منم وضعم همینه ولی امشب خدا رو شکر قطعی نداشته به نظر من همش زیر سر این عاطف لا مذهب هستش مرکز یه این تخیلی ندیدم باز خوبه سرعت هنوز رو 512 هستش و گرنه دق میکردم!!!نقل قول:
Printable View
منم وضعم همینه ولی امشب خدا رو شکر قطعی نداشته به نظر من همش زیر سر این عاطف لا مذهب هستش مرکز یه این تخیلی ندیدم باز خوبه سرعت هنوز رو 512 هستش و گرنه دق میکردم!!!نقل قول:
این عکسی که شما گذاشتی 1 مگ هستش !!!!!!!!نقل قول:
من رفتم نمایندگی شون گفت گواهی اشتغال به تحصیل بگیری کافیه...نقل قول:
یه خبر جالب!
دیروز دوباره حساب ماه بعدم رو واریز کردم دوباره سرعتم رو به 512 برگردوندند...!!!:31:
خب نمایندگی های شهرهای مختلف با هم فرق دارننقل قول:
اصفهان هم میگن 1 گواهی اشتعال به تحصیل کافیه ولی ولی بعضی جاها گیر میدن که باید نامه بیاری و از این داستانا
میخواستن 1 چند روز دوباره 128 داشته باشی تا قدر 512 دستت بیاد:27:نقل قول:
دوستانیکه تو کرج هستن، شاتل به اونام حال داده ؟
من خودم میخوام 512 بگیرم اما اگه سفرهه کرجم پهنه، فعلا با 128 حال کنیم .
با سلام
دوستان مهلت پرداخت پیش فاکتورم 2 مهر بوده الان میتونم پرداخت کنم؟؟؟
بله مشکلی نیست!نقل قول:
من یکهفته تا پایان دوره م مونده ولی ترافیکم فردا تموم میشه . آیا قرارداد جدید میتونم ببندم یا باید ترافیک اضافه بخرم؟
در ضمن شاتل جوابم کرده و دائما زنگ میزنه و میگه نامه دانشگاه منقضی شده وباید نامه جدید بیاری ولی من دیگه کارم با دانشگاه داره تمام میشه و دیگه نامه ی جدید برام مهر نمیکنند.نامه ی سربرگ شرکت هم منتفی است و دیگه دانشجو هم تو خونه نداریم. به نظرتون چکار کنم ؟ مجبورم میکنند که برم روی 128.
آره داداش می تونینقل قول:
من ماله دوستم 27 ام بود من 31 یا 30 ام واسش دادم:31:
بله این کار را میتونید انجام بدین فقط 1 تماس بگیرین تا براتون فاکتور جدید صادر کنن و پرداخت کنیدنقل قول:
خب میتونید 128 بگیرید شاید شانستون گفت و تبدیل شد به 512 مثل خیلی از دوستان:46:
بستگی به نمایندگی شهر تون داره و این که یه ماهه باشه یا سه ماههنقل قول:
اصفهان یه ماهه رو زودتر فاکتور میده اما سه ماهه رو نه
یه زنگی بزن بگو واسم فاکتور جدید بزنید ببین چی میگه:31:
3 ماهه شارژ میکنم و تا 8 مهر دورم تموم میشه و احتمالا مجبورم میکنه که 128 شارژ کنم.نقل قول:
آخه من نمیدونم این دیگه چجور سیا*ستی هستش .باید از خداشون هم باشه که 512 شارژ میکنیم چون پول بیشتری داریم میدیم. از طرفی تمام ISP ها حتی کپی کارت دانشجویی رو هم قبول میکنند و حتی منشی آسیاتک میگفت اگر دانشجو هم نیستی بیا درخواست 128 بنویس و بعدا برات 512 میکنمیش فقط نمیدونم چرا شاتل این مسخره بازیها رو درمیاره.نقل قول:
سلام دوستان.
من میخواستم یه 128 بگیرم. موندم شاتل بگیرم یا صبانت.
من مشهدم با پیش شماره ی 763
لطفا کسانی که اگاهی دارن راهنمای کنن. ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این سرعت شما درست شد؟؟؟؟نقل قول:
دوستان این سرویس های اکو دیگه وجود نداره؟
من می خوام از art 3 تغییر سرویس بدم به eco.....ولی تو بخش تغییر سرویس فقط میشه به art های دیگه تغییر داد.....چیکار باید بکنم؟
چرا وجود داره! ولی توی کنترل پنل نیست!نقل قول:
باید ایمیل بزنی یا تماس بگیری....
اگه نامه قبلیتو دازی خیلی راحت میتونی با فتوشاپ یه حالی بهش بدی :21: من نامه رو نگاه داشتم تا قرنها میخوام استفاده کنم :27:البته من تا پایان دوران یعنی دو سال دیگه اعتبار زدم ولی وقتی تموم شد دوباره خودم با فتوشاپ ...:21:نقل قول:
فک میکنم بتونید ... چون من دورم برا 12 آبان هست، امروز که زنگ زدم گفت 10 12 روز دیگه فاکتور جدید برای شارژ دوباره صادر میشه و 10 روز دیگه میتونه شارژ یک ساله بگیرید...بنابراین شما هم میتونید...نقل قول:
من یکهفته تا پایان دوره م مونده ولی ترافیکم فردا تموم میشه . آیا قرارداد جدید میتونم ببندم یا باید ترافیک اضافه بخرم؟
البته دوستان واردتر هستند، کمکتون میکنند.
من یک نامه ی جعلی هم با فتوشاپ درست کردم که خیلی هم حرفه ای جعل کردم منتها اگر پرینت کنم معلومه که مهرش زنده نیست و به کارشناس فروش گفتم اسکنش رو میفرستم اون هم گفت باید بعدا اصلش رو برامون بیاری. دیگه موندم چیکارکنم.نقل قول:
ما که نیاز به نامه نداریم چه جعلی و چه حقیقی خودشون 512 کردنش 128 را :27::31:
دوستان این کنترل پنل شاتل هم حسابی قاتی کرده امروز رفتم میزان مصرف رو چک کنم دیدم خودش 3 گیگ اضافه کرده!!!! مصرف این دورم به 4 گیگ رسیده بود.:18:
حیف روز آخر فهمیدم..2 گیگ مفتی از دستم رفت!:31:
سلام.....نقل قول:
من 512 دارم و کاملا راضیم...اما اینکه 128 مشهد مثل شهرای دیگه 512 شده خبر ندارم...
صبانت ریسک داره یعنی بعضی جاها خیلی عالیه (مثلا با همین 128 روی 200kb دانلود دارن) و بعضی مناطق افتضاح...برو تاپیک adsl مشهد زودتر جواب میگیری.
7 شهریور 3 گیگ حجم رایگان به مناسبت ماه رمضان دادن:31::27:نقل قول:
آخه همیشگی نیست، مثل اینکه بچه هایی که 512 بودن دونه دونه دارن برمیگردن به 128. بنظر من تا خودش 512 هست یه حرکتی بکن، البته تا اونجا که یادمه اولش 512 بودی. شاید نامه قبلیت رو قبول کنن.نقل قول:
به کیا دادن ؟؟؟؟ چه شهرهایی ؟ چه سرویسهایی؟نقل قول:
1.به تمام مشترکیننقل قول:
2.تا اونجایی که من میدونم اصفهان-مشهد-کرج ولی بقیه شهر ها:41:
3.art and eco
موفق باشید
نه اینجوری نیست من هم 3 گیگ به ترافیکم اضافه شد .... اهواز هستمنقل قول:
مرسی از راهنمایی شما...نقل قول:
هم زنگ زدم و هم ایمیل...گفتند تو مرکز استقلال (منطقه 3) تهران اکو وجود نداره و سیستم اکو مقدور نیست...
گفتند شاید بعدا" به این مرکز هم اکو بدن:41:
نه بابا برای یکی از بچه ها شده بود 128 حالا که شارژ کرده دوباره برگشته 512نقل قول:
فعلا که خودش 512 هست البته 128 هم برای من کافی هست:31::27:
نامه قبلی را که دادم به خودشان:31:
الان که مخابرات داره سرویس میده بعضی از شهرها 64 نامحدود 6 تومان 128 10 تومان فکر نکنم برگردونن به 128اره تمام مشترکین و مشترکینی که تازه ثبت نام کرده بودن و الان هم به هرکی تا 15 مهر سرویس اکو بگیره 3 گیگ میدن...نقل قول:
اره بیشتر شهرها مثل اصفهان-مشهد-کرج-شیراز
گفتم که دقیق که نمیدونمنقل قول:
الان شهرایی که 3 گیگ را گرفتند
اصفهان-شیراز-اهواز-کرج-مشهد
دیگه نبود
موفق باشید
اذربایجان هم بود فکر کنم:31::27:نقل قول:
نامردا چرا رو نمیکنین؟؟...میخنده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگم این حجم رایگانی که گاهی اوقات شاتل اضافه میکنه باید از کجا فهمید؟!
من عیدم همینجوری از دستم رفت!..تو سایتشون نمیزنه چرا؟؟؟
یواشکی هدیه میدن کسی استفاده نکنه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قزوین که نگرفته
من زنگ زدم قاطی کردم گفت نامش هنوز نیومده ما آماده کردیم ولی .....
خوب پش شدنقل قول:
اصفهان-شیراز-اهواز-کرج-مشهد-اذربایجان(اخه هم شرقی داریم هم غربی)
دیگه نبود
موفق باشید
اینهمه ما توی این تاپیک گفتیم ولی شما نبودی که ببینی! این تاپیک هم که مثل چی پست میخوره:31::27:نقل قول:
توی کنترل پنل شاتل!توی همین تاپیک!
اگه توی سایت بزنه که همه خبر دار میشن و افت سرعت پیدا میشه توی شبکه!
نه شرقی نه غربی فقط جمهوری اسلامی:31::27:نقل قول:
من زنگ زدم میگم مودم رو خودم وصل میکنم.....
میگه نه حتمآ باید 15 تومن رو بدی چه خودت وصل کنی چه ما...
میگه این 15 تومن هزینه مخابرات و عوارض و رانژه خطه.
چیکار کنم؟
بالاخره مجبورم کردند 128 شارژ کنم. سرعتم شد 16.6KBPS:21:
15 تومن رو باید بدی و چاره هم نداری اما میتونی از همشهریهات کارت تخفیف 10 هزارتومنی بگیری.نقل قول:
در ضمن تا پایان 15 مهر 3 گیگ ترافیک رایگان هم هدیه میده که قیمتش 24 هزارتومنه!
من که اسکنم نگرفتم همینجوری ازش یه عکس گرفتم با گوشیم تازه با کیفیت داغون واسشون فرستادم چیزی هم نگفتن....