اهواز هم يه 10 دقيقه اي هست وصل شده , سرعت هم عالي. فقط ميترسم چون تازه وصل شده قاطي كرده باشه و حجم كم كنه ! قسمت Call History هم مشكل داره انگار . ارور No CDR can be obtained ميده .
Printable View
اهواز هم يه 10 دقيقه اي هست وصل شده , سرعت هم عالي. فقط ميترسم چون تازه وصل شده قاطي كرده باشه و حجم كم كنه ! قسمت Call History هم مشكل داره انگار . ارور No CDR can be obtained ميده .
تست كردم حجم كم نميكنه . حالا ما تا ساعت 8 جديد دانلود كنيم يا قديم ؟ :31:نقل قول:
شیرازم وصل شده! سایت مبین نت هم حجم ها و اینا رو درس کرده!! کلی حال داده !! :ِ سرعتم خوبه! 130 با 1 MB فقط ساعتشو نمیدونم چیکار کنم تا چند بزارم! تا همون 7 میزارم! :ِی
سلام دوستان. دانلود رایگان طبق ساعت قدیمه یا جدید؟ یکی منو راهنمایی کنه لطفا
نقل قول:دوره قبل برامنم این خطا رو میداد و با وجود پول تو حساب تمدید نمی کرد تا اینکه زمان سرویسم تموم شد و خودکار تمدید کرد با این سیستم مبین نت پول خوبی بخاطر حجم اضافه مصرفی به جیب میزنه.نقل قول:
احتمالا بخاطر قطعی سراسری هنوز خیلی ها وصل ندشن که سرعت خوبه. بد به دلت راه نده :46:نقل قول:
باید طبق ساعت رسمی کشور باشهنقل قول:
كاري نداره كه . ساعت 7:10 دقيقه(جديد) كه شد مودم رو ريست كنيد اگه حجم كم كرده بود كه هيچي , اگه نكرده بود تا 8 ادامه بدين :21:
تا ساعت 8:06 دقيقه داشتم دانلود ميكردم ولي حجم كم نكرده ! قبلا مبين نت 4 دقيقه از ساعت رسمي عقب بود. حالا بازم دارم دانلود ميكنم ببينم چه ساعتي حجم كم ميكنه آخر.
دیشب قم هم قطع بود.
صفحه مشترکین فارسی هم درست شده دیگه حجم مصرفی رو نشون میده.
سرعت دانلود و پینگ من که امروز افتضاح شده خدا کنه موقتی باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونايي كه اهل ريسك هستن بشينن دانلود كنن الان ! از ساعت 8 به بعد از حجم من اصلا كم نكرده با اينكه بيشتر از 200 مگ استفاده كردم. امتحان كنيد خودتون . البته ممكنه مبين نت اينا رو ثبت كنه بعدا از حُلقوممون بكشه بيرون :31:
نمیخاد ریسک کنیدنقل قول:
مودم رو یه بار روشن و خاموش کنید و ساعت و دقیقه end رو با سايت time.ir مطابقت بدید
در ضمن قبلش ساعت کامپوتر رو با ساعت رسمی کشور time.ir تنظیم کرده باشید
پسرا . این تنظیم ساعت همه جا وجود داره. مثل تنظیم روشنایی خیابونا هنگام تاریکی هوا.
بله ایرانسل هم قطع بود وایمکسش ولی توجیه پذیر بود. اینا مجبور تمامی سرورها رو زمانش رو با هم ست کنن. این کار یکی دو ساعت نیست.
تمام مراکز اینطروی بودن به جز کسانی که تکنولوژی به روز رسانی رو داشتن یا تکنسین های حرفه ای واسه این کار داشتن...
-
آقا بیاین سرعتتون رو بدین ببینم.
وضعیت نامحدود سرویس ها چطوره؟؟؟ میخوام از ایرانسل بیام رو مبین نامحدودش رو بگیرم.
دیدی چی شد! کاش منم میزدم برا دانلود! گفتم سیستمو روشن بزارم اگه وصل شد دانلودو شروع کنه ها!دیشب اگه سرعتتون خیلی بالا بوده چون من و امثال من خواب بودیم!: دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس دو مگ!چند روزی هست اینجوریه!
تا حالا هم سرعت بالای 180 ندیدم !
دوست من هیچ جای دنیا نمیان دستی ساعت سروراشون رو تنظیم کنن. اصلا معقول نیست و اشتباه انسانی هستش.نقل قول:
به پروتوکل هستش به اشم ntp که برای ست کردن ساعت از اون استفاده میشه . برای اطلاعات بیشتر میتونی به لینک زیر مراجعه کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال دارم.الان که مدل این ecare رو عوض کردن هر کی هر طرحی بخواد میزنه؟ کارت دانشجویی یا مدارک لازم نیست؟
یعنی ما بیخودی خودمونو کشتیم؟ دی:
ممنون میشم جواب بدید.
