با پشتیبانی شهرمون که تماس گرفتم گفت ما نمیتونیم تغییر بدیم و باید از تهران تغییرش بدن منم با تهران تماس گرفتم گفت نفر28 ام:n22:!!!!نقل قول:
Printable View
با پشتیبانی شهرمون که تماس گرفتم گفت ما نمیتونیم تغییر بدیم و باید از تهران تغییرش بدن منم با تهران تماس گرفتم گفت نفر28 ام:n22:!!!!نقل قول:
مرسی پس وضعیت خوبه!نقل قول:
قابل نداره همون روز گفتم یهویی بزارم این اسم رو Ak-47 :n01:
روش دوبرگردان جواب نداد !!! :n02: در حال سعی و تلاش برای بیرون اومدن از این بحران 15 کیلوبایتی :n08:
آخ آخآ آخ! عجب شانسی:n13:نقل قول:
نقل قول:
درود بر همه دوستان.
من یک سوال داشتم.
بنده منطقه توحید هستم میخواستم بدونم دوستانی که توی منطقه توحید هستن آیا از پارس آنلاین راضی هستن؟
پیش شماره 6657 هستم آسیا تک دارم از سرعت راضی از یهو خالی شدن ترافیکم ناراضی هستم....
همچنان منتظر یاری سبزتان هستم.....ممنون.
آقا یعنی یکی نیستش تو مرکز توحید باشه جواب مارو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز شما وضعیت خطت خوبه...اگه میخوای زنگ بزن بگو بزارن رو Non-interleave یا همون FASTنقل قول:
اینطوری هم سرعتت بیشتر میشه هم پینگت بهتر میشه.
عزیز توحید رو نمیدونم....ولی کلا پارس از بقیه ISP ها بهتره از نظر من...من که تو منطقه 4تندگویان همهی ISP هارو امتحان کردم...و مطمعنا هم از شاتل بهتره...ولی اگه فقط واسه دانلود میخوای شرکت های بهتری هم هست ولی دیگه پینگ خوب وو پشتیبانی درست حسابی ندارن.نقل قول:
دوستان الان نویز خطم روی 2 مگ بسته شده 50 تا است در صورتی که 4 مگ پارس ببندند حتملا 80 تا میشود با snr=8
آیا میشه از آن 4 مگ راحت استفاده کرد یا مشکل ایجاد میکند؟
به نظرتون آیا میکروفیلتر تاثیری دارد؟
متوجه منظورتون نشدم !!! یعنی فهمیدم ولی اون اعدای که نوشتید باهم نمیخونه !!! اگه رب حسب 0.1 دسی بل حساب کنیم اولی میشه SNR 5 و دومی میشه 8 !!! در حالیکه با بالارفتن دان استریم نویز باید از نظر عددی کوچیک تر بشه نه بیشتر !!!نقل قول:
===============
در حالت کلی با SNR 8 نمیشه استفاده کرد !!! DC میشه !!! البته نه زیاد ولی برا ادم کوفت و زهر مار میکنه
وضعیت خط شما دقیقا شبیه مال منه !! بر اساس تحلیل خود مودم 4 مگ رو میکشه !!! بهتره که تست کنی !!! ولی رو 4 مگ فکر کنم نویزت بشه حدود 5 که دی سی خیلی زیاد میشهنقل قول: