزنه !نقل قول:
حلا استفاده می کنیم ! فوقش 5 تومن پول حجم میدیم دیگه :)
سلام.من دیروز بهشون گفتم خطمو تخلیه کنن.ولی اینترنتم هنوز وصله......... ممکنه فردا قطع بشه؟ چقدر تخلیه طول میکشه؟ کسی تجربه داشته؟
سلام
در مورد اینترنت 256 نامحدود پارس آنلاین راهنمایی میخواستم
هزینش ماهیانه 45 تومنه؟ سرعت دانلودش چه میزانه ؟
و اینکه منظور از حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB) یعنی چی ؟ تو سایتشون نوشته بود
تا 20 گیگ سرعتت 380 خواهد بود و بعد از 20 گیگ سرعت 30 کیلوبایت:n21:نقل قول:
من الان 128 نامحدود دارم سرعتم روی 15 هستش!!!
اصلا و ابدا نامحدو از این شرکتهای گند نخرید :n02:
سلام،
دوستان من سرعتم افتضاح شده بعد از این جریان افزایش downstream قبلا خطم روی 4 مگ بود سرعتم عالی بود
سرویسم 256 محدوده
اینم تنظیمات مودم و عکس تست سرعت هم از سرور داخل هم خارج :n21:
کمک کنید لطفا اگه راهی به ذهنتون میرسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودلاسیون مودمت الان g.mdt هست بگذارش روی +adsl2 تا snr downstream مِت بهتر بشه ولی با همین نویز هم نباید انقدر افت سرعت داشته باشید.نقل قول:
یا افت سرعت موقت هست یا مرکز مخابراتیتون خیلی شلوغ هست.
و طبقِ چیزی که دوستان گفتند آی پی رنجِ 91 خوب هست البته بعضی دیگه هم گفتند خوب نیست ولی من مشکلِ خاصی تویِ تنظیماتِ مودم نمی بینم.(تا نظرِ دوستان چی باشه.)
از داخل تنظیمات مودم، dsl mode ( شاید تو قسمت WAN باشه ) از گزینه ی adsl g.mdt به adsl 2+ یا adsl 2 plus تغییر بدید ببینید تغییری حاصل میشه یا نه .نقل قول:
ولی در کل ، حدودا یک ماهی میشه که سرعت من هم شدیدا کم شده ( چند هفته بعد از ارتقاء به 9 مگ- و البته ارتباطی هم به ارتقاء نداره، مشکل از جای دیگه ای هست صد در صد - با توجه به رنج ای پی ها و پینگ ها که دوستان در تاپیک ارائه کردن) ... دانلود شبانه ی من هم از شبی 10 گیگ رسیده به شبی 2 گیگ ! اونم به زور ! بدون اینکه من تغییری در سیستم یا مودم بدم ! ( دو تا مودم با مارک مختلف هم امتحان کردم حاصلی نداشت ! ) شرایط خط هم مناسبه ! ولی سرعت و پینگ همچنان منفجر ! کاسه صبر ما هم کم کمک داره لبریز میشه !!
2مگ محدود
مودم
سرور داخل
سرور خارج
ناگفته نمونه که سرویس من یک ماه پیش عالی بود و شبی حداقل 10-9 گیگ دانلود داشتم با پینگ عالی ، اما الان روزانه هم سرعت بالاتر از 200 برا سرورهای داخلی رو هم ندارم !