با سلام
از دوستان کسی اینجا پیام نور تهران جنوب یا دانشگاهی دیگه ای میخونه که جزء مراکز عضو شده در سیویلیکا باشن و بتونن برام رایگان مقاله دانلود کنن ؟
Printable View
با سلام
از دوستان کسی اینجا پیام نور تهران جنوب یا دانشگاهی دیگه ای میخونه که جزء مراکز عضو شده در سیویلیکا باشن و بتونن برام رایگان مقاله دانلود کنن ؟
سلام به اساتید
ببخشید تورو خدا جواب بدین آزمون ارشد فراگیر بجز این 65هزار تومن هزینه ثبت نام، هزینه دیگری هم داره؟ پس مگه در صورت قبولی و نمرات خوب یک ترم حساب نمیشه؟ یعنی دانشگاه هزینه واحد ها رو صرفا برای قبولی ها میگیره دیگه؟:n18:
قدیما نزدیک های امتحان حذف اضطراری داشتیم الان هم داریم؟
یکی از دوستان میگفت که الان اگه سر جلسه امتحان نری خودکار درس حذف میشه
لطفا صحت این مطلب رو تایید بکنین
یه وقت صفر نگیرم؟
ضمنا من ۱۲ واحد دارم الان میخوام ۳ واحد رو هم این طوری حذف بکنم حداقل واحد مجاز چقدر هست؟
ضمنا من کارت معافیت پزشکی دارم.
مرسی
آره حذف اظطراری داریم باید به تقویم آموزشی دانشگاه مراجعه کنید ولی شما که 12 واحد دارید بعید میدونم قبول کنند حذف بشه مگر گواهی پزشکی یا چیز دیگه ای براشون ببرینقل قول:
اتفاقا شما سر جلسه نرید بهتون یه صفر میدن
دوستان کلا دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد در پیام نور تفاوت محسوسی باهم دارند؟ !منظورم در نوع نمره دادن استاد، اختیارات استاد در حذف بخشی از منابع،حضور غیاب و ...:n05:یا نه شرایط دقیقا مشابه فاجعه ای بود که در کارشناسی دیدیم:n03::n02:
من مشمول نیستم!نقل قول:
من از معافیت تحصیلی استفاده نمیکنم.
من معافیت پزشکی دارم.
طبق صفحه 24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونم حداقل 5 واحد داشته باشم!
طبق صفحه 106 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حداقل واحد مجاز واسه من 8 تا هست!
ولی کسانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنن حدقل باید 12 واحد داشته باشن.
ضمنا توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی در مورد حذف اضطراری نمیبینم!
به نظر میاد که این تمام چیزی بود که میخواستم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه هم اطلاعات خوبی داره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس ببخشید ینده فکر کردم شما دانشگاه دولتی تحصیل می کنید البته قوانیندانشگاه دولتی هم تغییر میکند بنده تا پارسال میدونم قوانین اینطوری بودندنقل قول:
در ضمن در دانشگاه ما همیشه تقویم آموزشی میذارن تا بدونیم وقت حذف ترم چه روزی است وقت جذف اظطراری چه روزی است
ظاهرا قوانین پیام نور با قوانین دانشگاه هاس دولتی فرق میکنه؟!
اقایون خانما سلام
شرمنده من موقع ثبت نام هشت قطعه عکس درست حسابی به اینا دادم که لاش یه دونه هم برایه دورانه جاهلیت خدمت بوده:دی
حالا اینا زارتی اون یه دونه رو گذاشتن تو سایت و روی کارته دانشجویی و غیره. می خوام ببینم الان که سایت بستست هیچ جور نمی تونم این عکس و عوض کنم!! اخه من الان هیچ شباهتی به اون عکس ندارم به احتماله 80 درصد داستان نشه برام تو امتحانات!!!
بعد یه سوال دیگه: شماره صندلی رو تو سایت و کارت ورود به جلسه نزدن چجوریه؟ می شه یه راهنمایی کنید...
ممنون
آقا مشکل سهبا و گلستان برای ip ایرانسل حل نشد، کسی نظری نداره؟ راه حلی چیزی؟
نه ...اشتباست حرفتون ...درس تئوری رو اگه سر جلسه نرید حذف میشه خود به خود ..من خودم این ترم 6 واحد رو سر جلسه نرفتم و خودش حذف شدنقل قول:
ولی درس اگه عملی باشه یا عملی داشته باشه برا واحد عملیش نمره صفر رد میشه ..
سلام از دوستان اگه در خصوص دانشگاه پیام نور شکایتی داشتن برن توی این سایت شکایت کنن سامانه شکایات و انتقدات پیام نوره
Srsa.pnu.ac.i
سلام از دوستان اگه شکایتی در مورد دانشگاه پیام نور داشتن برن توی این سایت شکایت کنن سامانه شکایات و انتقدات پیام نوره
Srsa.pnu.ac.ir
باز این مسخره بازیا چیه؟ شهریه رو باید تا 25 بهمن بدیم وگرنه فلان و بهمان؟
چرا این ترم همه درسا الکترونیکی ارائه شده
من مرکز ری ام الان درسایی که میخوام انتخاب کنم همشون الکترونیکی واحد اصفهان ارائه شده
بنظرتون تا حذف و اضافه درست میشه صبر کنم؟
سلام دارم خدمت دوستان یه سوال ابتدایی دارم
رشته روانشناسی رو در نظر بگیرین به فرض(ترم اول) 6 تا درس داره و مجموع 18 واحده ..موقعی که میری انتخاب واحد کنی میگه فقط مجاز به انتخاب 8 تا 11 واحد هستی مباقی واحد های ارائه شده رو چطور پاس میشه ایا در زمان و موقع خاصی باید مباقی رو انتخاب کرد ؟ بعد سیستم گلستان تا چه حد مزخرفه که میگن زیاد مشکل سازه از همه لحاظ
تا جایی که یادم میاد واسه ترم اول معدل معیار 12 هست که فکر میکنم تا 16 واحد میشه برداشت
من که شخصا از کارکرد سیستم گلستان خیلی راضی هستم.
قابلیت های خیلی خوبی داره مثلا پرداخت شهریه از طریق کارت عضو شتاب / اعلام اشکال سوال تستی / اعتراض به نمرات / انتخاب واحد / دیدن کارنامه و معدل کلی
10 سال پیش که سیستم گلستان وجود نداشت واسه هر کدوم از این کارها باید یه روز الاف میشدی
نقل قول:
دروس به صورت دلخواه میشه انتخاب کرد به عنوان مثال اگه ریاضی توش باشه میشه بر نداشت ممنون از توجهتون
سلام. من ترم آخر روانشناسی هستم.نقل قول:
خوشبختانه ریاضی نداریم فقط سه تا درس مربوط به آمار داریم.
شما بهتره اول برید سایت دانشکده تون و علاوه بر لیست منابع (کتابهای منبع برای هر درس)، چارت رشته روانشناسی (دروس ارائه شده این رشته در طی هشت ترم) رو هم بگیرید و هر ترم طبق همون چارت انتخاب واحد کنید.
مثلا برای ترم اول اگه هفت هشت درس رو ارائه دادن شما هم سعی کنید همون دروس رو بگیرید تا برنامه کلاسی و روزهای امتحاناتتون جور در بیاد و پیش نیاز درس ها رعایت بشه.
مگر اینکه مایل باشید واحدهای کمتر یا بیشتری رو مطابق وقت و توانایی تون بردارید..
البته قطعا میشه طبق چارت انتخاب واحد نکرد. من خودم طبق چارت جلو نرفتم ولی حواسم به این بود که درسهای پیش نیاز رو سریع تر بردارم یا مثلا زمان امتحانات با هم تداخل نداشته باشه..
نظر شخصی من راجع به سایت گلستان منفیه. چون اولا فقط با اینترنت اکسپلورر باز میشه (که بعضی وقتها باز هم نمیشه!) و یا اینکه اپ اندرویدی نداره، فوق العاده از نظر گرافیکی بد و قدیمیه و بخصوص موقع انتخاب واحد مدام باید موس رو روی درس نگه داشت تا سریع تاریخ امتحان و کلاسها رو چک کرد.. بعضی وقتها دیر پرداخت شهریه رو تایید می کنه.. کلا جالب نیست. البته من که حداقل همیشه تونستم کارمو انجام بدم اما اکثر دوستام میرن بیرون انتخاب واحد می کنن چون از گلستان سردرنمیارن...
و راجع به اینکه گفتین خطا میده و نمیزاره بیشتر واحد بردارین معمولا دلیلش معدلتونه، هر چی معدل بالاتر باشه بیشتر واحد میدن (نهایتا 24 واحد در ترم)..
و نکته آخر راجع به دلبخواه بودن درسها: همه درسهای پایه و تخصصی رو باید پاس کنید فقط توی بعضی از دروس عمومی به شما حق انتخاب میدن مثلا یا انقلاب رو باید بردارید یا اندیشه سیاسی رو (توی چارت هست). دروس اختیاری هم تا جایی که یادمه 11 واحد هست ولی فقط 9 واحد رو ملزم به انتخاب کردن و پاس کردن هستین.
نقل قول:
دوست گرامی متچکرم از راهنمایی که کردید ..مرسی
دوستان من خارج از کشورم و کاردانی نرم افزار کامپیوتر دارم
شنیدم اینجا دانشگاه پیام نور ثبت نام میکنه
مناسفانه شماره ای که داخل سایت پیام نور گذاشته اشتباه هست و منم فعلا شهر دیگه ای هستم وقتش ندارم برم پایتخت پیداش کنم
چند تا سوال دارم اگه میشه جواب بدید
من که کاردانی ازاد گرفتم برای کارشناسی میتونم شرکت کنم پیام نور ؟
کلاس برگزار میشه ؟ میشه کلاسها رو نرفت ؟
امتحانات حضوری برگزار میشه ؟
اگر واحد باقی بمونه میتونم ایران تمومش کنم
تا جایی که میدونم پیام نور مدرک کاردانی قبول نمیکنه
احتمالا باید واسه دوره کارشناسی پیام نور ثبت نام بکنی و بعد تطبیق واحد بدی
بیارمش بالا صحبت کنیم
دوستان میتونید وارد گلستان بشید؟
من وقتی میزنم فقط 2 تا تب جلوم هست: ارزشیابی و سیستم که باید پسوردم رو تغییر بدم (تغییر هم دادم ولی همچنان نمیشه وارد محیط اصلی گلستان شد).
برای شما اینطوریه یا یه باگه که برای من اینطوری شده؟
دانشجویان پیام نور برای آنکه بتوانند کارت ورود به جلسه خود را بگیرند باید فرم نظرسنجی پر کنند
دانشجویان دانشگاه پیام نور برای انکه بتوانند کارت ورود به جلسه امتحانات خود را در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۵-۹۴ دریافت کنند ابتدا باید یک فرم نظرسنجی که در سیستم گلستان قرار دارد را پر کنند
سلام. دو ستم الان دانشجوی پیام نوره به طور کارشناسی رسمی .ایا میتونه همزمان تو 2 تا رشته پیام نور تحصیل کنه؟ ولی کنکور ثبت نام نکرده
سلامنقل قول:
بله میتونه
زمان ثبت نام کارشناسی بدون ازمون انتخاب رشته کنه
سلام. این ترم آخری از وجود یه چیزی باخبر شدم :n02:گفتم اینجا بگم شاید بعضی هاتون هنوز خبر نداشته باشید:
لازم نیست برای رفتن به سایت گلستان فقط از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید. می تونید ie tab رو برای گوگل کروم دانلود کنید تا از خود گوگل کروم بتونید با محیط شبیه سازی شده اینترنت اکسپلورر، وارد گلستان شید.
لینک زیر رو وارد شید و روی add to chrome کلیک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی برام پیش اومده
سایت هایی که نمونه سوالات پیام نور رو میفروشن جواب تشریحی ها رو از کجا تهیه می کنن ؟ از خود پیام نور میگیرن ؟ یا میخرن ؟ یا اونجا آشنا دارن ؟
ساختمان مرکزی پیام نور ، سوال ها رو بدون تگ و تبلیغات می ده .نقل قول:
سلام.خانمی ورودی 87 است. 2 ترم وقت داره یا 4 ترم دیگه؟
به صورت آنلاین ؟ یا حضوری ؟نقل قول:
اگه به صورت آنلاین میشه لطفا لینک بدید
ممنون :n16:
حضوری باید برید .نقل قول:
دوستان ترم آخر که میگن باید 24 واحد می تونی بگیری ، سیستم خودش اتوماتیک اجازه دسترسی به انتخاب 24 واحد می ده یا اینکه ما خودمون باید بریم به دانشگاه بگیم که دسترسی رو از 20 واحد به 24 کنه؟
سلام دوستان
شهریه دانشگاه پیام نور برای رشته های علوم انسانی چه قدر هست در هر ترم؟ و شرایط پرداختش چطور هست؟ موقع شروع تحصیل یکجا باید پرداخت کرد یا نه ؟
:n40:
سلام
دوستان دانشجویان جدیدالورود ارشد میتون ترم تابستون بردارن؟
تو قسمت ثبت نام فقط گزارش ثبت نام داره
فرم واریز شهریه هم موجوده
دوستان این دروس "اختیاری" صرفا برای بالا بردن تعداد واحدهای پاس شدس؟؟
من تعداد واحدهایی که تا اینجا "ترم 8" پاس کردم هنوز به حداکثر تعداد واحدهای رشته ام نرسیده.
الان باید دروس اختیاری بردارم؟؟
8 واحد درس اختیاری, اجباریه.نقل قول:
راستی کجا باید تعداد کل واحدهایی که باید پاس کنم رو نگاه کنم
جمع کل واحدهای رشته ما 137 واحده. 10 واحد دیگه میخوام تا تموم کنم. که اونم با پاس کردن دروس "کاربردی تخصصی" تموم میشهنقل قول:
دروس "اختیاری" رشته ما 6 واحده که تا الان هیچ درس اختیاری برنداشتم.
الان مشکلی پیش نمیاد اگه کلا دروس اختیاری برندارم؟؟
چون بدون پاس کردن دروس اختیاری هم همینجوری به تعداد کل واحدهای رشته ام میرسم
تعداد کل واحدهای رشته رو آخر لیست ارائه دروس نوشته
سلام
من تو رشته مهندسی مدیریت اجرایی درس می خوندم تحصیلم نیمه تموم موند رفتم سربازی حالا که خدمتم تموم شده میخوام برگردم ادامه درسم رو بحونم میگن باید شهریه ثابت این ترم های که نبودی رو بدی.ایا این حرفشون درسته و راه دیگه ای نداره؟؟؟
یکی به من پیشنهاد کردم همون رشته رو بدون آزمون تو دانشگاه بخونم که واحد هایی که تا الان گذروندم رو برام تطبیق کنن ولی الان دفترچه انتحاب رشته رو نگاه می کنم اصلا مهندسی مدیریت اجرایی توشون نیست!دلیلش چیه؟
نزدیک ترین رشته به رشته خودم چیه گه اکه بخوام ادامه بدم واحد های قبلیم تطبیق داده بشه مثلا صنایع نزدیکه ؟؟
شورای گسترش آموزش عالی مجوز پذیرش دانشجو در۲۰ رشته مقطع کارشناسی ارشد برای واحدهای دانشگاه پیام نور در استان های مختلف صادر کرد.به گزارش ایلنا، ابوالفضل فراهانی با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور موفق به اخذ مجوز پذیرش دانشجو در۲۰ رشته مقطع کارشناسی ارشد برای استان های مختلف شده است، افزود: این مجوز در گروه های مختلف علمی اعم از، فنی و مهندسی، علوم انسانی و علوم پایه از شورای گسترش آموزش عالی اخذ شده است.معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور افزود: سایر تقاضاهای دانشگاه برای بررسی و صدور مجوز رشته نیز در دست پیگیری است و به زودی تعداد بیشتری مجوز رشته در مقطع کارشناسی ارشد از شورای گسترش اخذ و امکان پذیرش دانشجو برای این رشته ها نیز فراهم خواهد شد.