اقا من متوجه منظورت نشدمنقل قول:
1- مدل 3000 کپی خور دائم نمیشه نزنی بریکش کنی
من میخوام یدونه کپی خور شدش (فروشنده کپی خورش کرده باشه) بگیرم
یعنی اونم کپی خور دائم نیست
اقا من متوجه منظورت نشدمنقل قول:
1- مدل 3000 کپی خور دائم نمیشه نزنی بریکش کنی
یعنی اونم کپی خور دائم نیست
[QUOTEقا من متوجه منظورت نشدم
یعنی اونم کپی خور دائم نیست ][/QUOTE]
با اجازه کاربر فعال wondery
نه عزیز کپی خور دایم نیست.یعنی اگه پی اس پی رو خاموش کنی کپی خورش میپره و باید از اول کپی خور کنی که کار سختی نیست.
O.K؟
اگه خاموش اش نکنی مشکلی پیش نمیاد؟
نه مشکلی نیست.میذاریش رو استندبای.نقل قول:
اگه خاموش اش نکنی مشکلی پیش نمیاد؟
با اجازه کاربر فعال wonderyنقل قول:
نه عزیز کپی خور دایم نیست.یعنی اگه پی اس پی رو خاموش کنی کپی خورش میپره و باید از اول کپی خور کنی که کار سختی نیست.
O.K؟[/quote]
اون کاربر فعالشو پاک کن
این نقل قول ها هم قاطی کردند
من يه دونه PSP Fat مشکي خيلي تميز دارم.. اگه کسي خواست با 3000 PSP عوض ميکنم ولي مقداري سر ميگيرم.. در نظر داشته باشد کپي خور بودن فت دايمي هست :) من احتياجي به کپي خور بودن ندارم/
در ضمن دستگاه تميز و بدون هيچ مشکلي هست ..
از بر و بچه ها کسی Go نگرفته هنوز؟ یعنی من باید پیش مرگ بشم؟
حالا صبر کن 2-3 ماه دیگه بعد Go بخر (صبر کن کپی خور شه) . مگه Go تو ایرانم اومده؟نقل قول:
سلام دوستان.
من چند روز پیش psp مدل 3004 رو خریدم.با کلی ذوق وشوق بازی locoroco2 (با فرمت iso) ریختم تو پوشه iso ، ولی هنگامی که خواستم بازی رو اجرا کنم این پیغام رو داد :
the game could not be started(80020148)
دوستان کسی می دونه این پیغام واسه چیه؟
این 3004 دیگه چه صیغه ایه؟نقل قول:
من چند روز پیش psp مدل 3004 رو خریدم.
من که تا حالا فقط 4 مدل psp دیده بودم
تو منو اصلی select بزنید بعد umd mode رو روی m33 driver یا sony p9... قرار بدیدنقل قول:
ممنون از جواب سریعت.
ولی علیرضا جان این کارو هم کردم درست نشد.در ضمن firmware هم 5.3 هست.
الان هم دوباره بازی کراش رو ریختم اما همین ارور رو داد
وقتی بازی رو می بینی یعنی دستگاه کپی خورهنقل قول:
پس دو حالت داره که بازی اجرا نمی شه :
1- همون umd mode رو گزینه نا مناسبیه
2- بازی خرابه
سلام
میخواستم ببینم چطور میشه 2 تا PSP رو به هم کانکت کرد ؟
مثلا میخوام با دوستم PES 2009 بازی کنیم . اگه ممکنه راهنمایی کنید
برای pes بازی کردن شما باید از منو اصلی بازی گزینه wireless رو انتخاب کنید بعد ad hocنقل قول:
تو این قسمت یکی باید سرور بشه و یکی دیگه هم join رو انتخاب کنه
بعد هم که انتخاب تیم و ...
برای بازی های دیگه به همین شکل هست فقط شاید اسم گزینه فرق کنه ولی معمولا همین wireless هست
سایت برا خرید بازی umd میخوام
بابا دلت خوشه ها.یه همچین چیزی پیدا نمیشه.نقل قول:
سایت برا خرید بازی umd میخوام
درود ،
بنده 260 تومان پول دارم و نمیدونم کدوم مدل از psp رو خریداری کنم ،
تفاوتهای مدل چینی و سفارش آمریکا / اروپا در چی هست ؟
کدوم بهتر هست ؟
چه مدلی از PSP به صرفه تر هست بخرم ؟
ممنون .
سلامنقل قول:
سایت Next gen فکر کنم بفروشه .
شما هم عصبانی هستیا ؟؟؟ :18:
بچه ها تاپیک بررسی و پیش نمایش دوباره راه افتاده ولی استقبال کمه ( پشتیبانی ) ممنون
یعنی security ش به جای wep ازاد یا none هستش؟[/quote]
ازاد هستش
در ضمن چرا سیو بازی ها بعد از اپدیت باز نمیشه
سلام
یک خبر برای کساییکه psp کپی خور دائم دارند.
فریم ویر 5.50GEN-D فردا ریلیز میشه, اینجوریم که معلومه به خاطر باگ ها یی که 5.50GEN-Cداشته و گاهی اوقات فریز میشده این ورژن رو زودتر بیرون دادن.
اینم لینک منبع:
کد:http://www.qj.net/Custom-Firmware-5-50GEN-D-done-coming-tomorrow/pg/49/aid/135361
پس خبر نداری رفیق.به هقته نکشید تو ایران اومد...نقل قول:
اما دوست دارم یه بار مثل آدما بازی کنم...یعنی چی؟ یعنی برم یه Go بخرم با یه PSN Card Credit و مثل بچه اروپاییها از PSN بازی رو Purchase کنم...
از اینجا دانلود کنید :نقل قول:
ولی موقع نصب صفحه سیاه میمونه .کد:http://www.psp-hacks.com/2009/10/21/psp-custom-firmware-5-50-gen-d-released/
این پست شما رو الان دیدم ، مایکروسافت روی هر دستگاه Xbox حدود 150 دلار ضرر میده ، قیمت تمام شده Ps3 هم حدود 400 یورو هست که به قیمت 300 یورو فروخته میشه ، این شرکت ها سعی دارند با فروش تجهیزات جانبی سودشون رو بدست بیاورند ، در ضمن قیمت SDK شرکت سونی برای کنسول PS3 در ازای هر بازی 1 میلیون دلار هستش و در حقیقت سود اصلی شرکت از اینجاست .نقل قول:
وای پسر من چه سوتی ای دادمنقل قول:
این پست شما رو الان دیدم ، مایکروسافت روی هر دستگاه Xbox حدود 150 دلار ضرر میده ، قیمت تمام شده Ps3 هم حدود 400 یورو هست که به قیمت 300 یورو فروخته میشه ، این شرکت ها سعی دارند با فروش تجهیزات جانبی سودشون رو بدست بیاورند ، در ضمن قیمت SDK شرکت سونی برای کنسول PS3 در ازای هر بازی 1 میلیون دلار هستش و در حقیقت سود اصلی شرکت از اینجاست .
جمله ای که می خواستم بگم این بود
هیچ موقع هیچ شرکتی از فروش کنسول سود نمیکنه فقط از نرم افزار سود بیشتری میبره
ببخشید میشه بگید منبع این خبر کجاست؟نقل قول:
شما فرض کن رو هر کنسول 150 دلار رو هر یک میلیون کنسول 115 میلیون دلار رو هر ده میلیون کنسول 1150000000 (یک میلیارد و پانزده میلیون دلار) ضرر میده اونوقت به نظرت مایکرو سافت ور شکست نمیشد؟
سلام... این ضررا مال 4 سال پیششونه اگرم باشه!!! نه الان که دیگه قیمت سخت افزارای داخلی شون کمتر شده. همین بحثی که تو فروم های خارجی سر موضوع psp go بود و همه سرش شاکی بودن که الان که پول تمام شدش خیلی کمتره چرا قیمت اینقدربالاست. راجع به کنسول ها هم مطمئنا همینه
یه سوال.. این Gen D رو حتما باید روی gen c نصب کرد یا روی b2 هم میشه؟!؟!
نقل قول:
بله go ارتقا سخت افزاری خاصی نسبت به 3000 نداره نباید هم 90 دلار گرونتر باشه
بذار منتشر شه بعد ببین نصب میشه یا نه
این خصوصیات اضافه gen-d هست (البته انگلیسیه) alirena فکر کنم تو gen-b2 نصب بشه
- All features of 5.50 GEN-B2 are available.
- Ability to run 5.51+ games without having to patch them (UMD or ISO).
- Possibility to launch PSN demos requiring 5.51+ without having to patch them (as MGS for example).
- Possibility to connect to the Playstation Store by using MEDIAGO, to retrieve games and goodies without having to install Fake USB or other complicated stuff.
- Possibility to use the XGEN Updater to install the official firmware 6.10 (use it only if you have a Pandora XGEN to be able to return later in Custom firmware)
- 480×272 AVC Videos are supported
من این خبر رو پارسال توی Megagames خوندم ، قیمت مام شده سخت افزار Xbox 360 برای مایکبورسافت 150 دلار بیشتر از قیمت عرضه اش هست .نقل قول:
در ضمن سک شرکتی مثل مایکروسافت با یک کنسول که 1% از تمام محصولاتش رو در بر نمیگیره ورشکست نمیشه .
در کنار کنسول 360 صد هزار تا چیز دیگه فروخته میشه که ضرر 150 دلاری رو جبران که میکنه هیچ ، سود رسانی هم میکنه ،
برای نمونه فروش SDK بازی ها به شرکت های سازنده در ازای هر یک بازی ، چند تا بازی برای 360 هست ؟
فروش تجهیزات جانبی که قیمتش از قیمت تمام شده بیشتره .
فروش اکانت های مختلف برای لایو و ... .
