سرویس صبحانه برا تمدید نمیشه استفاده کرد ؟ من که تو پنل کاربری بین سرویس ها گشتم نبود ! تو خود سایت اسیا تک هم بین dsl box ها هم نبود ! اینو از کجا میشه برا تمدید یا خرید جدید استفاده کرد
Printable View
سرویس صبحانه برا تمدید نمیشه استفاده کرد ؟ من که تو پنل کاربری بین سرویس ها گشتم نبود ! تو خود سایت اسیا تک هم بین dsl box ها هم نبود ! اینو از کجا میشه برا تمدید یا خرید جدید استفاده کرد
لطفا راهنمایی کنین:confused:نقل قول:
برای من حدود یکی دو هفته هست سرعت باز شدن عکس های اینستاگرام عالی شده !
اقا من چندتا کد شهرزاد دارم هر کدومو میزنم کار نمیکنه تاریخ انقضا هم ۲۹ اسفنده چه مرگشه این اسیاتک مسخره
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
این امتیاز باشگاه مشتریان رو که میخوام تبدیل کنم به حجم اضافه نمیشه. یه بار گفت باید شماره تلفن تائید شه. الان 2 هفته است که شماره تلفن رو تائید نکردن. یه گیگ اضافه میخوان بدن چقدر بروکراسی راه انداختن. چجوری این یک گیگ رو از حلقومشون بکشم بیرون ؟
چرا با امتیاز باشگاه مشتریان نمیشه دیگه حجم خرید؟الان تو لیست فقط کمک به محک داره!
کد های شهرزاد روش زده تا 29 اسفند ولی وقتی در سایت آسیاتک استعلام میکنی ، میزنه تا 19 اسفند اعتبار داره!!!نقل قول:
شما در سایت 195 ازشون شکایت کن که رو کارت گفتن تا 29 ام ولی حالا الان دبه کردن و میگن تا 19ام اعتبار داره!
زنگ بزن پشتیبانی بگو به لیست جوایز اضافه کنننقل قول:
سرعت دانلود سرویس صبحانه در ساعات رایگان تست شد ( 256 کیلوبایت ) . دوستان مطلع باشید
من اردبیل هستم با 600 دان میکنمنقل قول: