من اصلا حواسم نبود کسانی که شارژ حجمیشون تو ساید گلد نت نیست تو این سایت هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همیشه تو یک سایت دیگش میرفتم :|
Printable View
من اصلا حواسم نبود کسانی که شارژ حجمیشون تو ساید گلد نت نیست تو این سایت هست
من همیشه تو یک سایت دیگش میرفتم :|
دوستان من هر کارم میکنم وارد پنلم نمیشه ریز مصرفم رو ببینم.از طرفی بنظرم یه مقدار از حجمم الکی کم شده:n29: از قصد هم دیشب ساعت 1 مودم رو خاموش روشن کردم تا ساعت 6 صبح دانلود داشتم الان که از خواب پاشدم:n02: اومدم مودم رو خاموش روشن کردم که بتونم ریز مصرفم رو چک کنم و معلوم بشه چیزی کم کرده بابت دانلود دیشب یا نه.الان من چیکار کنم که ریز مصرفم رو ببینم؟:n13: چرا اینطوریه تا دیشب میشد دید الان نمیشه:n28: (ضمنا ساعت ویندوز کامپیوترم رو هم درست کردم چون همیشه خودکاز قبل تغییرات ساعت چند روز قبلش تغییر میده و باعث مشکل میشه)
تو اون لینگی که گذاشتم هم نمیتونید برید ؟ من تو اون میتونم وارد شمنقل قول:
از دیشب نمیشه وارد سایت گلد شد و حجم خرید....ظاهرا دارن یک کارایی می کنننقل قول:
من الان از اینجا راحت میتونم بخرم الان هم برام باز میشهنقل قول:
درست شد بدون چیلتر شکن میره با کریو نمیره :n13:نقل قول:
ظاهرا درسته چیزی اضافی کم نشده :
5118840980 Enghela0 9 ساعت، 49 دقیقه 2.180.169.245 911.2 KB 2.8 GB 01:10:18 1392/12/28 10:59:18 1392/12/28
دوستان آیا آی پی که داریم هم تو سرعت شبانه تاثیر داره؟
آقا من بخوام از مخابرات برم همین که قراردادم تموم بشه کافیه یا باید حضوری درخواست بدم؟:n13:
حضوری باید درخواست بدیدنقل قول:
باید برید دفتر امور مشترکین درخواست تخلیه پورت بدید که بتونید از یک isp دیگه بگیرید به شرط اینکه فیبر نوری نباشیدنقل قول:
به خاطر PCM بودن خط مجبور بودم از مخابرات بگیرم 2/1/93 قراردادم تموم میشه می خوام نامحدود شاتل بگیرم دوم فروردین دفتر امور مشترکین بازه ؟نقل قول:
دوم فروردین که باز فکر نکنم باشه تا 5 تعطیل رسمی استنقل قول:
سلام دوستان
به نظرتون قیمتها بعد از عید بهتر میشه
آیا تعرفه پاییزه یا طلایی برداشته میشه؟:n13:
شبانه از ساعت 1 تا 7 هست یا1 تا 6 ?????
من از حجمم کم شده و از ساعت 6 هم سرعت دانلود مثل روزانه میشه
من همین جوری 800 مگم به فنا رفت مثل این که از 12 تا 6 شده بازم خودتون تست کنید . ولی الان من دارم دانلود میکنم حجم کم نمیکنه - ساعت 12 شب - :n04:
12 تا 6 ...
دوستان جهت اطلاع من الان ساعت 12:40 برای دانلود گذاشتم و رو ساعت رایگان حساب کرد.ساعت ویندوزم هم تصحیح شده هست یعنی ساعت الانه نه تغییر داده شده:n06:
برا من 12 تا 6 اما بهترین راه چک کردنه. خود 2020 میگه 1 تا 7 به اشتباه!!!!!!!!!!!نقل قول:
من میگم احتمالا اشتباه از سیستمشونه یعنی ساعتو اومده تغییر داده با توجه به تغییر ساعت در هر 6 ماه.در هر حال فردا پس فردا کاملا معلوم میشه آیا ساعت تغییر کرده به 12 تا 6 یا خیر:n18: سرعت دانلود الانه من هم 250 تاست که بدک نیست:n11:نقل قول:
مشکل اینجاست مثل اینکه سیستم اکانتینگ روی سرور ویندوز هست که با تغیر ساعت اشتباه ماکروسافت این مشکل به وجود اومده و این دوستان هم که لطف بررسی این مشکل رو نکشیدن حالا اینجا کاربران هستن که دهنشون سرویس میشه.