ضمن تشکر از تمامی عوامل خرابی دیشب که باعث شدند بیش از 70 درصد کاربران با این فکر که اینترنت خرابه بگیرن بخوابن و دانلود نکنن و سرعت ما فضایی شود اعلام میدارم دیشب سرعت سرویس 512 روی 120 بود بدون نوسان ( حتی 119 هم نشد ):22:
و من تونستم از ساعت 3:30 تا 8 صبح نزدیک 2.5 گیگ دانلود کنم :39:
به امید خرابی های بیشتر:7:
بچه ها تو سایت موبین نت حجم مصرفی امروز رو حساب نمیکنه!!! مودمو خاموشم کردم!! ببینن واسه شمام همینطوره ؟ کم نمیکنه؟ بزاریم واسه دان؟
دوستان کسی طرح ویژه 1مگ 1 ساله 250 هزار تومن داره اینجا؟ اگر اره سرعت شبانش چنده؟ چقد دانلود میکنه شب؟
درسته تو سایت انگلیسیش هم 31شهریور رو نشون نمیده! من که زدم برا دانلود شاید کم نکنه دیگه! تا حالا شده از این اتفاقات بیوفته و بعد یکدفعه کم کنه؟
آقا اصلا حجم کم نمیکنه من 2 تا سایتو چک کردم هم خود مبین نت هم سایت خارجیه!!! کلا واسه امروز هیچ حسابی نداه!! شایدم چون تعطیله کسی تو مبینت نیس هی حساب کنه!
ما که گذاشتیم واسه دانلود!!
بچه من از یکی پرسیدم گف قبلا هم اینطوری شده که حجم کم نکنه و بعد> یهوی شبش همه لاگ ها و وصل شدن ، حجم ها اومده! اتفاقا میگه جمعه بوده!!
شاید حجم کم کردنش دیرو زود داشته باشه ولی سوخت وسوز نداره. مطمئن باش پات حساب میکنندنقل قول:
یه بار مودم رو خاموش روشن کن
به احتمال قوی حساب میشه ولی فعلا نشون داده نمیشه. ریسک نکنید دوستان.نقل قول:
آقا تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زمان رو کجا نشون میده که ساعت رو تنظیم کنم و کلا روش تنظیم ساعت با این سایت چگونه است؟ :)
ماله منم کم نمیکنه. چندبار ریست کردم و چک کردم اما بازم کم نکرد. نره تو پاچمون بعداً؟:D
من دارم البته ساری هستم. جدا از قدرت سرور، میانگین دانلود 50 الی 60 میشه. اگه سرور قوی باشه تا 90 هم میرسه. من از 6 به بعد تا 130 هم دانلود می کنمنقل قول:
من 400 تومنم مونده.غمی نیست.تا الان 3 گیگ گرفتم.
درود بر تو! من ADSL داشتم روزی 50GB دان میکردم!! اینقدر دان کردم که دیگه ترسیدم بگیرنم!! که اومدم مبینت نت گرفتم !! بماند چطوری!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایول دادا.باید ازت تشکر کنم که گفتی کم نمیکنه. من الان فقط هارد میخوام.دیگه جا نبید.دی:
آقا هارد دیسک اضافی نداری؟نقل قول:
اینجا ایرانه ! اگر ربطی به تغییر ساعت ایران نداشته پس دلیل قعطی دیشب چی بوده؟
پس یه ربطی داشته. هرجای دنیا دارن از قویترین سخت افزارها و سرورها استفاده میکنن. اگه ایران هم اونطوری بود من و شما بخاطر سرعت کم اینجا به شرکت فوش نمیدادیم... ( سرویس وایمکس با کابلی بخاطر فرکانسش با هم خیلی فرق دارن )
هارد اکسترنالم خورده زمین کار نمیکنه@ 200 تومن گزاشته رو دستم!!! خودم دنبال هادرم! :ینقل قول:
خواهش میکنم! یه دو گیگ جا من بهت میدم حال کننقل قول:
تو run بنویس temp بعد هر چی تو پوشه هست پاک کن
دوباره تو run بنویس %temp% اینجام هرچی هست پاک کن
اینا فایلهای موقت برنامه هان که خود برنامه ها پاکشون نکردن نگران نباش! :ی
مرسی، آره بلدم. فعلا یه فلش پیدا کردم.دی:
عوضه دیشب درومد.400 تومن بیشتر بهم حال میده.
بچه سرویس ۱ مگم تموم شده میخوام برم رو ۲ مگ نظرتون چیه؟
اونایی که ۲ دارن سرعتشون تو روز و شب چطوره؟
2 مگی که من و یکی از دوستانم داشتیم ( شهر رشت ) ، افتضاح بود ... تفاوت سرعتش با 1 مگ در طول روز بیشتر از 30 کیلوبایت بر ثانیه نبود ونقل قول:
از حدود 2 ماه پیش تا الان هم بیشتر ساعات شبانه رو با سرعت 20 تا 40 کیلوبایت دانلود داشتیم !
+
فریمور مودم های DX350 آپدیت شدنی هستن ؟
Firmware version:
v2.10.14-g1.5.2-mobinnet
چون ساعتو کشیدن عقب دیگه با همون ساعت اینترنتی ویندوز ساعتتو تنظیم کننقل قول:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
اره ولی مبین نت هنوز فریمورهاشو رو سایتش نزاشتهنقل قول:
درضمن بعضی وقت ها خودش اپدیت میشه
سلام
منم گذشتم روی دانلود:31:
از صبح هرچی نگاه میکنم میبینم لاگ نمیاد چند بار هم مودم رو خاموش روشن کردم بازم خبری نیست :دی
۲مگابایت دارم
از دیشب که قطع شده دارم با ۲۵۰ دانلود میکنم
قبلا ۱۸۰ اینا بود
امیدوارم همینجوری بمونه
بچها بگین آمین:31:
آقا چرا حجم كم نميكنه آخه ؟ ما كه شانس نداريم, يهو هرچي توي ساعات رايگان دانلود كنيم هم از حجم كم ميكنه . call history هم كه تا 30 شهريور رو بيشتر نشون نميده