پا ک شو د
Printable View
پا ک شو د
چقدر شما و بقیه دوستان ساده انگارانه فکر می کنید اگر isp خلوت بشه کیفیت بهتر میشه ... اگر تمام کاربر ها هم برن 1 میلی ثانیه پینگ شما تغییر نمی کنه !!!! این چه حرفیه که میزنید ؟؟ این مسئله برای isp توی ایران صدق نمی کنه . اگر همین الان یک سری کوفت و زهرمارهای شیلترینگ کم بشه پینگ شما تا 70 هم با اروپا میاد ... مخابرات الان بعضی روزها پینگش عالیه بعضی روزها هم داغون .. تعداد کاربرها هم همون قدر یکسانه ... مشکل از دست کاری های گاه و بیگاه توی نت هست ... تضمین می کنم با کاهش مشترکان هیچ تفاوتی در کیفیت سرویستون احساس نکنید ... اگر پینگ خوب باشه حتی تمام ظرفیت پهنای باند هم پر باشه باز کیفیت معقول به شما میرسه ... توضحیش طولانیه یک کلام تعداد کاربر توی isp های ایرانی تاثیری نداره ... :n15:شاتل همین الان سرویس گیمینگ میده پینگش با اروپا 70 هست ، یکی هم از همون شرکت سرویس داره پینگش 500 !!!!نقل قول:
ها علي امپرت زده بالا ياد اون روزا بيفت<مخابرات دوست من است >يادته؟نقل قول:
الانم هم شبانه حذف شد هم نامحدود و هم پهناي باندشون تموم شده و نميدونن چيكار كنن هنوز دنبال بهتر شدن مخابراتي مگه تا حالا وضعش بهتر شده؟نت مخابرات هميشه در حال پسرفته بايد پذيرفت
امروز رفتم نمایندگی پیشگامان : نتیجه :
1- سرویس های نامحدود سرعت واقعی دارن . ضریب اشتراک 1 به 8 کاهش سرعت هم بعد از حجم مشخصی نداره ...
2-شبانه 128 تا 1 مگ از 1 تا 7 صبح و 2 مگ به بالا از 1 تا 8 صبح ! کاهش سرعت در ساعات شبانه نداره ( دورغ گفت این مورد رو فکر کنم ولی :n02: )
3- پینگش با سرورهای مثل 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بین 400 تا 600 و سرورهای داخلی 300 به بالا :n04:
پیش ما که پورت خالی نداشت ... :n15:
اگر کسی این تعرفه های 20 گیگی رو چک کرد و شبانه داشت لطفا این جا اطلاع رسانی کنه :n16:
بین 4 تا شرکت سرویس دهنده مخابرات چه تفاوتی وجود داره ؟؟؟ الان پردیس - ضحی کیش و پاس ماناماد توی شهر ما نمایندگی دارن !! مثلا چه تفاوتی دارن ؟؟؟ :n13:
نمایندگیش کجاست؟نقل قول:
این جا چک کن و ببین شهرتون نمایندگی داره یا نه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر میتونی هزینه کنی و انتن وایرلس بگیری که راصد بهتره البته گرون هم هست سرعت دانلود 130 با 1گیگ در ماه 19800تومننقل قول:
نمایندگی ما که میشه بدر رایان که اونم میگه شبانه نداریم(البته فکر کنم دروغ گفت چون تا اسم مخابراتو آوردم جا خورد)نقل قول:
تکبــــــیر! :n09:نقل قول:
الان تو هنوز مخابراتی؟
منم فردا صبح(اگر بیدار بودم) یا عصر میرم یه سری پیش ISPـها ببینم چی میگن :n27:
توجه توجه:های وب دارای 3 نمایندگی میباشد 1-بازار بزرگ2-ازادی3-امانیه
نمیدونم چرا هر کی میره پارس انلاین میره و پشت سرشم نگاه نمیکنه یه خبری نمیدن ببینیم خوبه یا بد اون از ایمان اینم از لامپ:n15:
سروش آسیاتک تو دزفول خیلی محبوبیت داره ها!نقل قول:
فامیلامون همشون تخلیه کردن رفتن سمت آسیاتک میگن سرعتش تو دزفول عالیه سرویس 256 سرعت دانلود 900کیلوبایت میده!:n09:
میخوام فردا برم پیشگامان ببینم چطوره، اون سرویسهاش که شبانه داره، قیمتهاش عاقلانه نیست... تا حدودی :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غلط کرده !!! این چه کاره هست .شبانه داره !!! کیفیتش رو خودم هنوز به چشم ندیدم فقط پینگشو دیدم توی مانیتور که ....:n04: توصیه من این هست برید پیش نمایندگی های شهرتون و هر تستی می خواهید بگید انجام بده .هر ISP برید انجام میده از خداشون هم هست . با سوال کردن این جا فرجی نمیشه ... :n15:راصد فقط توی اهوازه اگر این جا هم بود تا حالا نصب کرده بودم . پینگش با اروپا 100 :n28:نقل قول:
سروش این جا قیمت ها رو نگاه کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی بریم بهشون بگیم سیستمتونو بدید تست کنیم؟اجازه میدن؟:n04:نقل قول:
راصد که وایرلسه
بازم چیزی مشخص نمیشه، فردا روز ISP است :n27: اه کی تو این گرما بره دور بخوره تو خایبونا :n23::n23:نقل قول:
باو نه . بهش چند تا ip داخلی و خارجی بده برات پینگ بگیره و سرعت دانلودش رو هم بهت نشون بده . همین . هر سوالی هم داری ازش بپرس ... خیلی باید بوق باشه که بخواد دروغ بگه :n21:نقل قول:
من سه سال از راصد داشتم اونموقع پینگش خوب بود کلا شرکتی که تجهیزات اش عالی هستند دکلش به من کیفیت سیگنال 35 میده درحالی که تپش با اینکه نصف فاصله راصد رو با من داره کیفیت سیگنالش 50 هست
ماه گذشته هم بعد از یک سال امتحانی ازش 4 مگ با دانلود شبانه 19-7 داشتم اونقدر کیفیتش مثل سابق خوب نبود. باید شبی حدود 18 گیگ دانلود میداد در حالی که در بهترین حالت 14-15 گیگ بود. واسه همین دوباره تمدید نکردم
رفقا سلام... امشب اعصابم خراب شد از خود گذشتگی کردم بخاطر شماها که ببینم 20 گیگ ها شبانه دارن یا نه رفتم 3ماهه 20گیگ 2مگ گرفتم و اینو داخل ibs دیدم احتمال 80% شبانه رایگان دارن این سرویسا هنوز ساعت 2 نشده که تست کنم ولی داخل ibs هستش شبانه... بهتون زود خبر میدم که برید شارژ کنید تا همین رو هم بر نداشتن.... :n12: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه داشت؟نقل قول:
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
چی شد شبانه؟نقل قول:
یکی دو روزه بیشتر سایتا برام باز نمیشن و فقط با فیل میتونم باز کنم برای همه این مشکل هست؟
مشکلی نیستنقل قول:
20گيگا شبانه دارن.نقل قول:
بازگشت سرویس های 20 گیگ نتیجه شکایتی بود که کردم. نامشو کتبی بردم مخابرات. حالا نگو از سازمان تنظیم مقررارت با من تماس گرفتن گفتن سرویس نامحدود دایر شده مجدد و مشکلی نیست !! من هم کامل توضیح دادم که الکی گفتن و حجمش رو 20 گیگ کردن. ناراحت شدن و قول پیگیری به طور جد رو دادن انشاا ... که جواب بده :n06:مخابرات حق نداره سرویس نامحدود رو حذف کنه ولی می تونه این طور که گفتن شبانه رو حذف کنه که به من گفتن نتیجه تصمیم هیت مدیره بوده حذف شبانه ...
نقل قول:
سرعتش چقدره ؟
سلام دوستان مخابرات پاس ماناماد انلاین میشه حجم خرید؟
2020 که میگه شبانه هیچ کدوم از سرویس ها ندارم حتی 20 گیگ
کسی 20 گیگ 1 مگ گرفته؟بیاد قشنگ توضیح بده چی به چبه
طرف 20گيگا نريد كلاهبرداريه
دوستان سلام تست کردم 2 تا 6 کاملا رایگان بود و 6 گیگ دانلود کردم زود بگیرید تا برش نداشتن همینو... اینم بخاطر شماها :D اگه شبانه نداشت 230 تومان پولم میپرید...
دوستان تست کردم سرویس های 20 گیگ کاملا شبانه داره 1 تا 6 صبح ... خدایی بخاطر شما گرفتم اگر شبانه نداشت 230 هزار تومان ازم می پرید... سرعت دانلود به من 280 ثابت میداد ولی خب به هرکس یه چیز میده.. تازه دیشب من 1 سره دانلود نکردم اگر نه حدود 4 تا 5 گیگابایت دانلود میداد.... فقط زود بگیرید احتمالش هست همین رو هم جمع کنند برادران زحمت کشمون....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا گولشونو نخورید خیلی گرون دارن میدن وایرلس که گرونتر از adslه هم اینقدر گرون در نمیاد تازه اون از ساعت 7عصر تا 7صبح رایگانه
1مگ راصد با سرعت 250کیلوبایت در طول شبانه روز 39800تومن از ساعت 7 عصر تا 7صبح هم رایگان یعنی ببینید شبی چقدر دانلود میکنه حالا تصمیم گیری با خودتون از ما گفتن:n15:
حالا ما که به راصد دسترسی نداریم چه خاکی باید توی سر بکنیم؟
سلام فرشاد آره درست میگی... منم متاسفانه خونمون آخر سنگره هیچی اینجا درست آنتن نمیده و کیفیت نداره ( قبلا تست کردم ) واسه همین مجبورم با همین سر کنم واسه من شبی 4 گیگ کافیه زیادم هست... ولی خدارو شکر تونستم بگیرم اگه نه دیوونه میشدم....نقل قول:
256 های وب میگن خوبه شبانه هم 250 سرعت میده !نقل قول:
دو روزه درخواست دادیم هنوز تخلیه نشده!! ای باباااا
سامی باید پشت سر هم بهشون زنگ بزنی پیگیر باشی تا زود جمع کنن
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
متاسفانه اخرش باید باهاشون دعوا کرد تا یه کاری انجام بدننقل قول:
شماره تلفن بچه ها رو ميخواي؟:n02:نقل قول: