به احتمال زياد از اون روش هايي كه اول اومده بود برات استفاده كردند كه مشكل داره و بايد از يكي ديگه استفاده كني كه مشكلت بر طرف بشهنقل قول:
Printable View
به احتمال زياد از اون روش هايي كه اول اومده بود برات استفاده كردند كه مشكل داره و بايد از يكي ديگه استفاده كني كه مشكلت بر طرف بشهنقل قول:
لازم دونستم یه توضیحی درباره این خبر بدم. شخصی به اسم KaKaRoTo موفق شده ورژن 3.73 رو جیلبریک بکنه. این همون کسی هست که قبلا باعث و بانی CFW 3.41 و 3.55 بود. برای همین حرفش راسته و کلا همه قبولش دارن.نقل قول:
اما خیلی جاها به اشتباه گفته شده که CFW 3.73 تا دو هفته دیگه میاد. طبق گفته KaKaRoTo دوهفته دیگه تازه کار رو مجددا روی این جیلبریک شروع میکنه و اقلا 2 ماه کار داره!!! البته بخش هایی هم هست مثل NPDRAM که خودش نمیتونه انجام بده و باید همکاری گروه های دیگه رو داشه باشه.
خلاصه اش اینه که 3.73 بالاخره جیلبریک شده اما برای آماده شدنش باید کمی صبر کنیم.
دوستان می خواستم بدونم اگه هارد دستگاه رو فرمت کنم چیزی از برنامه های اصلی مثل مولتی من cfw پاک نمیشه.
تا اونجایی میدونم نه اتفاقی نمی افته. چون سیستم عامل و به طبع CFW روی یه حافظه ثانوی به اسم NAND ثبت میشه نه هارد. اما مولتی من چرا ولی دوباره میشه نصبش کرد.
سلام لطفا یکی بگه این کدهای تقلب را در بازیها چه طوری باید وارد کنم مثلا کد تقلب اویل 5 ؟
من مبتدی هستم لطفا توضیح کامل باشه.ممنون
سلام دوستان.من روی اینترنال نسخه قدیمی و یکم مشکل دار انچارتد رو بازی میکنم.بعضی قسمت هاش زیرنویس نداره و در مرحله 10 هم گیر میکنه.هارد اکسترنال هم ندارم.چی کار کنم؟یعنی باید چه طوری فایل های اموزشی رو دانلود کنم و بریزم رو بازی؟؟
یکی مفصل توضیح بده.
ممنون.
سلام دوستان
کسی تونسته فیلم 3D با فرمت mkv رو PS3 اجرا کنه؟
از اونجایی که فایلهاش بالای 4GB میشه و نه PS3 و نه TV هم NTFS ساپورت نمیکنن چیکار میشه کرد؟
یه مشکل دیگه هم هست
اصلا فرمت mkv رو نمیشناسه !!!
کسی راه حلی پیدا کرده؟
دوستان کسی بازی Dead to Rights: Retribution رو کپیشو بازی کرده؟آخه همه مغازه ها میگن نمدارن یا اگه داشته باشن میگه مشکل داره
سلام .داداش من بازی کردم.همون بازی یه پسره هست یه سگ هم داره و فکر کنم پلیس هست.چون من چند ماه پیش بازی کردم دقیق یادم نیست ولی مطمئنم بازی کردم.بدون مشکل.نقل قول:
یه بازی دیگه برای 3.55 فیکس شد ...
The House of the Dead: Overkill
محتوای مخفی: تصویر
آخرین راه حل ارائه شده کاملا بدون مشکل هست و هیچ جا گیر نمیکنه. من خودم با اون بازی رو بدون مشکل تموم کردم. اما بعضی جاها هم به ندرت زیر نویس نمی اومد که مشکلی نیست به اون صورت. شما باید کلا دوباره بازی رو پاک کنید و رو کامپیوتر درستش کنید و مجدد بریزید رو کنسول و از سیو قبلی ادامه بدید.نقل قول:
این لینکو ببین:
کد:http://forums.sakhtafzarmag.com/threads/876-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-Uncharted-3-%D8%B1%D9%88%DB%8C-CFW-3.55?p=6120#post6120
---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
والا راه ثابتی نداره و هر بازی ای قلق خودشو داره که در مورد توضیح داده میشه. مثلا میگن وقتی که تو فلان منو هستین فلان کد رو بزنین که فلان اتفاق بیافته. فکر کنم تو سایت گیم اسپات کارت راه بیفته.نقل قول:
gamespot.com
دوست عزیز اینجا هستنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6647551&postcount=60
یعنی باید بازی رو روی هارد اکسترنال داشته باشم؟نقل قول:
نمیدونم درست متوجه منظورتون شدم یا نه. اما نه بازی رو میتونید از روی هارد اینترنال خود ps3 هم بازی کنید. حالا نمیدونم از رو اکسترنال هم اجرا میشه یا نه. شما بازی روی کنسول رو پاک کن. یه نسخه تر و تمیز دستکاری نشده گیر بیار. بعد از راهنمای همون لینکی که بهت گفتم درستش کن. میتونی هم این کرک رو تو راهنمایی که دادم بگیری ببری پیش این بازی فروش های محترم و بگی با این برات کرک کنن بریزن رو دستگاهت.
نه.من بازی رو الان مرحله 8 تو سوریه در هارد اینترنال دارم بازی میکنم.منظورم این بود که باید هارد اکسترنال داشته باشم تا بازی رو بتونم دستکاری کنم،از رو هارد اینترنال نمیشه؟؟یعنی مثلا خود دستگاه رو به کامپیوتر وصل کنم!نقل قول:
نه داخل خود دستگاه نمیشه و باید روی کامپیوتر انجام بشه.
مایی که frameware روی 3.6 هست باید چی کار کنیم؟
هم رو اینترنال کار می کنه هم اکسترنال :21:نقل قول:
یا باید باe3داونگرید بکنید به 3.55و یا دو هفته صبر کنید ببینیم هکرKakarotoچی کار میکنه.توصیه میکنم یکی دو هفته صبر کنینقل قول:
دانگرید jb2 تو تهران با قیمت 100 تومان :21:
روش هایی برای دانگرید هست اما توصیه میکنم یه دو ماهی صبر کنید به احتمال زیاد تا ورژن 3.73 -- خواهد شد.نقل قول:
دانگریدjb2?یعنی چی؟نقل قول:
میشه منظورتون رو دقیق بگید؟این دانگل که با دانگرید و اینا کاری نداره که...
فقط یه دانگل هست که دیباگ اجرای ایبوت هارو داره
اوکی ما که این همه صبر کردیم . بازم صبر می کنیم . فعلا با pc کار کنیم:)
منظورم همونه :21: که دانگرید می کنه به ورژن 3.55 :21:نقل قول:
نه ببین شما میگی:نقل قول:
(دانگرید jb2 تو تهران با قیمت 100 تومان )
دانگلjb2که کارش دانگرید نیست اجرای بازی هاست.e3flasherهست که دانگرید میکنه
دوستان کسی از شما احیانا از این سایت ps3j خرید کرده؟؟بنده 6 /7 تا بازی خریدم هیچ کدام نصب نشده جالب است که در سایتش هم نوشته بازیها بدون هیچ مشکلی بعد از نصب 100% اجرا خواهد شد.خیلی ولده زنا هستند....البته با عرض پوزش به خاطر استفاده از این واژه در ضمن میخواستم بپرسم شما بازیهاتونو از کجا تهیه میکنید تا ما هم از همان جا بگیریم
حالا من دیگه اوناشو نمی دونم اینو می دونم که بازی های جدید و تمامشو اجرا می کنه ابنایی که اومده و فکر کنم +3.6نقل قول:
توپخونه :31:نقل قول:
نه متاسفانه همه بازی هارو فعلا نتونسته اجرا کنه.نقل قول:
والا من این بحث رو برای این پیش کشیدم چون که اینن حرفتون میتونست کسایی که باtbآشنایی ندارن رو گمراه بکنه
اون کسی که می فروخت گفت همه بازی های جدید و اجرا می کنه ولی من خودمم دقیق نمی دونم گفتم اون موقع هم نمی دونم یه ذره دقت کن به جای اینکه گیر بدی به چیز های دیگه که می گی بقیه رو گمراه می کنه حالا شما که مینقل قول:
گی به مشکل خورده بگو تا من بپرسم ببینم اجرا می کنه یا نه چون همین The House of the Dead Overkill هنوز درست برای 3.55 نیومده و مشکل داشت تا چند روز پیش حالا این چند روزه نمی دونم که Fix کردن یا نه
سلام دوستان
من دوستم یه پلی سه داره نمیدونه چطوری بازی توش بریزه منم شبکه کردم براش ولی توش موندم چطوری انتقالش بدیم توش
با چه روشی میتونم بازی ها رو انتقال بدم
با سپاس
ای خدا من نمیدونم شما چرا هر بحثی که میشه فکر میکنید کسی باهاتون دعوا داره یا یه مشکلی باهاتون داره.نقل قول:
ببینید شما گفتید فکر کنم تمام بازی هارو اجرا میکنه منم در جواب گفتم نه متاسفانه این کار رو هنوز نکرده(پس یعنی قسط من این بود که با دقت کامل حرفتونو تموم کنم و بهتون اطلاع برسونم همه بازی هارو اجرا نمیکنه فعلا)
و بعدش تو بند دوم حرفم گفتم که:
والا من این بحث رو برای این پیش کشیدم چون که اینن حرفتون میتونست کسایی که باtbآشنایی ندارن رو گمراه بکنه
و این حرفم به خاطر اون قضیه ای بود که شما گقتید این دانگل داونگرید میکنه.و این حرفو زدم چون فکر کردم یخورده لحنتون داره تند میشه(یه خورده)و اگر سو تفاهمی بوده باشه حل بشه.
در واقع شما گفتید داونگرید میکنه و تو پست بعدیتون گفتید اونشو نمیدونم.حرف منم اینه که وقتی نمیدونید نباید بگید داونگرید میکنه
بعد الان قضاوت کنید کی باید دقت کنه.
بعد شما میگید همه بازی هارو اجرا میکنه که نمیکنه مثلا بازیASSASSINS CREEDفعلا قابل اجرا نیست و
بعد قضیه اینه که وقتی از چیزی اطلاع ندارید چرا غلط حرف میزنید؟فکر کنید الان یکی هیچی نمیدونه و میاد پست شما رو میخونه.سریع میره یهtbمیخره به امید اینکه ofwشو داونگرید کنه یعنی چیزی که شما گفتید و100 تومن میده میخره در آخر هم میمونه رو دستش الان همچین آدمی باید چی کار کنه؟
امید وارم سو تفاهم پیش نیاد. و البته شما هم نباید به گفته های یک مغازه دار اکتفا کنید و باید بیشتر جست و جو کنید هر چند که اون گفته مربوط به بازی هارو هم اصلاح کردید و از این نکته ممنونم
مشکل دسته PS3 :
من یه PS3 دارم بعضی وقتها با رفقا یه Fifa 2011 میزنیم...
یکی از دسته ها برا خودش شوت میزنه یا پاس میده
من رفتم ۶۰.۰۰۰ تومان یه دسته فابریک دیگه خریدم مشکل رفع شد
دوباره بعد از چند ماه یکی از دسته ها اونطوری شده ولی کمتر از حالت اول
تو بازی های دیگه هیچ مشکلی نداره...
تنظیمات کنترل ستینگ Fifa رو هم تاحالا دستکاری نکردیم همه چیز روی حالت Classice
نمیدونم چیکار کنم ! درضمن دسته ها هیچ کدوم نه ضربه نه .... هیچ اتفاقی براشون نیوفتاده...
ممنون میشم راهنمایی کنید و علتش رو بهم بگید و چه باید کرد ؟ دوباره باید دسته بخرم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سیتینگ کنسول قسمت کنترلر رفتید کالیبره کنید شاید درست بشود اگه تو یک بازی این طوری هست بعیده مشکل از دسته باشدنقل قول:
آقا این ویدئو رو ببینید »
کد:http://www.mediafire.com/?jn6m7h7bjx12k4d
تو این ویدئو یکی از برادران فک کنم اسپانیولی بازی F1 رو با فریم ور 3.72 اجرا می کنه ...
این همون ویدیو گروهDEMONS HADEهست آخرشم هیچ کاری نتونست بکنه ادعا میکرد3.72رو -- کرده با کلی امکانات دهن پر کن.آخرش دیدم یهCFWداد برای3.56به هیچ دردی هم نمیخورهنقل قول:
کلا این گروه تشریف ببره درک بهتره
به قول امضا یکی از دوستان
JFW DH=====>FAKE
سلام خدمت دوستان توی سایت ps3hax.net رفتم پست خبری اولش این بود
جریانش چیه به درد مایی که 3.6 هستیم می خوره؟
Version Spoofer and Rebug Update Packages 3.7
دوستان زیاد به دلتون صابون نزنید فک نکنم حالا حالا ها حــک 3.73 بیاد مگه اینکه سونی اپدیت جدید بده بیرون و منه بدبخت اپدیت کنم بعد شرط میبندم 3 سوته 3.73 حـــک میشه :27:
این بد شانسیه من تاحالا که به نفع شما تموم شده :31:
پس دعا کنین زودتر اپدیت جدید بیاد و من راه رو برای شما کپی خورا باز کنم باشد که هدایت شوید و سپاسگزار :31:
به هیچ دردتون این یه آبدیت برای اونیاست کهcfw rebug3.55دارن و میخوان آبدیت کنن و همچنین اسپوفر برای3.55 در واقع این اسپوفر کاری میکنه که کنسول فکر کنه3.73 داره و مثلا اگه بازی آبدیت 3.73 داشت اونو آبدیت نکنه.فقط همین به درد دیگه ای نمیخوره.نقل قول:
---------------------------------------
والا حق با شماس.ما هم خسته شدیم از بس به مردم گفتیم صبر کنید.این سونی هم مسخره کرده ها مرتیکه:دینقل قول:
سلام دوستان
من حدود 2سال XBOX 360 داشتم، ولی به یه دلایلی مجبور شدم بفروشمش
حالا میخوام دوباره کنسول بخرم
فقط نمیدونم XBOX بگیرم یا PS
سوالم ازتون اینه که دردسر کدومش کمتره
قبلا که XBOX داشتم اکثر بازی های جدید که میومد رو میشد راحت بازی کرد
و هر چند وقت یبار لازم بود تا دوباره کپی خورش کنی که اونم خودم انجام میدادم و زیاد مشکل نبود
حالا شما PS رو بهم پیشنهاد میکنید یا XBOX رو؟
ممنون
والا من هیچ دعوایی ندارم کسی که خودشو الکی بندازه جلو و چرت و پرت بگه اون خوشم نمیاد من کسی می بینم اشتباه می کنه بهش پیغام میدم که این اشتباهشو درست کنه نه اینکه حالا من کار اون jb2 رو اشتباه نوشته باشمنقل قول:
حالا اشتباه نوشتم پیغام می دادی درستش می کردم این همه هم بحث نمی کردیم منم خوشم نمیاد هی دعوا کنم دیدی هم باز هیچی بهت نگفتم حالا خودت می گی حرفت تند شد
بعد هر کی هم نمی ره درجا اونو بخره بعدشم مگه بده که بخره این همه بازیو داره اجرا می کنه حالا من ASSASSINS هم می پرسم اون مغازه ای که من می پرسم به کارش اطمینان دارم که کارش درسته و اول از همه همه چیو اون
میاره که دوستان هم ازش تو همین فروم بازی گرفتند و هیچ مشکلی نداشته
حالا یه چیزی مگه این JB2 نیست پس چرا می گی JBT ؟ :21: مکن فکر کنم تو داری E3FLASHER رو میگی :21:
بعدشم پس اینجا برا چی نوشته دانگرید می کنه ؟ من فکر کنم منظور منو با یه چیزی اشتباه گرفتی یا داری اشتباه می کنی ؟ این تو که ASSASSINS هم هست
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=523832
چه طوری امین :31:نقل قول:
اومد زود برو اپدیت کن کار مارو راحت کن دیگه :39: