سلام محمود جاننقل قول:
کی داره اذیتت میکنه
مختصاتشون رو بده تا بچه یه نامه براش بنویسن تا یه کم بترسی
من هم سعی میکنم یه مقدار نیرو بفرستم برات
اما تا شب نمیتونم چون همشون تو غارت تشریف دارن
اومدن میفرستم :20:
Printable View
سلام محمود جاننقل قول:
کی داره اذیتت میکنه
مختصاتشون رو بده تا بچه یه نامه براش بنویسن تا یه کم بترسی
من هم سعی میکنم یه مقدار نیرو بفرستم برات
اما تا شب نمیتونم چون همشون تو غارت تشریف دارن
اومدن میفرستم :20:
دقيققا نميدانم منظور شما از من كه منم چيه؟ ولي در اكثر موارد كه من كمك خواستم بچه ها كمكم كردندنقل قول:
البته درسته كه اساتيد روابط بين خودشون قوي تره ولي خب اينم يه چيز طبيعيه و كاريش نميشه كرد:31:
از كيه گذشته ديگه تقريبا كسي از همسايه هانمونده كه غارت نكرده باشه اينم مختصاتشون
Invalid (413|562) K54
A.....Kaos (422|555) K54
sir knight jrs village (417|559) K54
soso (422|552) K54
نکنه می خوای روزی برات 400 کا ریسورس بدن تا خوشال شی عزیز من؟این همه کمک کردن باز میگی روابط؟اصلا از وقتی شما اومدی 1 بار دیدی همین گنده ها به کمک احتیاج پیدا کنن؟نقل قول:
=============
اون حجت معلوم الحالم ولش کن بابا.زبونش دست خودش نیست.معلوم نیست داره چی میگه!!تازه کمکم می خواد.کسی اینجا وجود نداره از دست اون دلخور نباشه...
من توی ورلد 12 اصلا وضعم خوب نیست.نقل قول:
امتیازم رو با ساختن اصطبل و Workshop بالا نگه داشتم.
ولی منابعم 2-3 لول از بقیه پایین تره.
الان من سیتر صفا و بردیا هستم.سیتر کمال هم بودم.نسبت به اینا من خیلی عقب ترم.
به زودی رتبه ام توی ترایب میخوره زمین.چون منابعم پایینه.
بادی پیرم هم مورد حمله قرار گرفته و فقط 150 شمشیرزن و 150 نیزه دار داشتم که براش فرستادم.
خدا رو شکر شما 17 آذر میری از دستت خلاص شیمنقل قول:
اون حجت معلوم الحالم ولش کن بابا.زبونش دست خودش نیست.معلوم نیست داره چی میگه!!تازه کمکم می خواد.کسی اینجا وجود نداره از دست اون دلخور نباشه...
آخه به تو چه که من چی کار میکنم فوضولی؟؟؟؟؟ امین آس ترک رس؟
عزيز من اولا از وقتي وارد اين بازي شده ام فقط 1 نفر به من كمك كرده و اون هم مال ورد 10 بود دوما من هم از روي ادب گفتم بچه ها كلي به من كمك كردند تا بخاطر آشنا كردن من با اين بازي ازشون تشكر كرده باشم .سوما من از كسي 400 كيلو كمك نخواستم فقط گفتم چون روستام يه مدت بن بود هركي ميتونه تا يه مدت روستامو با سربازاش ساپورت كنه تا بتونم خودم را جمع و جور كنم و البته ديگه به اون هم نيازي نيست چون شكر خدا يكي از دوستاي غير ايراني ام زحمتش راكشيد و چهارما اگر شما يك مقدار با ادبانه تر صحبت كنيد خيلي بهتر استنقل قول:
در كل از تمامي بچه ها و خود شما هم به خاطر ياداوريتان ممنون:11:
وقتی سوادت به حدی رسید که تونستی 4 کلام انگلیسی رو بخونی بعد بیا باهات کل کل کنم بچه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من کجای حرفم بی ادبانه بود که بخوام مودبانش کنم؟اینکه از یک حرف بی ربط ناراحتم و حرفم جدیه بی ادبیه؟نقل قول:
شما وقتی وارد بازی شدی ما بهت گفتیم یک یوزر بساز.اینو چند بار اینجا دیدم که مطرح شده.اما کو گوش شنوا؟یعنی به خاطر یک دندگیه شما بچه ها باید سربازاشونو هدر بدن؟7 روستا ساختی بعدم کمک می خوای برادر من؟؟؟اونم تو وورد 12 که هنوز کسی قدرت لازمو نداره.خود من به زور 100 تا سرباز دارم.
تو وورد 10 هم فکر کنم با یک دفعه ریسورس رسونی کلی جلو افتادی.حرف شما رسما بی احترامی به کل بچه ها بود اونم بدون دلیل و رو هوا.چیزی که اصلا وجود نداشته چرا باید مطرح بشه.البته میدونم خود صفا و مصطفی و بهزاد چیزی نمیگن اما من میتونم بگم.این بدبختا اومدن کمک کردن حالا متهمم شدن؟عجبا!!!اصلا نخواستن کمک کنن...
فارم 4 امم...
تا 1 ساعت دیگه کلیر میشه!
وای که امروز من تا الانش حدود 20 هزارتا از هر چی گیرم اومده.... همش رو هم دارم نیرو میکنم
چون برای غارت فارمهایی که دارم.. به بیشتر از 500 تا اسب نیازه که الان فقط 300 تا دارم :دی
dizgah جون امینو ول کن هیچ حرفش بر اسا منتق نیست
در ضمن dizgah
جان شما بیا ورلد 6 بهترین ورلد کلی کمکت میکنم!
در ضمن dizgah من توی ورلد 10 و 12 آبندود کردم! توی اون ورلدا کسایی مثل صفا و امین و امسال اینا جای ما رو تنگ کردن.. بیا ورلدی که ایرانی نباشه مثل 6
به خدا خارجیا خیلی بیشتر رسورسس بهم دادن تا امسال امین و..
به امثال شما دادن ریسورس کار اشتباهیه!
همون مقدار کمی هم که دادن.... به نظر من اشتباه محض بوده
عزيز من مثل اينكه آب ما با شما تو يه جوب نميره اصلا آقا گفتم كه من ديگه از كسي كمك نميخوام ديگه هم اينجا درخواست كمك نميكنم و تا جايي هم كه يادمه به به صفا و مصطفي و بهزاد و كمال كه بهشون ارادت دارم توهيني نكردم و اگه واقعا توهيني شده همين العان ازشون معذرت ميخوام و ميگم منو ببخشن :11:اين چند تا يوزر ساختن هم قبول دارم اشتباه بود و البته خيلي ها هم مثل من اين اشتباه را كردندنقل قول:
در هر صورت بي خيال ما شو نه كمك ميخوام و نه حوصله كل كل كردن با كسي را دارم در هر صورت ممنون
حجت جان از شما هم ممنون ولي ديگه حال ندارم تو يه ورد ديگه از اول شروع كنم در ضمن در مورد صفا و بقيه اساتيد هم كم لطفي نكن هر چي باشه اونا ما رو با اين بازي آشنا كردن
مصطفي جان ممنون همين كه جواب دادي لطف كردي البته اگه اين حرفم هم توهين نباشهنقل قول:
حجت جان از شما هم ممنون ديگه حال ندارم تو يه ورد ديگه از اول شروع كنم در ضمن نسبت به صفا و كمال و بهزاد و مصطفي جان كم لطفي نكن چون هر چي باشه اونا ما رو با اين بازي آشنا كردند به هر حال ممنون
او کی
پس هیچ کس عضو نشه چون بهش کمک نمیکنن
شما هم برو کلاتو بچسپ که از مدیرت انجمن موبایل درت آوردن...
بابا منطقی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حیف این همه کمکی که امسال من و همین صفا به تو لاشخور صفت کردیم.همون بن بودی بهتر بود.حداقل من نمیشناختم.نقل قول:
========
حیف وقت ندارم والا میرفتم تک تک ارسالاتو میاووردم تا با این جملت مقایسه کنن بچه ها.فکر کنم برا خنده خوب بود(مثل ارسالایی قبلیت البته)
برو بچه دیگه ام اینورا پیدات نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 3 ماهه تو این تاپیک میام و میرم.تا حالا ارسال به این ناجوری ندیده بودم:نقل قول:
حتی دلیلشم نفهمیدم.عزیز این حرفت از 100 تا فحش بدتر بود.نقل قول:
البته درسته كه اساتيد روابط بين خودشون قوي تره ولي خب اينم يه چيز طبيعيه و كاريش نميشه كرد
قبل از اینکه یک چیزی بگین خوب روش فکر کنین.و اون کسیم که ارسالشو نقل قول کردینو بشناسین.اون حجت که ما میدونیم چشه.از اینکه نه مدیر فروم و ترایب نشده داره میسوزه.از اون بدتر برا اینکه تو فایت راش ندادن.(همین آدم خودشو جلو سبان دوست صفا جا میزد.حالا حرفاشو ببین).
