شما با کجا تماس گرفتین؟ :n02:نقل قول:
نپرسیدید این چه مشکلی بوده که 17 روز طول کشیده؟ (اگه فردا درست بشه)
Printable View
شما با کجا تماس گرفتین؟ :n02:نقل قول:
نپرسیدید این چه مشکلی بوده که 17 روز طول کشیده؟ (اگه فردا درست بشه)
Hanozam moshkel dare DC DC DC FFS
پورت های udp داره یه سری کارا روش انجام میشه برای بستن k.e.rio openv.pn
راستی این taunt چیه هیج جا چیزی ازش ننوشته :n02:نقل قول:
مثل rune یا summoner spell ـه ؟:eh:
مشکل هنوز پا بر جاست :n18:
دوستان داره درست میشه به نظرم من دیروز دقیقه 25 دی سی شدم در صورتی که همیشه هر 10 مین یبار دی سی رو داشتم :n16: نگران نباشید درست میشه :n09:
are drost mishe karemono be yeja miresonan ke akhar migim age rozi yedast bezaran bazi konim khodaro shokr mikonim:n22:
زنگ بزنید آقای زیر ساخت بگو پ چی شد دکمه 15 مین دیسکانکت رو خاموش کن!!:n02:
خيلي جالبه زنگ زدم به شاتل راجع به اينكه كي مشكل UDP حل ميشه مي پرسم. اصلاً طرف نميدونه UDP چي هست بعدش كه وصل كرده به يه نفر كه بدونه اونم ميگه : مگه مشكل داره؟؟؟؟؟:n24::n24::n24:
ميگه : شما اولين نفري هستيد كه اين مشكل ديسكانكت شدنو اعلام مي كنيد!!!!:n13::n13::n13:
مشکلات قبلا هم زیاد بوده، یادتون نیست اون دفعه تمام بازی ها سر 1 دقیقه DC می کرد؟ همین LoL هم تا میرفتی تو بازی 1 دقیقه وقت داشتی حال کنی بعد DC میشدی. دقیقا هم زمانی بود که ARAM تازه اومده بود. اون مشکل هم رفع شد، احتمالا یه سری آقا زاده هستن که LoL بازی می کنن :n02: اونا ایشالا پیگیری می کنن خودشون.
جالبه بدونید من همین الان از شرکت برگشتم تا گفتم مشکل دی سی سرویسمون کرده پرسید چی بازی میکنی گفم LoL درجا خواست حرفو تغیر بده گفت آره منم بازی میکنم اسمه چمپ مورد علاقت چیه:n08: داشتم از هرس میترکیدم کم بود کلشو گاز بگیرم:n19:
واسه من همون 15 دقیقه هست خیلی اعصاب خورد کنه اینطوری فایده نداره:n27:
بله در جریان هستیم!نقل قول:
زمانی که ایرم اومده بود چیه شما تقویمت میلادی؟ :n02:
زمان دقیقش میشه انتخابات!
یه روز قبل عید زدن یاور زیرساختو استاد کردن بعد گذاشتن رفتن مسافرت امروز برمیگردن ایشالا تازه ببینن مشکل چیه! ما هم همه خوشحالیم که اینترنت "پر سرعت" نامحدود داریم! ارزون!!! اصلا این رقما ارزش نداره! صب تا شب دانلود! حالا 20 روزم آدم بازی نکنه نمیمیره که! فدا سرشون! :n19::n20:
آری والا ، اگه قطع نمیکردن که اصلا وقت دانلود نداشتیمنقل قول:
تازه ، وقت دید و بازدید از مهمانها رو هم نداشتیم
در کل تشکر میکنیم از همه دست اندر کارها بابت این مشکلات اخیر
سلام دوست عزیزمنقل قول:
ببین فرض کن حریفت Hp پایینی داره و داره می میره می تونی روش یه علامت بزنی که وقتی مرد مثلا یه انیمشین خاص اجرا شه
مثلا تبدیل به بچه شه( نظیر Babitality تو mortall kombat :n02:) یا قلبش بیاد بیرون
هر Taunt موفق یک smack down به حساب میاد و هر 10 تاش 1 سیلور اضافی بهت میده
طرف خارجیه میگه من همین الان به خاطر یه سری نوب Best Of 3 رو باختم ...
....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو دو روز گذشته سه بار Promation رو باختم ... برو از خدا بترس !
عجب:n19:نقل قول:
دانلودش کردم :n20:
اسم اکانتت رو بده ادد کنم :n05:
ولی خیلی سخت آیتم بستن :n02: اینم مثله دوتاست که دو تا orp نباید با هم بست ؟
هیرو هایی که پسیو دارن مثل سولستیث واسش نباید لایف استیل گرفت؟
اصن آیدیتو بده تو هون باهات چت کنم:n02:
من کم آن می شم داداش سر قضیه دیسی نت و این دانشگاه :n14:نقل قول:
یادش بخیر قبل اینکه این دیسی بازار شروع شه 1640 بودم
آیدیمم Elayxaa داداش
آیتم بستنم آسونه حاجی :n02:
10 تا Guide داره برات به همراه lvl up خودکار اگه فعال کنی از شاپ هر آیتمی هم خواستی بخری کلیک راست کنی روش خودش خود به خود می خره برات اونو به اندازه پولت
اصلا هم orb effect برای لول نداریم!
آیتمای orb effect داریم که نمیشه 2 تاشو با هم بست اما هیچ هیرویی هیچ لول orb ای نداره :n20:
برا sols هم می تونی لایف استیل ببندی خیالت راحت
کلا اگه دوتا رو خوب بلد باشی می شه گفت 50% HoN هم بلدی ... اون 50% باقیشم سر تفاوت هیروها و هاردکورتر بودن گیم
یه اکانت ساختم که با بچه های NE هم رنک بازی کنم !
احتمالا یه ماهی طول بکشه 30 بشه ...
Eune - Còal
اوووووووووههههههه رم 16 :n02: مگه میخوای ناسا رو ه*ک کنی :n02:نقل قول:
دوستان منم میخوام یه سیستم بخرم (فقط کیس) اینجا یه تاپیک زدم ممنون میشم نظرتونو بگید!
cpu intel i7 3770 k
mainboard MSI Z77AG43
Graphic ATI 7780
RAM king heyperx 8 GB
HDD 1TB WD
DVD RW
ANTI WIN ASSIN ( من لیست رو قرار بوده کسی برام بنویسه هنوز خودم با ایشون صحبت نکردم و الان نمیدونم منظورشون از این چی بوده اینم خواهشن راهنمایی بفرمایید)
و کیس گرین x9
radeon 7780 نداریم فک کنم
من گشتم چیزی پیدا نکردم شاید منظورش 7750 بوده؟ :n13:نقل قول:
دوستان اینجا اصلا محل سیستم بستن نیست !
حالا یکی دو تا پست مهم نبود ولی دیگه کلا دارین تاپیک LoL رو کنسل می کنین !
جواب ها هم شده در حد چت کردن ...
دوست عزیز
1-من قبلا تاپیک زدم در بخش مربوطه!
2-کل پستهایی که در این زمینه تو این تاپیک زده شده بیشتر از 10 تا هم نمیشه!
3- بخش مدیر/ناظر داره ایشون تصمیم گیرنده هستن خواهشا این دخالتهایی که "اسپم نزنید" "درباره این موضوع بحث نکنید" "درباره این بحث کنید" رو تموم کنید!
4- شما نفست از جای گرم درمیاد ما نمی تونیم بازی کنیم!
اینم بگم کلا آف تاپیک نباشه:
من از امروز softether هم دیگه برام کار نمیکنه! حالا یا دارن درست میکنن یا بدتر شده!
با سلام
تذکر جدی !!!
پیرو اعلام قبلی از زدن پست های نامربوط جدا خودداری کنید.
این مشکل برای همه هست و اگر کسی راه حل کاملا تایید شده داره قرار بده.
من دی سی میشم ، من نمیشم ، 25 دقیقه و .... نداریم، تا زمان درست شدن وضعیت نت صبر کنید.
در صورت تکرار مجبورم تاپیک رو قفل کنم ، تشت و لگن بیارم و تاپیک رو بشورم. پس نه زحمت من رو زیاد کنید و نه خودتون رو از بابت پاک شدن پست ها ناراحت کنید.
پیشاپیش از همکاریتون کمال تشکر را دارم.
سید جیگسا جیگسا زاده - هفدهم فروردین 93
امروز یه 10 ، 12 تا Ultra Rapid Fire بازی کردم چقدر هیجان داره. ولی خیلی نامردیه! اومدن Sona رو Remove کردن که چی! دلیلشون اینه که Win Rate این Champion زیاد بوده! اینم شد دلیل آخه :n13: از Sona بدتر و Annoying تر هست، مثلا Nidalee که اصلا نمیشه جلوش وایساد، همینجوری Trap میندازه و Spear میزنه.
من یکم با Ezreal بازی کردم که Q رو میشه همینجوری Spam کرد. خیلی خوب Poke می کنه.
دوستان چرا میگن سرعت دانلود برا دومی پایینهوو این عکس دانلود کردن من. سرعت خوبه که
با دی سی شدنهای پشت هم می شد کنار اومد اما پینگ بالا رو کجای دلم بذارم. متاسفانه چاره ای جز صبر هم نداریم ...
یه عده جمع شدیم میخوایم این مشکلو به مسئولین گزارش کنیم.لطفا شما هم شرکت کنین.لطفا به سایت بازی سنتر قسمت اینترنت مراجعه کنین .
ببینم دی سی لول چند مین شده ؟
Sent from my HTC Z560e using Tapatalk
من اين قسمت اينترنت كه ميگي پيدا نكردم بيشتر راهنمايي كن شايد با همكاري بچه هاي اينجا تعداد بيشتر شه يه كاري بكنن:n03:نقل قول:
..........
دیروز صبح و الان تونستم بدون دی سی بازی کنم . اما دیشب ساعت ۱۱ اینا دی سی شد .
Sent from my HTC Z560e using Tapatalk
اول:n08:
اقا مثل اینکه درست شد
نه درست نشده
دوستان مودم رو حالت bridge تنظیم کنید و کانکشن بسازید وقتی DC شدید کانکشن رو یک دیسکانکت و کانکت کنید به فاصله 5 ثانیه reconnect میشید
اره هنوز دی سی می شه :(
این آدرس: انجمن > موضوعات عمومی > اینترنت > رسانه ای کردن مشکلات اخیر اینترنت (بسته بودن پورت ها)نقل قول:
صفحه ی دوم هم متن نامه هست
دوستان شما هم بدون قند شکن نمیتونید به قسمت چت وصل بشید ؟ یا فقط منم
اشتباهی پست دادم حرف بشه