احمد راس می گه بگو کی پرواز داری بیاییم فرودگاه !! :دي
جدی گفتما !
راستی احمد یادته سامان می گفت می خوام برم امریکا دیگه نمی ام ؟؟؟؟ ولی قبل از اینکه بره امریکا کمتر سر می زد !! الان خیلی سر می زنه ! امدیوارم تو هم همین جوری باشی ! :دي
احمد راس می گه بگو کی پرواز داری بیاییم فرودگاه !! :دي
جدی گفتما !
راستی احمد یادته سامان می گفت می خوام برم امریکا دیگه نمی ام ؟؟؟؟ ولی قبل از اینکه بره امریکا کمتر سر می زد !! الان خیلی سر می زنه ! امدیوارم تو هم همین جوری باشی ! :دي
منم باهات موافقمنقل قول:
کاکا بینظیر بودش
ولی اینکه ایا مایکون بهتره یا راموس نمیدونم ولی در شرایط فعلی صد در صد مایکون بهتره
من احتمالا اوایل هفته بعدنقل قول:
جمعه یا یکشنبه
پرواز دارم به دبی
--------
خواهشا اینقدر به این مسئله گیر ندین یه جواریی بیشتر حالم گرفته میشه
از الان احساس غربت و دلتنگی میکنم
منم امیدوارم که همینطور باشهنقل قول:
دلم میخواد خدایش اینطوری بشه
-----------------
خوب این بحثها به کنار
بریم سر بازی
کسی نگفت نظرتون در مورد فلیپ ملو چیه؟
اتفاقا چند جا هم زد به تو خیلی خوب حرکت کرد...سانتر هاشم واقعا خطرناکه...نقل قول:
به هر حال احتمال اومدنش خیلی کمه
بازیکن خوبیه ! :دينقل قول:
کسی نگفت نظرتون در مورد فلیپ ملو چیه؟
در مورد مایکن ! اصلا خوب نیست ! من خوشم نیومده ازش ! هم استیلش هم تریپ سانتر کردنش ! من اصلا نمی تونم تصوور کنم بخواد جای راموس بازی کنه ! راموس خیلی سر تره ! تازه راموس فقط 23 سالشه !
نزدیک 200 تا سانتر کرد 2 تاش خطرناک بود دیگه ! همش توپ رو سانتر می کرد تو در و دیوار ! مدافع های امریکا می زدن بیرون !نقل قول:
اتفاقا چند جا هم زد به تو خیلی خوب حرکت کرد...سانتر هاشم واقعا خطرناکه...
دقيقا!!!نقل قول:
راموس خيلي بهتره
راجع به فيليپ ملو هم بگم كه در سطح رئال مادريد نيست
اگر ميخوايم بگيريمش بايد بفرستيمش تيم b دي:
نقل قول:
نترس احمد جان.مطمئن باش وقت هم که نداشته باشی میای:31:
منم میگفتم رفتم اونور نت تعطیل.ولی اومدم اینور 2 برابرش کردم:27:
مخلصیم داداش: دینقل قول:
خودت که 22 هستی
فکر کنم: دینقل قول:
اما جدا، هیچ بدنی به زیبایی بدن رونالدو بین فوتبالیست ها ندیدم!
نقل قول:
:27:
آره اونم یه چیز دیگه بود!نقل قول:
نمیشد ازش بگذرم، اما خوب، نیاز به یه تحول هم بود دیگه...
خوب یکم از اسپمینگ در بیایم: دی
کاکا برنده توپ طلای جام کنفدراسیون ها و بهترین بازیکن زمین در بازی فینال.....
ریکاردو لزکسون دوسانتوز لته ملقب به کاکا بازیکنی که به تازگی به عضویت باشگاه رئال مادرید در آمده در تورنومنت جام کنفدراسیون ها با دریافت %22 آراء برنده توپ طلای این بازیها و بعنوان بهترین بازیکن این جام شناخته شد .
کاکا در بازی فینال مقابل آمریکا به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد.
همچنین لوئیز فابیانو از برزیل با دریافت %19 آراء برنده توپ نقره ای و با بیشترین گل زده برنده کفش طلای این تورنومنت شد و دمپسی هافبک تیم ملی آمریکا با اختصاص %17 آراء به خود برنده توپ برنز این رقابت ها شد.
کاکا چهارمین برزیلی بود که در جام کنفدراسیون ها بعد از آدریانو(2005) ، رونالدینیو(1999) و دنیلسون(1997) توپ طلای این بازی ها را از آن خود می کرد.
مدافع اسپانیایی لیورپول در فکر ترک آنفیلد است...
سایت گل : گارسیا کوئیلون مدیر برنامه های آلوارو آربلوآ اعلام کرد این بازیکن در مهلت نقل و انتقالات لیورپول را ترک خواهد کرد.بعد از اینکه لیورپول با رقم 18 میلیون پوند گلن جانسون را ا
ز پورتسموث جذب کرد آربلوآ تصمیم خود را برای ترک لیورپول گرفت.رافا بنیتس سرمربی اسپانیایی لیورپول هنوز در مورد آینده آربلوآ حرفی نزده است.
رئال مادرید امیدوار است آربلوآ و هم تیمی اش ژابی آلونسو را به سانتیاگو برنابو ببرد.کوئیلون در گفتگو با روزنامه ساندی میرور می گوید :"آربلوآ یک سال دیگر با لیورپول قرارداد دارد و بنیتس می داند بهترین راه این است که به او اجازه دهد آنفیلد را ترک کند.دروان فوتبال یک فوتبالیست دارای فراز و نشیب های بسیاری است و اکنون وقت آن رسیده که آربلوآ لیورپول را ترک کند."آربلوآ دو سال گذشته را در لیورپول گذراند و در 66 بازی برای این تیم موفق شد 2 گل به ثمر برساند.
سیتی همچنان به تحول ادامه میدهد.
آرین روبن بال رئال مادرید قصد دارد به لیگ برتر بازگردد و در منچستر سیتی بازی کند. سیتی قصد دارد ساموئل اتوئو و کارلوس تبس را به خدمت بگیرد. روبن هم در لیست خرید آنها قرار دارد. گروه ابوظبی یونایتد که مالکیت باشگاه را در دست دارد پولهای بسیاری برای خرج کردن در اختیار دارد و مارک هیوز میخواهد بازیکنان بزرگی خریداری کند.
آنها گرت بری را از استون ویلا خریدهاند و به دنبال گزینههای دیگری برای دفاع و حمله هستند. به روبن گفته شده در برنامههای رئال جایی ندارد. این بازیکن 25 ساله 21 میلیون پوند میارزد و مادرید به پول فروش او چشم دوخته. روبن میداند فصل بعد جایی در ترکیب ثابت نخواهد داشت و خودش هم خواهان رفتن است.
مربی سابق تیم ملی پرتغال و تیم ملی برزیل از کاکا هم تمجید کرده است:
«او بازیکن عجیبی است. او میداند داخل و خارج از میدان چه میکند. او جواهری بیهمتاست. هر چند شهرت و پول به دست آورده اما مانند یک بازیکن جوان پا به میدان میگذارد. مطمئن هستم کریستیانو رونالدو و او در رئال همکاری خوبی با هم خواهند داشت. امیدوارم این دو نفر دوستان خوبی باشند. اما مشکل رئال مادرید رائول است. این بازیکن کهنهکار بازیکنان را تحت کنترل خود دارد.»
قشنگه!!! دي:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بهترین بهترین ها اجازی به تن کردن پیراهن مقدس ما را دارند
R e a l . M a d r i d
منم به زودي كاكا رو ميكنم امضا
اين خوبه؟
البته قبل از مزدوج شدنه ها
فكر بد نكنيد دي:
فكر نكنم كاكا مثله كريس باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوفا: مهاجم سوئدي اينترميلان ايتاليا قرارداد خود را با اين تيم تمديد كرد و تلاش های رئال مادرید و بارسلونا بی ثمر ماند .
به گزارش یوفا به نقل از سايت رسمي اينترميلان ايتاليا: زلاتان ابراهيموويچ بازيكن مورد علاقه بارسلونا قرارداد خود را تمديد كرده و به اين ترتيب احتمال انتقال به بارسلونا را به صفر نزديك كرده است.
برخي منابع خبري ايتاليا از جمله گازتا دلو اسپورت مدعي شده اند وكيل لاپورتا حتي تا مرز 50 ميليون يورو براي خريد ابراهيموويچ پيش رفته اما تماس تلفني پرس با موراتي نقشه هاي لاپورتا را نقش بر آب كرده است.
اگر ادعاي سايت اينترميلان صحت داشته باشد و به صورت رسمي در سايت فدراسيون فوتبال ايتاليا ثبت شود بايد منتظر دو خريد بزرگ از سوي لاپورتا براي به دست آوردن دل هواداران بود.
كمپاني ائودي با رئال مادريد تا پايان سال 2011 قرارداد بست.
در حالي كه ولخرجي هاي فلورنتينو پرس برخي كارشناسان آسيايي، آفريقايي و حتي اروپايي را به انتقاد تند وادار كرده حقيقت مديريت ورزشي روز به روز و بيش از پيش بر مقامات ورزش اسپانيا مشخص مي شود.
پس از آنكه پرس در حدود نيمي از مبلغ پرداختي براي خريد كريستيانو رونالدو را از راه فروش بليت، پيراهن ، محصولات تبليغاتي، كارت هواداري منقش به صورت اين بازيكن و پيش فروش بليت تور برنابئو با حضور وي به دست آورد بر هواداران رئال مادريد روشن شد كه پرداخت هاي ميليون پرس آن طور كه رسانه هاي غير اسپانيايي مي گويند مضر نبوده بلكه سود آور نيز هست.
باشگاه رئال مادريد با داشتن كاكا و رونالدو در كنار ساير نام هاي بزرگ تيم خود سيبل متحركي شده براي حاميان مالي تا سريعا به هدف زده و سود كنند.
كمپاني آئودي يكي از همين حاميان مالي است كه با پرداخت مبلغ 50 ميليون يورو در سه بخش به رئال مادريد اين باشگاه را ملزم كرد تا در مراسم مختلف، بازي هاي خانگي، تلويزيون و راديو باشگاه، كنفرانس هاي خبري و هرگونه فعاليت ورزشي و فرهنگي كه مي تواند مردم را در مكاني خاص جمع كند از آرم اين واحد توليدي استفاده كند.
به اين ترتيب بازيكنان رئال مادريد مختارند هر اتومبيلي داشته باشند اما براي آمدن به تمرين رئال مادريد بايد از آئودي تحويل داده شده استفاده كنند.
هواداران اختصاصي و رسمي رئال مادريد نيز مي توانند با تخفيف ويژه و ارائه كارت رسمي هواداري خود اين اتومبيل را خريداري كنند.
آخ كه چه قدر خنديدمنقل قول:
وكيل لاپورتا حتي تا مرز 50 ميليون يورو براي خريد ابراهيموويچ پيش رفته اما تماس تلفني پرس با موراتي نقشه هاي لاپورتا را نقش بر آب كرده است.
نقل قول:
وای من عاشق آئودی ام:40::31:
وای!!نقل قول:
د وكيل لاپورتا حتي تا مرز 50 ميليون يورو براي خريد ابراهيموويچ پيش رفته اما تماس تلفني پرس با موراتي نقشه هاي لاپورتا را نقش بر آب كرده است.
آخه آدم چقدر حقیر بشه: دی
جالب بود، تو یه محاصبش گفته بود که امروز یا فردا ابراهیموویچ رو میارم! حالا این فردا کی میاد، خدا عالم است: دی
بچها این قضیه خرید دوباره روبینهو چیه باز؟؟
خدا لعنت کنه کالدرون رو که اینطوری پرز رو به هچر انداخته
ما که چیزی نشنیدیم!نقل قول:
اگه الان اونم داشتیم که دیگه...
هیچی داش احمد ما گفتیم اگه سیتی روبنو بخواد باید+ پول روبینیو رو هم بده البته فقط برا اینکه بشینه رو نیمکت بشه درس عبرتنقل قول:
بچها این قضیه خرید دوباره روبینهو چیه باز؟؟
یعنی چی ؟؟ یعنی رائول دیکتاتوری را انداخته ؟؟؟نقل قول:
اما مشکل رئال مادرید رائول است. این بازیکن کهنهکار بازیکنان را تحت کنترل خود دارد.»
کی می خواد جاش رو بگیره ؟؟؟ فک کنم ویا قطعی شده که فروختنش !!!نقل قول:
آقا اتوو با 31 میلیون رفت من سیتی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
اینم مثل روبینیو خود فروشی کرد رفت ! البته خوبه که رفت : دی !
منچستر سیتی اصلا تیمی نیست که آینده داشته باشه
ببینید کی گفتم
کاکا در مورد نرفتنش به من سیتی حرف قشنگی زده
گفتی این تیمهای که یه شبه میخوان همه چیزو به دست بیارن همانطور یه شبه با تنزل مدیر عاملان و با تنزل اقتصادیشون خودشون هم به زیر کشیده میشن.
حرف قشنگی زده
من سیتی هم از این جمله مستثنی نیستش
اتوو همون بهتر رفت
وحشی بود این بشر
و حالا بارسا بدبخت شد
چون اتوو به نظرم یکی از بهترینهاشون بود
آره اتوو اصلا دشمن خونیه رئال بود برا همین در مقابل رئال خیلی خوب بازی میکرد اما الان که رفته ... !نقل قول:
احمد ویا و ریبری باید بیان رئال فمدی ؟! یه دفاع خوب هم بیارین ...
به وقت ما که تو مادرید هستیم الان سر صبحهنقل قول:
ظهر ویا میرسه اینجا
مذاکراتی با یورنته رئیس باشگاهشون داره
همه چی به اون بستگی داره
که ایا میخواد بیاد یا نه که ایا میذارن بیادش یا نه
ما تلاش خودمونو کردیم نصف راه ما رفته شده حالا باید اونا نصف دیگشو بیان.
---------
در مورد ریبری هم بگم که قضیه باز مث ویاست
رئوسای دیونه بایرن
یه بار میگن بیایین ببرین
یه بار میگن 100 ملییون
یه بار میگن اصلا نمیفروشیم
یه بار میگن شاید مذاکره کنیم
چون ریبری بیش از سه سال تو بایرن نبوده نمیتونه خودش تصمیم بگیره باید باشگاه اجازشو بدن
ما تمام تلاشمونو کردیم
-----------------------
دی
برو بچ با امضای جدید حال میکنید
درباره ویا م بگم زیاد نگران نباشید همین الان ما رونالدو رو داریم که به نظر من از ویا خیلی سرتره . البته من بعید میدونم پرز به راحتی اجازه بده بارسا ویا ررو بگیره .تازه اگرم بگیره مطمئنم پرز ریبری یا کریمو میگیره :8:
حالا این کهکشانی ها یه فرقی با شماره یک داره اگه گفتید؟ اون موقع هر ستاره تو یه فصل میومد به تیم اما امسال همه تو یه فصل دارن میان معنیش اینه فصل بعد تیمه همانگ تری نسبت به نسخه 1 داریم:31:
راستی تو این واگیرا این آرسنالم خودشو نخود آش کرده به ریبری پیشنهاد 40 میلیونی داده:27::2:
این رئال بدجوری داره پول خرج می کنه ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال یه جوری باید گند کاری های اون کالدرون رو درست کنیم دیگه !
خدا کنه روبن نره !
خداییش بازیش عالیه !
شما اول بگو طرفداره چه تیمی هستی اگه طرفداراه بارسلونایی مشخصه برا چی این حرفو میزنی :27:نقل قول:
این رئال بدجوری داره پول خرج می کنه ها
اگرم رئالی هستی باید بدونی همیشه بهترین ها حق دارند پیراهن مقدس رئالو بپوشن (نقل قول از امضا کسرا)
که مشخصا بهترین ها ارزش زیادی دارند واسه همین باید براشون این همه پول داد
خب يكم پست مفيد بديم دي:
معرفی در ساعت 20:30
هواداران مدتهای مدیدی منتظر این لحظه بوده اند.کاکا روز سی ام می در ساعت 20:30 در ورزشگاه سانتیگو برنابئو به هواداران معرفی خواهد شد.او مستقیما از آفریقای جنوبی،جایی که او در جام کنفدراسیونها بازی می کرد خواهد رسید.
ریکاردو ایزاکسون دوس سانتوس لیته که همه او را با نام کاکا می شناسند به عنوان اولین بازیکن رئال مادرید روز هشتم ژوئن قرارداد خود را با این باشگاه به امضا رساند.او در مصاحبه ای مطبئعاتی گفته است:"من کسب جامهای قهرمانی را با رئال مادرید به کسب جام های فردی ترجیح می دهم.بازی در رئال مادرید یک رقابت زیباست.ما دوباره عناوین قهرمانی را کسب خواهیم کرد.
او در طول رقابت های جام کنفدراسیونها مورد توجه بسیاری قرار گرفت و این را ثابت کرد چه در بیرون و چه در داخل مستطیل سبز رهبری لایق برای تیم ملی برزیل بوده است.طرفداران آماده ی استقبالی بزرگ از وی در روز سه شنبه هستند.
این اولین ملاقات بازیکن برزیلی با برنابئو نخواهد بود چرا که او در سال 2002 با تنها بیست سال سن به عنوان بازیکن تیم ملی برزیل در جشن صد سالگی رئال مادرید حضور یافت.او در آن زمان برای مادریدیستاها ناشناخته بود اما او اکنون به خاطر پاسهای زیبا و گل های باورنکردنی به یک ستاره تبدیل شده است.
امضامو دارین ؟؟ :دي
نمی دونم ارسنال چه فکری کرده به ریبزی پیشنهاد داده ! :دي
بعدش هم اون پسره یه چیزایی گفت جوابش هم داوید داد دیگه !!: دي
احمد از من به تو نصیحت .. بعد از تحصیل فکر برگشتو نکننقل قول:
ولی خوب ترک ایران و ترک همه دوستان عزیزتر از جان خیلی سخته
همونجا بمون تشکیل خانواده بده !! :دي بعد هم شاید کارمون بهت بیفته واسمون دعوت نامه بفرست ! :دي
سركاري جالبي بود
میگم امین تو از احمد خبر نداری ؟ چارلیزو می گم