راستی پینگ مخابرات به شدت پایین اومده مثل اینکه یه تغییراتی دادن تو شبکه شون:n16:
دوستان ساعت رایگان رسما 1 تا 7 هست، اما به دلیل فنی(بخونید بی عرضگی) فعلا 12 تا 6 میزنه
حجم اونایی که از 6 تا 7 از حجمشون رفته تا فردا برمیگرده، اما اونایی که از 12 تا 1 رو دانلود داشتن احتمالش هست کم کنن ازشون
پس یه امشبو از 1 تا 6 بذارید
همون 1 تا 7 است من به 2020 زنگ زدم گفتند کسانی که در دانلود شبانه از 6 صبح حجمشون کم شده از 1 فروردین به بعد حجم هاشون برمیگردهنقل قول:
:n29::n29::n29::n29::n29:نقل قول:
باوووووووووووووووووووووو
این مخابراتم شورشو در اورده
این چه مدلشه دیگه
دوستان کسی مشکل قطعی داره؟؟؟
دو روزه چراغ adsl قطع میشه بعد که کانکت میکنم ارور 619میده.بعد از اینکه کانکت بشه هیچ سایتی رو باز نمیکنه.با این وجود که نت وصله اما اون پایین رو کانکشن علامت ارور داده به نشانه قطع بودن
الان هم سرعتم از سرور اکسپرس لیچ 80 تاست طدح طلایی
180مگ هم کردن تو پاچمون بخاطر ساعت 1تا 6
سلام سال نو مبارک
اولین تست سال 93
--------------------------
1ساعت بعد
---------------
12 ظهر
---- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین سوالی که در این سال به ذهنم میرسه اینه که آیا مخابرات میخواد رویه اش رو عوض کنه یا نه ؟!
ببینیم و تعریف کنــیم .
این البوم بهاری هدیه مخابرات چیه قضیش ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
من هم مشکل شما را داشتم هیچ سایتی باز نمیشد مشکل از dns هست دی ان اس را تغییر بدین سرعت خیلی بهتر میشه و سایت ها باز میشن.
سلام دوستان
خوتهشا کمک کنید
از من 3 گیگ کسر شده و از روز چهارشنبه تا به امروز اینترنت نداشتم.حالا میخوام برمرگولاتوری برای شکایت.
اما آدرس سایتشو یادم نیست و هم شماره تلفن برای شکایت.
دلیل شکایتم اینکه چرا در این مدت نمیشده شارژ کرد.
من این 3 روزی که اینترنت نداشتم چی میشه؟
چرا تاریخ قرار داد منو یک روز کسر کردن.
چرا من باید 45 دقیقه پشت 2020 منتظر بمونم و در آخر هم منو سنگ و گلاب کنند.
فرداش بهشون 8413535 توپیدم تا اینکه بهم گفتن اونا رفته بودن تعطیلات
خود ملک جعفریان هم آدرس سایت و شماره تلفن داده
خلاصه آدرس رگولاتوری میخوام؟چون ششنیده بودم که یکی از دوستان تماسی از سمت اینا داشتن و بهش گفته بودن که چرا زود تر نیامدی پیش ما.
عصبانیت من به خار این تعطیلاته.
طالقانی - مرکز مخابرات قائم ( پشتیبانی )نقل قول:
یا
عدل خمینی - مخابرات مرکزی - طبقه پنجم ( بازرسی و شکایات )
سلام سال نو همگی مبارک
اقا 1 فروردین شد این حجم کسری روزهای قبل برنگشت
در ضمن ساعت دانلود 12 تا 6 صبح شده ولی 1تا 6 مطمئن تره
در همین چند روز اخیر هر روز بین ساعت 6تا7حدود یک گیگ از حسابم کم شده وبر خلاف حرف اون دوستمون الان هم که 1 فروردینه بر نگشته
خلاصه دانلود رو ساعت 6 قطع کنید
کسی هم فهمید تو مخابراته چه خبره به ما هم بگه:n21:
این مخابرات چرا قیمت طرح هایی که دانلود شبانه داره رو کم نکرده؟
من خودم دیشب از 12 تا 6 گذاشتم بنظرم چیزی کم نکرده (البته بازم شک دارم) حدود 5 گیگ دان کردم ولی امشب باید بیدار بمونم ببینم واقعا ساعت چنده چون از ساعت 12 شب ساعتا تغییر میکنه :n13:نقل قول:
مراقب باشید.مخابرات از این دزدیها زیاد کرده.نقل قول:
من که دیشب و پریشب دانلود کردم:n28: آخه این چه وضعیه چرا یک ساعتو مثل آدم نمیتونن تنظیم کنن :n15:الان بنظر شما امشبو خدایی از ساعت چند تا چند بذارم؟ (به ساعت جدید چون از 12 تغییر میکنه) :n16:نقل قول:
ساعتا از الان رسما کشید جلو پس همون 1 تا 7 شده دیگه دانلودا :n28: مخابراتم که قبل این حرفا کشیده بود جلو:n24:
دهن منو... اینقد آیپی عوض میکنه...هر دوساعت:grrr:
شما واسه دانلود از اپلود سنترای حساس به آیپی چیکار میکنید دوستان:n27:
شارژ حجمی برداشته شده؟