فروش دستگاه های مد شده ، مثلا یک دستگاه خاص برای بازی GOW میاد قیمتش 5 برابر بیشتر همه میریزند یه روزه همشو میخرند .
و از همه مهم تر تبلیغ برای سایر محصولاتش .
در مورد شرکت سونی هم مثل همین داستان هست .
تازه خود این شرکت ها استودیو بازی سازی هم دارند که کلی هم پول از اونجا بدست میارند ، چون محصولاتشون رو صادر میکنند مالیات 19% هم ندارند و کلی قوانین و داستان های دیگه .
در طول تاریخ کنسول سازی در دنیا تنها کنسولی که ورشکست شد سگا دریم کست بود که نخواست دستگاه رو با کمی ضرر بفروشه و از جای دیگه سود بدست بیاره در نتیجه ساپورت و فروش دستگا 700 دلاری کم شد و نتونست با Ps2 که همش 300 دلار قیمتش بود رقابت کنه ، اگر سونی بخواد Ps3 رو به قیمت واقعی بفروشه هیمن 2 تا 3 میلیون دستگاهی هم که فروخته بود نمیتونست بفروشه و جلوی کنسول های دیگه کم میاورد و اونطوری ورشکست میشد .
PSP Go هم اگر گرون تره
1 - تازه اومده
2 - رقیبی نداره (DS نمیتونه رقیبی برای PSP باشه)
برای همینه ، شما باید دو تا کنسولی رو با هم مقایسه کنید که قابل مقایسه باشه ، نه اینکه بیاید GO رو با Ps3 مقایسه کنید بعد بگید پس چرا این گرون شد اون نشد ، این مثال شما مثل این میمونه که بگید اگر دولت داره روی نف سوبسیت میده پس چرا روی ماشین نمیده !!!
وقتی در بازار رقیبی نباشه شما هر قیمتی که بفروشی مشتری خودت رو داری ، مثل شرکت های ماشین سازی توی ایران ، اگر دولت اجازه بده که ماشین های خارجی با قیمت واقعیشون در ایران فروخته بشه دیگه کی میره پژو 405 که همش 1700 یورو قیمت داره بخره 10 میلیون تومان ؟
اصلا کی میره محصولات ایرانی بخره ؟
نه بابا Gen d نصب نمیشه ، صفحه سیاه میمونه ، من دیشب دانلود کردم . توی همین تاپیک هم لینکشو گذاشتم .نقل قول:
soniax پی اس پی go رو چند خریدی؟
به به sonixax عزیز psp go خریدی ؟ مبارکه از گیم استاپ گرفتی؟
راستی فیفا 10 رو 5.00 m33-4 اجرا میشه یا باید از این بلاهای جدید سرش در اورد؟
سلام دوستان .
من یه ماهی میشه به p30world سر نزدم . چه خبر؟ کپی خور دایمی برای psp اومده؟ راستی من دارم این gta جدیده رو دانلود میکنم که نوشته پچ شده . چه جوری باید اجراش کنم ؟
ببخشید دیگه یه ماهیه از دنیا بی خبریم.
سلام دوستان همين الان يه مشكل برام پيش اومد...
الان PSP رو روشن كردم بازي هام +موزيك كامل اومدن بعد درش آوردم خواستم بازي بريزم توش ديدم وقتي ميزنم تو رم ريدر چند ثانيه روشن ميشه چراغه رم ريدر بعد خاموش ميكنه با خشاب هم امتحان كردم همينطوريه بعد زدمش تو PSP ديدم نخير ديگه مموري رو شناسايي نميكنه!!حالا چيكار كنم؟
با یه آنتی ویروس آپدیت شده اسکنش کن...
همه ی حرفای شما درست... اما فکر میکنی قیمت تمام شده ی هر کنسول با 4 سال پیشش یکیه؟نقل قول:
آخه به طور كامل شناسايي نميشه كه اسكنش كنم... :41:نقل قول:
تا ميزارمش تو رم ريدر چراغه سبزش روشن ميشه ولي سريعا خاموش ميشه..
راستي وقتي مموري روشه چراغه روي PSP چشمك ميزنه ولي ميخوام فرمت كنم ميگه مموري كاردي قرار نگرفته!
بازم سلام .نقل قول:
این کاری که شما گفتی رو انجام دادم . ولی وقتی روی گزینه ی adhoc زدم یه پیغام با متن زیر داد
( there is no wireless match data )
اینم بگم که بلا فاصله این پیغام اومد , یعنی هیچ سرچ انجام نداد
مشکل از چیه ؟
بچه ها راهي نيست ديگه؟؟روي يه سيستم ديگه هم تست كردم انجام نشد...روي لب تاب هم تست كردم انجام نشد...اگه رمي سوخته باشه!چراغ ram پي اس پي روشن ميشه؟؟يا واسه چند ثانيه اول چراغ رم ريدر روشن ميشه؟؟؟تورو خدا كمك كنين :13:نقل قول: