سلام
دوستان من میخوام یه سیستم خوب جمع کنم که صدای خوبی داشته باشه قسمتش هم مناسب در بیاد برام
اگه ممکنه کمک کنید چه آمپیلی و ضبط و باندی بگیرم که صدای خوبی داشته باشم
حدود قیمتاشم بگین ممنون میشم
6975 العان تو بازار چنده ؟
سلام
دوستان من میخوام یه سیستم خوب جمع کنم که صدای خوبی داشته باشه قسمتش هم مناسب در بیاد برام
اگه ممکنه کمک کنید چه آمپیلی و ضبط و باندی بگیرم که صدای خوبی داشته باشم
حدود قیمتاشم بگین ممنون میشم
6975 العان تو بازار چنده ؟
سلام. آفرين يه جايزه پيش بنده داري.:n02:ميتونم سوال كنم از كجا فهميدي؟نقل قول:
مهدي جان كامپتون چيه؟نقل قول:
سلام گلم. ميزان هزينه در نظر گرفته شده چقدر هست. من با حدود 2700 يه سيستم قدرتي كيفيتي بهتون پيشنهاد ميدم اگر خواستي تهيه هم ميكنم كه ماشينتون رو تعويض كنيد ولي سيستم رو نگه داريد.:n12:شك نكن.:n02:نقل قول:
تو مغازه فروشنده اینو گفت ولی فکر کردم داره شوخی می کنه اومدم تو نت سرچ کردم دیدم درست گفته بنده خدا !!نقل قول:
جایزه مون محفوظه که؟!؟
کامپ ها هم ساند مدل rbc-6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وات بهش بدم؟؟
یه سوال
توی تنظیمات پخش کنوود 7016 چرا برای باند های جلو گزینه تیوتر داره ولی برای باند ها عقب نداره؟
موقعی که برای باند ها جلو 13 سانتی رو انتخاب می کنم بیس رو قطع می کنه ولی گزینه 16 سانتی رو انتخاب می کنم بیس بهشون می ده ؟
باند 16.5 سانتی رو جز دسته 16 سانتی حساب می کنن یا 17 سانتی؟:n13:
نقل قول:سلامنقل قول:
آقا درستش فکر کنم محرم علی فدوی باشه،محمد علی برادرش و شریکش بوده که از هم جدا شدن!!!
جایزه هم نمی خوام :n01:
سلامنقل قول:
آره واسه باندای عقب گزینه توییتر نداره.
اگه میخوای بیس یه باندی رو قطع کنی،از X'Over استفاده کن
در کل مبارک باشهنقل قول:
این چه طاقچه ایه دیگه ، تو عکس که ناجور دیده میشه!:n02:
بابا این چه آمپلی گرفتی . اینهمه مارک رفتی مافکو گرفتی . با این آمپ مشخصه صدای خوبی نمیتونی بگیری. پخشت چی هست؟
نقل قول:
برا باند های عقب تویتر نداره
برای جلو هم گزینه تویترش کار نمیکنه . چه ON باشه چه OFF صدا میاد:n02: فکر کنم به خاطر کامپ هام باشه
خوب مشخصا اسپیکر 16 سانتی یا بزرگتر از یه اسپیکر 13 سانتی بیشتر میکوبه . خوب پخش هم صدا رو جوری تنظیم میکنه انگار اسپیکر 16 سانتی نصب هست
برا تنظیمشون اول تنظیمات رو رو حالت flat بزار بعد از روی آمپلی تنظیم کن . اینجوری بهتر به نتیجه میرسی
البته اگه خیلی نمیخوای ور بری به قول دوستمون همون از X.Over تنظیم کن
یا علی
16.5 هم باید تو هر 2 نوعش امتحان کن ، فکر نکنم فرقی داشته باشه
عکس رو تو روز می زارم نمی دونم این طاقچه چرا این شکلیه رو ال 90 ماشین های دیگه طاقچه خوب وایمیسه رو این:n15:نقل قول:
داداش هنوز آمپ نگرفتم
گفتم این مارک هم بود بگیرم یا نگیرم؟:n25:
آمپ 2کانال کنوود 626 بود 200 تومن
چیز وسوسه انگیز جی وی سی 8004 بود که می گفت با 360 یا 370 می تونه بیاره!!
اساتید نگفتین چند وات به کامپ ها بدم؟؟:n25:
هیچ سایتی حتی سایت خود ساند استریم هم نزده rms چند وات ولی اینطور که معلومه بیشتر از 150 به هر کدوم بده فاتحشون خوندستنقل قول:
فکر کنم 60 تا 90 تا براشون کافی باشه
البته نه از مافکو:n12:
راستی رفتن ایران به جام جهانی رو به همه تبریک میگم من که دیروز از بس بوق زدم پمپ باد بوقم سوخت:n08:
دوستان عزیز سلام بنده به تازگی به جمع شما پیوستم وچون اطلاعات زیادی درمورد ملزومات صوتی ندارم تقریبا بیشتر مطالب این سایت رو مطالعه کردم از دوستان واساتید محترم به خصوص جناب آقای حمید خان خواهش می کنم بنده را راهنمایی بفرمائید من یک هد یونیت پایونیر 7450ویک جفت اسپیکر کدنس مدل 703 باتوان 80 وات rms ویک آمپلی کدنس 2 کانال مدل 125 راروی سمند نصب کرده ام والان قصد ارتقاء سیستم رو دارم (نصب ساب روی تاقچه عقب کدنس - نصب کامپوننت 3 wayبرای عقب کدنس مدل zrs 703 kit - نصب کامپونت 13کدنس برای جلوسمند- آمپلی 4 کانال کدنس مدل وگاس باتوان 130*4 rms ضمنا بنده بوجه ام در حال حاضر 2 میلیون می باشد با تشکر از همه دوستانم
سلام دوستان
امروز رفتم تو مغازه رفیقم یه ساب 15 دیدم ششم حال اومد:n02:
نظرتون چیه؟
رفیقم نبود ازش قیمت بگیرم
قیمت این ساب رو کسی داره؟
دوستان من امروز یک تاکسی سوار شدم که یک هدیونیت مارشال تصویری گذاشته بود و برای باند هم باند های یک ظبط خونگی رو گذاشته بود !!! میخواهم ببینم چطوری باند های خونه رو وصل کرده به ماشین ؟ روش خاصی داره ؟ چون صداشم خیلی خوب بود و خوب جواب میداد ! اگه بشه اینکارو کرد خیلی خیلی خوب میشه
استاد این کار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان عزیزنقل قول:
فقط اینو بت بگم بیخیالش بشی بهتره به دردسرش نمی ارزه صداش هم خوب نمیشه
بهترین پخش پایونیر تا 350-380 چیه ؟ میخوام 2 تا ساب + 2 تا 6975 + 2 تا تیوتر + 2 تا کامپ وصل کنم . جواب بده
محمد جان حرف نداری:n12:نقل قول:
تو پی ام هم خدمتشون عرض کردم اولا به پخش فشار میاد دوما اگه دقت کنی اون ساب هستن به آمپ احتیاج شدید دارن به پخش وصل شه به پخش فشار میاد ساب هم میشه یه باند ولی هرچی بهش ولوم بدی باز صداش بد نمیشه طریقه خاصی هم نداره همونجور که به باندا فابریکی وصله سیمشو بزن تو باندا این کار با پخش درست حسابی نمیکنن با پخشای از رده خارج میکنن بعدشم هر کی میشینه تو ماشین من اول بر میگرده تاقچه رو نگاه میکنه میبینه اصلا 6.9 ندارم بعد میگه عجب باندای ردیفی داری تنم داره با بیسش میلرزه ولی بعد ده دقیقه میگه وای سرم گیج میره چون بهم ریختگی صداش زیاده مغز ادم میپوکه من خودم دیگه حالم بهم خورده هر وقت از ماشین پیاده میشم سر درد دارم صدا فقط واسه چند دقیقه خوبه یا واسه کسی که اولین بار میشنوه در طول مدت ازار دهنده هست خیلی هم ازار دهنده هست:n16:
محمد جان اون ساب دی بی اکس هست از ارتکویک ساب زیاد باحالی نیست.
فقط قیافش گولاخ هست.
بازده و ... نداره
خیلی هم ساب تنبل و گیجی هست یعنی فقط بدرد لو بیس میخوره.
زیاد بهش فکر نکن دوست من
سیستمو حال کن:n08:
هدیونیت: فابریکی پراید(fm پلیرو عشقه)
اسپیکر عقب سمت راست: ساب 13 سانتی کامپیوتر
اسپیکر عقب سمت چپ:ساب 16 سانتی کامپیوتر(کش رفته از رفقا)
اسپیکر جلو سمت چپ:فقط یه تویتر(اونم مال تلوزیونه)
اسپیکر جلو سمت راست:همون فابریکی پراید
:n13:
این واقعیه؟
اخه چرا فکر میکنین باید الکی باشه:n14:نقل قول:
والا به خدا ما با همینا زنده ایم جمعه ها رو میگذرونیم ماشالا ما شمالیم شما جنوب نمیشه صداشو بشنوین
البته تیوتر تلوزیونو کندم اخه تو بعضی اهنگا صدا پیس پیس میداد تو بعضی از اهنگا صدا قیژ قیژ پدر مخمونو در اورده بود:n08:
واسه جام جهانی ریخته بودن تو ساحل هر کی سیستم داشت صدا رو گزاشته بود آخر یه چیزی خیلی توجه مو جلب کرد تو یه سمندی یه باکس بود که سه تا ساب mtx توش بود ولی اصلا صدا نداشت رفتم ولومشو دیدم کلی هم ولوم داده بود
در حد یه 405 دیگه که پایونیر رو رو طاقچه بسته بود بیس میزد چرا اونجوری بود؟یعنی یه ساب از سه تا ساب بهتره؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
یه نگاهی به لینک زیر بندازید
دست دوم این ساب 270 ارزش داره؟
فقط زود بگید تا نپریده
آره می ارزه این قیمت چون اون موقع که ارزونی بود دست دومش حدود 150 تومن بود محمد جان
آقا محمد توجه کردی این ساب ووفر 8 اهم هست و 1 کوئل هم داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه همچین چیزی؟؟؟
سلام بر دوستان
راستش می خواهم روی یک پراید 131 یک سیستم معمولی اما نسبتآ با کیفیت ببندم،نیازی هم به ساب ندارم.
باند را هرتز HCX 690 می خواهم بگیرم چون تعریفشو زیاد شنیدم،پخش هم نظرم روی پاونیر DEH-2550 هست،ایا این پخش و باند با هم مچ هستد؟قیمت باندی که گفتم الان چنده؟سوال بعدی این که لطفآ یک امپ دو کاناله ی مناسب اما ارزان هم معرفی کنید تا بتوانم صدای باند ها را بیرون بکشم.
لطفآ راهنمایی کنید.:n16:
سلام..
بچه ها دلیل اینکه بعضی از پخش ها تنظیمات صدا رو سیو (ذخیره) نمی کنند چیه؟
منظورم اینه که پخشو تنظیم میکنی ولی بعد از اینکه پنلو در میاری دوباره به حالته اولیه بر میگرده!
من یه کنوود و یه پایونیر دارم جفتش اینجوریه!
چه کنم؟
دلیلش چیه؟
سلامنقل قول:
پخش معمولی هستش، نمیدونم حدودا چه قیمته؟ اما ترجیحا اگه یه پخشی بگیری که RCA Preouts بالاتری از 2 ولت داشته باشه بهتره، البته خیلی مهم نیست چون سیستم ساده ای میخوای ببندی میتونی این موضوع رو ندید بگیری، فقط برای اطلاع گفتم. اسپیکر هم حرفی توش نیست و امتحان خودشو پس داده، بسته به جا و فروشندش از حدود 355 تا 455 تومن میفروشن، فقط میمونه آمپ خوب.
من پیشنهاد میکنم یه آمپ درست و حسابی بگیری ، چون واقعا حیفه عمر این باندو با یه آمپ بی کیفیت و سیگنال های کلیپ شده کم کنی.
میتونی از 8002 جی وی سی حدودا 400 تومن
یا بهتر از اون 7205 کنوود حدودا 400 تا 450 (قیمت جدید ندارم) یا هر آمپ با کیفیت دیگه ای مثثل ساند و ام تی ایکس و ... استفاده کنی
چرا نشه؟ تا اونجا که من میدونم مقاومت هر سیمپیچی بستگی به میران سیم ، قطر سیم و جنس سیم داره،نقل قول:
بطور مثال اگه طول سیم پیچ تیوتر رو بیشتر از چیزی که در حالت عادی هست بکنی مقامتش (امپدانس) عوض میشه، ((اون.قت میتونی مثلا یه تیوتر 16 اهمی بسازی واسه سیستم مافوق Sq:n19:))
فکر کنم از سیم کشی برق ورودی به پخش باشه، توی اکثر خودروها برق که از پشت سوئیچ برای پخش میره ، وقتی سوئیچ باز میشه چون برق کلا قطع میشه، پخش برمیگرده به تنظیمات پیش فرض کارخانه،نقل قول:
اگه تو استپ یک و دو سوئیچ، پخش روشن میشه نیابد این اتفاق بیوفته قاعدتا، اما اگه روشن نمیشه احتمالا مشکلش همون باشه
با سلام
دوستان یه لطفی کنید آدرس محلهایی رو که تو تهران و کرج بورس سیستمهای صوتی اتومبیل هستند رو اینجا قرار بدید.من تو آبیکم و اینجا مدل پخش دلخواهم رو پیدا نکردم.میخوام برم از کرج یا تهران بگیرم.
مشکل از سیم کشی بود حل شد..
مرسی.
کرج پاساژ دانشکده یا بلوار دانش آموز..جا زیاده حالا همین 2 جا رو برو پیدا میکنی..نقل قول:
سلام دوستان
ساب رو خریدم و وصل کردم
باکسش کوچیکه نزدیک به 30 لیتر . نئوپان هست . پورت هم نداره
آمپلیم 300 واتیه
ولی لامصب مثل چی صدا میده . عقب جلو نمیشه ساب ولی صدای خری داره
ببینم میتونم طرح ساخت باکس پورتد رو براش پیدا کنم یا نه
راستی دوستان آمپ حد اقل 800 وات RMS چی پیشنهاد میدین + قیمت
عکسش هم تو تاپیک مربوطه میزارم :
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=542815&page=11
سلام دوست عزیز.ورودتون رو به جمع p30 خوش آمد عرض میکنم.من با اين برند آشنا نيستم.شرمنده.نقل قول:
تهران.نقل قول:
1- خ مطهری خ سورنا
2- خ شریعتی ابتدای معلم
3- میدان قزوین خ عباسی
سلام
آقا حمید تو دفترچه ساب اینو پیدا کردم فقط از اندازه هاش سر در نمیارم مخصوصا پورتش:
یکی به ما بگه اندازه اینا چی به چیه. بعد من میخوام ساب رو به بالا باشه با توجه به این که ماشین 2 گانه هست
این الان چند لیتره؟
مرسی
با سلام....یک ساب و آمپ دارم میخواستم بفروشمش
چند بفروشم خوبه؟
ساب : ساند استریم pwl 12 با باکس
آمپ :ساند استریم 340.2 دو کانال
اندازه ها به اينچ هستند. هر اينچ =2.54 سانتيمتر.نقل قول:
بايد تبديل كني تا اندازه دقيق در بياد.
مثلا پورت به سانتيمتر ميشه:عرض 2*2.54=5.08 سانتيمتر
ارتفاع:16.5*2.54=41.91 سانتيمتر
عمق:9*2.54=22.86 سانتيمتر.
باكس اولي كه براي مسابقه طراحي شده.
باكس دوم براي Low Bass طراحي شده. حجم ناخالص 64 ليتر هست. حجم پورت اشغال شده 4.87 ليتر هست كه بايد از 64 ليتر كم بشه.ضمنا حجم Displacement يا همون بسگت و مگنت پشت ساب هم بايد ببينيم كارخونه چقدر محاسبه كرده اونم كم بشه. مثلا حدود 5. ليتر هم اونو بگيريم. حدودا حجم خالص ميشه 58.6 ليتر.
براي اينكه ببينيم ساب ووفر ميتونه به صورت افقي(horizontally) كار كنه و به متعلقاتش آسيب نميرسه بايد مقدار Glossساب از طريق نرم افزار اندازه گيري بشه. اگر بالاي 5% باشه نبايد به صورت افقي يا همون رو به بالا ازش استفاده بشه.
مرسی با اینکه هیچی نفهمیدم ولی مرسینقل قول:
البته اون اینچ ها رو فهمیدم
پس باکس دومی مناسب تر هست
خوب بیخیال رو به بالا شدم ولی یه جوری باید ساخته بشه که به لبه ماشین نخوره آخه خودت میدونی ماشین دو گانه هست و جای زیادی نداره. حد اقل مایل به سمت بالا باشه که به لبه ماشین گیر نکنه وقتی داره می کوبه
یه راه دیگه داره، برم یه باکس لوله ای بگیرم بیخیال همه چی شم؟
راستی 1/2 12 یعنی چی تو اندازه ها نوشته ؟ یعنی 12 اینچ؟ پس اون 1/2 چیه
با سلامنقل قول:
محمد جان به نظرم منظورش 12.5 اینچ باشه که میشه 31.75 سانتی متر
پیروز و پاینده باشید
اگه 12.5 بود که مینوشت 12.5 چه کاریه!نقل قول:
احتمالا منظورش یه چیز دیگس
تو عکس آخری نگاه کن ارتفاع ساب رو از چپ زده 7 اینچ از راست زده3/8 6
چرا؟؟؟
دوستان من این هدیونیت ماشینی که تازه خریدیم رو گذاشتم برای فروش
کاملا سالم هستش و صاحب قبلی هدیونیت رو تازه خریده بوده !
و فقط سی دی خوره !
الان تو فروم همسایه گذاشتمش برای فروش ولی نمیدونم باید چه قیمتی بدم برای فروشش !!! ممنون میشم راهنماییم کنید !
60 تا 100 میفروشننقل قول:
شما 80 بفروشی مناسبه
حميد خان اين آديوسيستم mx165 چرا كراس اورش اينجوريه ؟
نسبت به كراس اورهاي كامپوننت هاي ديگه يه جورايي انگار سمبل شده ... ميگيم باكس نذاشتن فداي سرشون ولي سيم پيچ (سلف ؟) و ... به اون بزرگي رو كجاي دلم بزارم ؟ :n13:
تصميم نهايي رو گرفته بودم اينو بگيرم اما كراس اورشو نديده بودم ... فك كنم بايد rs165 گليدن بگيرم . (كافيه كراس اورش رو مقايسه كنيد هر چند امتياز 4 از 5 و ... رو داره و كلي ازش تعريف شده اما يه جوري ميشه آدم اين لنت پيچ رو ميبينه :n30: )
سوالم اينه يعني واقعا فرقي بين اين كراس اور ها نيست ؟ ( محسوس هست يا نه ؟)
حميدخان شما كه صداي جفتش رو شنيديد يه مقايسه ميكنيد برامون . :n19:
1/2 رو از یک اینچ محاسبه کن، یعنی 1/2 م یک اینچ ،که میشه 1.24 سانتیمترنقل قول:
در مورد اندازه های متفاوت هم به عکس دقت کن..... گرفتی؟؟
با سلامنقل قول:
محمد جان به این دلیل عرض کردم که در نقشه های تاسیسات صنعتی اندازه ها اگه بر اساس اینچ باشه به صورت (3/4 , 1/2, 1/2 1 ) نمایش داده میشه . البته بایستی منتظر نظر استاد حمید هم بود
موفق باشید
سلام اساتید عزیز........ من برای مرحله اول برای ماشینم mvm315 دوربین دنده عقب و روکش و کفی و پخش و جی پی اس گرفتم که پخش مارک لابستر تاچ اسکرین هست با صفحه فکر کنم 7 اینچ........ حالا میخوام یه جفت باند dsl مدل 1073 بگیرم که حدود 450 تومن هست با یه امپیلی که بتونه صدای این باند رو در بیاره...فقط نمیدونم این پخش به این بزرگی که خریدم !! میتونه به امپیلی وصل بشه یا نه؟؟؟ کمکی چیزی نمیتونید تو بستن این پروژه به من بکنید؟؟؟