صفا که قربونش برم ماهی 1 بارم پیداش نمیشهنقل قول:
ولی تو ---- رو نمیدونم:2:
با وقتی که تو برای این بازی میذاری به یکی از غول های این ورلد تبدیل میشی.نقل قول:
وقتی از خوابت میزنی و به قول خودت هر یک ساعت ونیم بیدار میشی . . .
البته این بد نیست و خیلی خوبه.چند نفر از ما قوی بشه برای بقیه هم خوبه.
ما ایرانیها باید این ورلد رو بگیریم.
من از امروز میزنم تو کار منبع تا به لول بالایی برسونم.
من اینجا امکان غارت ندارم.
اطرافیانم ضعیفتر از من هستن اما همه عضو یک ترایبن.
بادی پیرم هم چون اینارو غارت میکرد امروز تمام نیروهاش کشته شدن.
جنگ جهانی شد اینجا که
Troop movementsYour troops arrival time Arrival in
Attack on scifs village today at 12:47 0:42:42 cancel
Attack on BoneMa today at 12:47 0:42:51 cancel
اینا رو اسکوتیدم!
فکر کنم فارمای خوبی برای سواره نظامام باشن یکیشون 2000 پوینت یکی 998 پوینت
چرا هستم عزیزم. از کجا فهمیدینقل قول:
من می گم چون زیاد سر نمی زنم منابعم انباشته می شن و حتی گاهی منابعم هدر می ره .اگه سیتر داشتم الان خیلی پیشرفت می کردم
اقا سرور بازی اشکال میده واسه من
اره میادنقل قول:
مگه بازم زلزله میاد ؟
خدایی من همیشه احساس میکنم که یه روز بلاخره تو زلزله میمیرم
راستی یوسف جان وقتی سیترت بودم دیدم که هیچ کدوم از دهکده هات نیروی خالص نداره !!!
یعنی نه دفایین و نه حمله ای ,چرا اینجوری یونیت ساختی ؟ هدف خاصی داشتی ؟
من معمولا اینجوری می سازم
سلام
من با پست های قبلی هیچ کاری ندارم فقط اومدم این رو بگم که :
چرا زمانی که صفا داشت نبل می شد همه ی بچه ها کمکش کردند اما نوبت من و حجت و بقیه بچه ها شود همه غیب شدند ؟
هیچ کسی برای من ساپورت نفرستاد
من تو فروم ترایب گفتم 5 نفر کمکم کردند اما شما ها هیچ کدوم کمک نکردید
آلکس اینا گنده ها رو ساپورت میکنن همشون از خود راضین
فکر میکنن از همون اول عضویت گنده بودن
اول اول فقط حامد منو کلی کمک کرد
تریپ به این میگن:
به پراکندگیشون نگاه کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم 2 بار نوبل شدم.یکبارم کمک نشدم اما تقصیر بقیه نیست که.من همون موقعی نوبل شدم که صفا نوبل شد.اما اون با من هم امتیاز بود؟قدرت ما زمین تا آسمون فرق داشت.از اونم بگزریم.صفا خودش تقریبا دست همرو تو این بازی گرفته بود.پس حق داشتن کمکش کنن.من و تو و حجت چیکار کردیم؟نقل قول:
در ضمن تو کی نوبل شدی؟من اصلا نفهمیدم.یک لینکی چیزی ازش بده.
حجتم که میبینی چه آدمه معلوم الحالی.کی به این کمک میکنه.باز 3 ماه بن میشه بعدش میاد میگه منو کمک کنین.چرا کمک نکردین.امین کمک نکرد.صفا کمک نکرد.خدایی من که عمرا به این کمک کنم.بقیه هم حق دارن نکنن.
تو این دو بار که نبل شدی کسی کمکت کرده ؟نقل قول:
من نمی گم باید به صفا کمک نمی کردند می گم چرا به من کمک نشد
تا تو تاپیک پست دادم همه گفتند مشقول جنگیم
من چی کار می تونستم بکنم جفت روستاهام رو گرفتند
نه کسی کمکم نکرد.کمکم نخواستم.نقل قول:
در ضمن همین که اسمتون و اسم خودم تو اون پروفایل هست خودش از 100 تا ساپورت بهتره.همین که تو گروهی که توش صفا و بهزاد و مصطفی هستن قبولتون کردن خودش جای شکر داره.
به خدا اون وقت تمام نیرو هام بر اثر ساپورت صفا از دست رفتننقل قول:
سلام
من با پست های قبلی هیچ کاری ندارم فقط اومدم این رو بگم که :
چرا زمانی که صفا داشت نبل می شد همه ی بچه ها کمکش کردند اما نوبت من و حجت و بقیه بچه ها شود همه غیب شدند ؟
هیچ کسی برای من ساپورت نفرستاد
من تو فروم ترایب گفتم 5 نفر کمکم کردند اما شما ها هیچ کدوم کمک نکردی
درسته به من هم کمک کرد دلیلی بر کمک نکردن کسی دیگه ای نمیشهنقل قول:
آلکس اینا گنده ها رو ساپورت میکنن همشون از خود راضین
فکر میکنن از همون اول عضویت گنده بودن
اول اول فقط حامد منو کلی کمک کرد
خوب من هیچیچرا به این حجت کمک نمی کنیدنقل قول:
منکه نبل شدم رفت
اشکالی نداره کسی کمک نکردنقل قول:
من تو یه روز نبل شدم یعنی اگر هم می خواستید بفرستید باید برکشت می زدید
چرا تراکم روستا ها تو k54 اینقدر کمتر از جاهای دیگس؟
الکس جان !
اولا زمانی که شماها نوبل میشدید بین ما ایرانی ها هیچ کس اونقدر قوی نبود که کمکت کنیم.
انصافا شما تا حالا از صفا بدی دیدید؟
من که اگر تمام روستاهام در حال نوبل شدن باشن و صفا به کمک احتیاج داشته باشه کمکش میکنم.
با اینکه من یادم نمیاد تا حالا صفا بعد از نوبل شدنش از کسی کمک خواسته باشه.
من هم به خاطر فاصله زیادم با همتون امکان ساپورت کردن ندارم.
فقط میتونم برای بچه ها ریسورس بفرستم که تا حالا هر کس خواسته و در توانم بوده یا امکانش رو داشتم فرستادم.
حجت جان !
قصد توهین ندارم.
من فکر میکنم این بازی برای شما یه مقدار سنگینه.
همون طور که میدونی این بازی استراتژیکه و احتیاج به فکر داره.
شانس هم خیلی موثره.
شما زبانت هم که اصلا خوب نیست .
روز دوم ورلد 12 اومدی گفتی 20 تا سرباز ساختم .
همون موقع معلوم شد در آینده به مشکل برمیخوری.
الان اومدی میگی دو نفر اطرافم که 2000 امتیاز داشتن اسکات کردم.
این نشانه قوی بودن یا بازی بلد بودن نیست.
توی ورلد 12 همه ی ما در یک زمان بازی رو شروع کردیم.
پس قوی و ضعیف بودن توی این ورلد معنی نداشت.
حجت حقت همونه که بن بشی.آدم با زبون معمولی هم میتونه بگه اعتراضش رو
با سلام !
حجت جان من بیخیال حرف بد شو ! :46:
ما اومدیم بازی کنیم نه دعوا ! :11:
به هر حال هر کی هر کیو کمک کرده یا نه بی خیال شو ! مهم دوستی هستش !
** کسی تو K53 هستش ؟ :31:
دوست عزیز اون موقع که حجت خان یک id جدید تو این فروم ساخته بود و اومده بود تقضای ریسورس میکرد فکر کنم شما اینجا نبودید!نقل قول:
چرا منم اول بازی از حامد کمک گرفتم
این و گفتم که ریا نشه D:
راستی ممنون مصطفی جان که سیتر من و قبول کردی ,شرمنده وقت نشد قبلش بهت بگم
اگه اجازه بدی بازم سیتر میکنم روت
هر وقت خواستی سیتر کن.نقل قول:
اگر به روستای خودم سر بزنم به روستای تو هم میرسم.
الندیل توی کا53 هستش.توی ترایب fan.نقل قول: