من دو تا خط adsl و دو تا مودم دارم می خوام ببینم میشه از این دو با هم استفاده کرد روی ویندوز؟(البته یک ویندوز مجازی هم دارم)اگه امکان داره لطفا راهنمایی کنید
Printable View
من دو تا خط adsl و دو تا مودم دارم می خوام ببینم میشه از این دو با هم استفاده کرد روی ویندوز؟(البته یک ویندوز مجازی هم دارم)اگه امکان داره لطفا راهنمایی کنید
فکر کنم مشکلی نداشته باشه ، شما این سناریو رو اجرا کن :
علاوه بر کارت شبکه مادربردت یه کارت شبگه دیگه بگیر
ارتباط کارت شبکه ویندوز مجازی با ویندوز میزبان رو از حالت دیفالت خارج کن ( یعنی حالت NAT رو غیرفعال کن )
مودم دوم رو به کارت شبکه دوم وصل کن و بعد با نرم افزار winroute ارتباط کارت شبکه رو با کارت شبکه ویندوز مجازی برقرار کن
مودم اول رو هم به کارت شبکه اصلی وصل کن
سلام دوستان مودمی هست که بشه بهش لیست دانلود را داد و خودش بدون نیاز به روشن بودن سیستم دانلود کنه؟!
اگه قیمتش را هم میدونید بگید!
ASUS RT-N13U این امکان را داره ؟ دیگه چه مودمی؟!
بعید میدونم همچین مودمی وجود داشته باشه
مدیریت دانلود نرم افزار میخواد
شما چرا از دانلود منیجر استفاده نمیکنی ؟
میخوام شبها سیستم را خاموش کنم مودم خودش دانلود کنه به خاطر هزینه برق و یارانه ها : دینقل قول:
با سلامنقل قول:
تنها در یه سیستم مانیتور هست که برق زیادی مصرف میکنه
پس میتونید مانیتور رو اصلا خاموش کنید
اگه نه خود کیس مصرفی نداره
---
چنین چیزی که شما میفرمایید نمیشه
موفق باشید.
نه عزیز من خودم رشته ام الکترونیک هست اتفاقا برعکس مانیتور مصرفش خیلی خیلی کمه ولی کیس زیاده مخصوصا اگه LED باشه! مانیتور من مصرفش 36 وات هست ولتاژش هم 12 ولتنقل قول:
کیس فکر کنم حدودا چیزی حدود 300 وات مصرف میکنه البته اگه قدیمی باشه کمتره!
مانیتوز که خاموش میکنم!
پس این چیه؟! کسی تجربه استفاده از این مودم ها را نداره؟!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=403813&highlight=%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85+adsl&page=9
دوست عزیز سیستم در حالت عادی مصرف برق پایینی دارهنقل قول:
فقط زمانی مصرف بالا میره که در حالت full load باشه مثل وقتی که یه بازی در حال اجراست
همانطور که دوستمون هم گفتن شما مانیتور رو خاموش کن در این حالت مصرف سیستم زیر 100 وات خواهد بود ( البته اگه مانیتور lcdباشه که مصرف پایینی داره اما چون بهش نیازی نیست بهتره خاموش بشه )
در ضمن اگه میخوایید تا زمان خاصی دانلود کنید بهتره سیستم هم در همون زمان خاموش بشه که برای این کار میتونید از
نرم افزار auto turnoff استفاده کنید
نه عزیز بیشتر هستنقل قول:
در این سایت با دادن مشخصات سیستمتون میتونید مصرفش را مشخص کنید
کد:http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
دوست عزیز من برای مصرف برق از اینجا استفاده میکنم
همین سیستم که توی امضام هست در حالت لود 60 درصد حدود 265 وات برق مصرف میکنهکد:http://www.thermaltake.outervision.com/
به نظر شما در حالتی که سیستم هیچ کار دیگه ای نمیکنه و فقط idm در حال اجراست سیستم چند درصد در حال لوده ؟
20 تا 25 درصد که بیشتر نیست ؟ (که مطمئنم کمتر از اینه)
حالا خودت حساب کن ببین چند وات میشه
شما اگه خودت بحث اون تاپیک رو دنبال کرده باشی متوجه شدی که اون کار چه مشکلاتی دارهنقل قول:
فرض کنیم که شما با اتصال و تنظیمات اون روتر و اتصال هارد بهش مشکل نداشته باشی
ولی اون روتر فقط میتونه لینکهای مستقیم رو دانلود کنه و همچین نمیشه یه ساعت معین برای
روشن و خاموش کردنش تعیین کرد
سلام دوستان لطفا کمکم کنید
من اینترنتم قطع شده بود و به پشتیبانی زنگ میزدم تلفن گویا میگفت اینترنت سراسری قطع میباشد لطفا 30 دقیقه دیگر تماس بگیرید و قطع میشد یعنی اصلا منشی جواب نمیداد در اخر بعد از چند ساعت تلفن رو جواب دادن و گفتن درست شده منم اومدم دیدم درست شده ولی بعد از چند دقیقه قطع شد کلی با کامپیوتر ور رفتم و فکر کردم مشکل از کامپیوتر منه حتی چند بار مجبور به تعویض ویندوز شدم ولی درست نمیشد
به پشتیبانی زنگیدم میگه مشکلی نیست و ایراد از طرف شماست من نمیدونم فرق network یا همون local area connection با broadband connection چیه اگر میشه در این باره یک توضیحی بدید
من ویندوز سونم و مودمم am604 هست
میتونم با broadband connection به اینترنت وصل بشم و باید بعد از روشن شدن کامپیوتر خودم کانکت بشم و یوز و پسورد بنویسم مثل دیال اپ
ولی مثل قدیم کامپیوتر رو روشن میکنم وصل نیستم و رو شکل پایین گوشه ویندوز رو همون مانیتوره که اتصال اینترنت رو نشون میده علامت تعجب یا چمیدونم علامت خطر زرد رنگ گذاشته و تنها راه همون broadband connection هستش
همه چیز هم فکر کنم درسته و تنظیمات مودم هم ردیفه من به پشتیبان مشکوکم :21:
پس ممنون میشم که 1. فرق broadband connection با network رو برام توضیح بدید
2. چطور میتونم مشکل رو حل کنم و مثل قدیم با network وصل باشم
اگر مشکل از پشتیبان باشه چطور باید بفهمم و چی بهشون بگم اخه میگه مشکلی ندارید :19: این مشکل یهو به وجود اومد پس ایراد از اوناس ولی ........... شب کامیوتر سالم خوابید صبح داغون خسته بیدار شد :31:
ممنونم از همگی
دوست عزیز به تنظیمات مودمت برو و و کانفیگ مودمت رو در هر حالتی که هست remove کن ( میتونی مودم رو هم ریست کنی )
بعد مودمت رو در حالت PPPoE کانفیگ کن که آموزشش در صفحه اول همین تاپیک هست
اینطوری همیشه به اینترنت وصلی و نیاز به ساختن کانکشن هم نیست
سلام
دوستان من تازگیها مودم TP-LINK W8901G گرفتم
سوال من اینه که زمانی که دیسکانکنت می کنم و سیستم رو خاموش .مودم رو هم خاموش کنم یا نه؟بزارم روشن باشه(چراغ ای دی اس ال روشن باشه؟)
با سلامنقل قول:
جواب شما كه در جايي ديگه هم پرسيده بوديد:
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5767611&postcount=345
به تنظیمات مودم نمیتونم برم نمیدونم چرا حتی با کانکشن هم به اینترنت وصل هستم نمیتونم برم به کنیول مودم ولی اگر از طریق network وصل باشم میتونم برم که اونم دیگه نمیشه!!!نقل قول:
تو این مودت چند بار به صورت اتفاقی دیدم اینترنت بدون کانکشن و بدون اینکه من کاری بکنم به اینترنت وصل بود دلیلش چیه من از روز اول تو تنظیمات pppoe رو انتخاب کردم و اخرین بار هم ک تونستم وارد کنسول مودم بشم pppoe بود ولی باز هم وصل نمیشه !!
نگفتید فرق بین broadband connection با network چیه؟
شما باید یه صورت دستی به کانکشنت ip بدی تا بتونی وصل بشینقل قول:
کد:http://s2.kimag.es/share/2797073.jpg
وقتی که مودم در حالت bridge کانفیگ میشه مثل یه پل عمل میکنه و شبکه شما که در اینجا pc هست رو به اینترنت وصل میکنه در این حالت باید یه کانکشن بسازید ( همون broadband ) تا بصورت دستی به اینترنت وصل بشدنقل قول:
اما وقتی مودم رو در حالت PPPoE کانفیگ میکنید خود مودم به اینترنت وصل میشه و هر سیتمسی که بوسیله کارت شبکه خودش به این مودم وصل بشه (یا از طریق وایرلس ) به صورت اتوماتیک به اینترنت کانکت میکنه ( همونی که بهش میگید network )
اگه برای رفتن به قسمت تنظیمات مودم مشکل دارید همونطوری که دوستمون هم گفتن به صورت دستی به کارت شبکه ات ip بده
بقیه کارها رو هم همونطور که تو پست قبلی بهت گفتم انجام بده
سلام دوستان. من یه مودم ALFEX وایرلس با چهار پورت لن دارم. و از پارس آنلاین هم سرویس میگیرم. تو این مدت دو سالی که داشتم هیچ مشکلی باهاش نداشتم تا اینکه حدود دو ماه پیش برام یه مشکلی پیش اومد. مشکل از این قراره که من تو سرعت اینترنت مشکلی ندارم و با سرعت عالی دانلود میکنم ولی وقتی صفحه وب میخوام باز کنم هر صفحه ای رو که بخوام باز کنم حتی گوگل اول که میزنم نمیاره. باید صفحه رو استپ کنم یا حتی ببندم و مجددا رفرش کنم بعضی وقتا باید چند بار رفرش کنم تا صفحه بیاد. و بعضی از صفحات با اینکه باز میشن ولی اگه یه ساعت هم صبر کنی باز هم علامت در حال لود شدن وجود داره.
با مودم دوستم این مشکل رو ندارم ولی با مودم خودم مشکل هست. چند بار مودم رو ریست کردم و از اول تنظیم کردم حتی مودمم رو فرستادم تهران کانفیگ کردن ولی مشکل حل نشده که نشده.
دیگه واقعا به عقلم چیزی نمی رسه. به نظر شما یعنی مودم مشکل سخت افزاری پیدا کرده و باید بندازم بره؟
سلام دوستان من تازه عضو شدم می خواستم بدونم تو شهر مشهد کدوم isp بهتر شاتل بهتره یا افتاب یا مخابرات
بروبچز یه مودم Wifi خوب چنده الان ؟
کسی قیمتی از Access point داره ؟
دمتون گرم فراوون
مودم wifi رو برای چه کاری میخوای ؟ برای کار خونه یا یه ساختمان چند طبقه ؟ چند تا سیستم قراره ازش استفاده کنن ؟
رفیق فقط میخوام برای تبلت ام ازش استفاده کنم . در حد اینکه تو اتاق بقلی بشه استفاده کرد ( وقتی کامپیوتر خاموشه )
مرسی
خب پس مشکلی نیست
مدل dlink 2640u کارت رو راه میندازه
قیمتش هم 40 تا 45 تومنه
4 تا پورت داره و برد وایرلسش هم برای یه خونه جواب میده
ممنون خیلی عالیه پس . من فکر کردم باید access point و .. بگیرم و خلاصه یه 200-3000 تومنی خرج کنم :دینقل قول:
آقا ممنون و متشکر .. :40::40:
سلام
یه مودم خیلی ارزون میخوام
فقط واسه یه کامپیوتر باشه
چی پیشنهاد میکنید؟
مدل dlink 2520u که قیمتش 20 تا 25 تومنه
اگه وایرلس هم بخوای dlink 2640u با قیمت 40 تا 45 تومن
بچه ها من میخوام یه مودم Adsl بگیرم wireless هم داشته باشه
به احتمال زیاد هم میخوام ازش خیلی کار بکشم (دانلودهای شبانه)
لطفا کمک کنید
دوست عزیز شما همین صفحه رو میخوندین میدیدین که من به بقیه برای کار خونه چه مدلی رو پیشنهاد دادم
سلام این چطوره کدوم بهترهنقل قول:
TP-LINK ModemTD-W8901G
این مدل هم مودم خوبیه
ولی فکر کنم قیمتش از مدلی که من معرفی کردم بیشتر باشه
سلام
یه مودم میخواستم که 2تا لن داشته باشه
ترجیها 2 3تا مدل بگین راحت گیر بیاد
ارزونتر هم باشه بهتره:46:
2 نداریم تو بازار ولی مودم 4 پورت لن از 27 به بالا هست.نقل قول:
1 پروت لن 1 پورت usb هم هست حدود 18 هزار تومان.
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
می تونید با نمایندگاه شرکت فرادانش تماس بگیرید و بپرسید:نقل قول:
کد:http://www.efstelecom.com/agent/subscribed.list
ممنون از پاسختون
ایا مودم اینترنال برای استفاده ی adslهست ؟
و اگر هست استفاده ازشون توصیه میشه؟
و اینکه از 4لن میشه مدلی رو توصیه بکنید؟
آقا من این مدلو بگیرم اگه کامپیوتر هم خاموش باشه میشه از Wifi ش واسه تبلت استفاده کرد ؟نقل قول:
ممنون :40::40:
بله میشه
فقط باید مودم رو روی حالت PPPoE کانفیگ کنی
فقط کافیه مودم به برق وصل باشه و البته سیم تلفن
کسی جوابی نداره؟نقل قول:
سلام دوستان می خواستم بدونم چه مودم adslبگیرم که هم ارزون باشه هم خوب برای مصرف خونگی
دوست عزیز من برای کار در خونه دو مدل رو پیشنهاد میدم (
مودم وایرلس dlink 2640u به قیمت 40 تا 45
مودم ساده dlink 2520u با قیمت 20 تا 25
البته تاکید میکنم مدلهای خوبی از برندهای دیگه هم هست ولی این دو مدل قیمت مناسبی دارن و کار راه انداز هستن
من از اسفند 86 دارم از dlink 322 استفاده میکنم 11 ماه با صبا و بقیش با شاتل با هیچ کدو هم مشکلی نداشته بجای اینکه 70 تومان بدی یه مودم میتونی با 40 تومان یک dlink بگیری ( جفتش یکارو انجام میده این که آی اس پس ها میگن با سرویس ما هماهنگ نیست فقط در حد شعر هست البته این نظر من هست ) بقیشو بدی مثلا یه فلش مموری بخری