عزيزم كركو كه نصب نميكنن كپي ميكنن :18:نقل قول:
Printable View
عزيزم كركو كه نصب نميكنن كپي ميكنن :18:نقل قول:
یکم میره جلو بعد میگه بازی کامل نصب نیست و دوباره نصب کن (البته بازی من کرک نداشت میشه قبلش یه کرکی باید ریخت)نقل قول:
در واقع کرک نیست یک پچهنقل قول:
دوست عزیر کرک معمولا یه دونه(یا دو سه تا)فایل بیشتر نیست و تقریبا در 95% موارد اصلا نصبی نیست و کپی کردنیه...نقل قول:
احتمالا شما پچ رو دانلود نکردی؟؟؟
چون پچ بر روی بازیهایی که درست توی ریجستری ثبت نشده باشند یا قبلا کرک شده باشند نصب نمیشه!!
من به چند مورد مثل اینها برخورد کردم
اولی = قبل ورود دیسک سی دی را تمیز کنید
دوم = امکان سی دی خراب باشد
سومی = امکان دارد درایو نصب شده فصای کافی برای نصب نداشته باشد
چهارمی = امکان اینکه سیستم درایو شما از نو fat32 باشد ولی بازی سیستم ntfs بخواهد
در غیر اینصورت تصاویری از پیغام که می دهد را ارسال کنید
دوست عزیز بعد از هشت سال بازی کردن می دونم کرک چیهنقل قول:
و پچ هم همون که جناب هوس گذاشتن دانلود کردمMirrorsEdge_v1.01_Patch
اما فکر میکنم دلیلش همون که گفتین هست و بازی توی ریجستری ثبت نشده
حالا چه کار کنم که توی ریجستری ثبت بشه؟
:41:مشکلم حل نشد.حالا این error رو میده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعدش هم میپره بیرون:41::41::41:
اصلا شما end گیمر خوبه:31: من که نمیدونم اطلاعات شما در این زمینه چقدره پس اگه یه موقع سوالات ابتدایی پرسیده میشه بهتون بر نخوره!!نقل قول:
خوب برای این کار کلا شما دو تا راه حل داری:
1-ببین همراه پک بازی یه فایل به اسم registry وجود نداره اگه هست نصبش کن کار اون فایل اینه که کدهای بازی رو توی ریجستری ثبت میکنه...
2-اگه چنین فایلی نیست خوب یه خورده کار مشکل میشه!!
شما باید به صورت دستی کدها رو توی ریجستری ثبت کنی که یک کار تخصصی و مشکله منم چون این بازی رو نصب نکردم آدرس دقیق کدهاش رو نمی دونم شما توی تاپیک بازی یه درخواست بده احتمالا کسانی که توی این امر واردند آدرس کدها و نوع کد گذاریش رو بهت میدند...
در ضمن یادت باشه خیلی از پچ ها روی بازیهای کرک شده اصلا نصب نمیشند!!!
سيستمت چيه عزيز ؟نقل قول:
مشکل در حین بازی DINO CRISIS در PC با سلام...
از دوستانی که بازی رو در کامپیوتر بازی کردن یه سوال دارم و اگه می دونن بگن..
من بازی رو نصب کردم و تا جایی که برای اولین بار با دایناسور بزرگ روبه رو می شم مشکلی نیست.
ولی بعد از اینکه یه صحنه انیمیشن نشون می ده بازی گیر می کنه. یعنی دیگه تصویر نمیاد و سیاه میشه ولی موزیک بازی پخش می شه....نمی دونم مشکل از چیه..تو چنتا سیستم امتحان کردم ولی نشد...
کسی شده که مثل من گیر کنه و راه حلی براش پیدا کنه ؟...
یادم میاد اون موقع تو PS1 هم بعضی وقت ها همچین مشکلی بود ولی خودبه خود درست می شد...
شما با مبدل بازي ميكنيد ؟نقل قول:
نقل قول:
خیر...بازی مخصوص برای کامپیوتر پورت شده... و تو قسمت آپشن بازی تنظیمات گرافیک و این چیزا وجود داره....
ولی احتیاجی به نصب نداشت و پورتابل بود
تنظيمات گرافيكي رو low بزار اونجارو رد كردي بد ببر بالا اگه نشد مشكل از خود بازييه كاريش نميشه كرد :10:نقل قول:
خيلي قديميه از كجا گير آوردي ؟من يادمه 2 بار تا آخرش رفتم كل اسلحه هاشم باز كرده بودم :27:
باشه یه امتحانیش می کنم......نقل قول:
از سایت ------------- دانلودش کردم .اونم شانسی....بابا من همون اول کاری رفتم پولشو کردم 999999 .
برای من تجدید خاطره مهمه نه رفتن بازی..بازی رو که اون موقع تو PS1 صد دفه بازی کردم..مهم الان تجدید خاطرست
سیستمم اینه:نقل قول:
windows:xp sp3
graph:NVidia geforce 7300 GS
ram: 2 G
cpu:P4-3.60GHz
DirectX:9
من توي Batman Arkham Asylum مشكل پيدا كردم
توي 5 درصد از بازي هستم
وقتي ميخوام يه جا برسم ارور زير رو ميده (فقط اين يه جا رو مشكل داره)
---------------------------
Microsoft Visual C++ Runtime Library
---------------------------
Runtime Error!
F:\Program Files\\Batman Arkham Asylum\Binaries\ShippingPC-BmGame.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.
نه مطئصفانه درست نشد.....بی خیالش شدم..فک کنم بازی عیب داره
بله به احتمال زياد مشكل از خود بازي ،شما اگر خيلي دلت ميخواد اين بازي رو انجام بدي خوب با مبدل بازي كنيد ديگه اينجوري مشكل ساز نيست،بازي هاي ps 1 روي همه سيستم ها اجرا ميشن:10:نقل قول:
یه نرم افزار به نام Microsoft Visual C++ Runtime Library داخل سی دی هست نصبش کن:13:نقل قول:
من این درخواست رو دادم اومدین به من گیر دادین که اینجا نباید بگی.حال:نقل قول:
سلام جایی برای این درخواست ندیدم پس اینجا میگم من بازی starcraft 1.12 رو دانلود کردم اما کرک میخواد اگه کسی کرکش رو داره بزاره.
بعدش این رو گفتم که کسی محل نزاشت!!!:13:نقل قول:
گفتم که پیداش نکردم حالا یکی لطف کنه آدرسش رو بده.
خوب اگه سخته واستون که اینجا کرک رو بزارین حداقل آدرس اون تاپیک رو بدید تا من اونجا درخواستم رو بدم!!:13:
من خودم كركشو ندارم ولي يه سر به GameCopyWorld بزن پيدا مي كني :10:نقل قول:
باز ارور داد :41:نقل قول:
سلام
من فقط ویندوز 7 دارم و GTA IV هم روی اون نصب کردم !!
تو نصب و عضویت هم مشکلی نداشتم و بازی اجرا میشه ولی کیفیت خوبی نداره !!
رفتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا ببینم مشکله چیه ؟!!
نوشته برای ویندوز 7 هست !! اینم عکسش !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه یه کاری کرد تا خوب اجرا شه ؟؟!!
باتشکر
از كرك هست كرك كاملشو تو تاپيك بتمن سرچ كني پيدا ميكني حجمشم كمه :10:نقل قول:
دوستان من بازی Sam hd رو تا اخرین مرحله که رسیدن به هرم بزرگ هست رفتم اما زمانی که نمایش اومدن غول اصلی بازی میشه یهو از بازی میپره بیرون و dont send میاد
ایا کسی از شما save بعد از اون نمایش رو داره یا اینکه راه حلی هست که بشه از دستش خلاص شد؟
نقل قول:همانطور كه دوستمون گفتن توي سايتنقل قول:ياکد:www.gamecopyworld.com
كنيد و كرك فايل مورد نظر رو دانلود كنيدکد:www.downloadserialcrack.com/سرچ
اينم تاپيك درخواست كرك بازي ها:
:10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
سلام.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
تاپیکتون تعطیله!!!
---
توی گیم کپی که نیستش.ولی اون یکی سایته وقتی میزنم روش میگه باید عضو شی ولینشد عضو شم حالا میخوام یکی لطف کنه و اگه تونست این رو برام بزاره.
ببین این کارت رو راه میندازه:نقل قول:
کد:http://www.zcrack.com/crack_download/StarCraft_v1.12/2033494.html
درست نشد.اصلا بیخیال.
خوب حداقل به طور کامل اخطار رو بگو قول نمیدم ولی شاید بشه کاری کرد...نقل قول:
اگه کرک بازی flock بذارید چون من اینو از isohunt دانلود کردم ولی کرکش خرابه حجمش 9.6 مگابایته
یک کرک 1.9 مگابایت هم دانلود کردم اونم خراب بود تو اینرنتم گشتم نبود ممنون میشم اگه یک سالمشو بذارید ممنون میشم D:
اگه اینم بذارید خیلی متشکر میشم pina3core.dll چون بازی VENTICA رو گرفتم موقعی که میخوام کرک رو اجرا کنم این ارور میده قبلش که باید یه پچی رو اجرا که از شانس منم زبانش المانی هست اونم اجرا نمیشه
بازی Ninja blade هم گرفتم دمو ها رو خوب اجرا میکون میرم تو بازی گرافیک بازی چهار خونه ابی هست یعنی دارم محیط طراحی بازی رو مبینم
نمیدونم الان چرا یک ماه هست هر چی بازی میگیرم خرابه بعد نزدیک 1 ماه هی برم اینو دانلود کنم هی اونو دانلود کنم تا بازی درست شه
دوستان چطور اسم این تاپیک رو بزاریم تاپیک درخواست کرک :13:
ولي عزيزم تاپيك درخاست كركو ... تو انجمن هست نميدونم چرا دوستان اينجا درخاست ميكنن :10:نقل قول:
منم همینو میگم چرا اینجا درخواست میدن:13:
رفتم به تاپیک درخواست کرک سر زدم دیدم این دوستان گناهی ندارن مشکل اینه که اونجا هچکی جواب نمید کلا درخواست میدن:41:
خوب حرف دوستان کاملا درسته همین اینکه توی تاپیک خودش کسی نیست درست جواب بده چون باید کرکی معرفی بشه که امتحان شده است واین امر مستلزم آپلود فایلهای بعضا چند ده مگابایتی ست که با این اینترنت زغالی خوب کمتر کسی می تونه این کار رو بکنه البته دوستانی که دنبال فایلهای کرک هستند می تونند با یه سرچ ساده فایل مورد نظرشون رو توی اینترنت پیدا کنند و یا اینکه بعضی ازسایتها هستند که کرک بازیها رو دارند مثل همین:
ولی خوب اولا کمتر کسی به این سایتها آشنایی داره و ثانیا عادت ما ایرانی جماعت اینه که میخوایم لقمه رو جویده بگذارند توی دهانمون(به کسی برنخوره کلی گفتم)وثالثا به کرکهایی که هر سایتی میگذاره نمیشه اطمینان کرد چون خوب بعضی ها هم حق دارند چون ممکنه چند ده مگابایت فایل رو مثلا با اینترنت دایل آپ دانلود کنند ولی آخر کار کرک مشکل داشته باش واقعا ضدحاله:13:کد:www.gamecopyworld.com
ولی هیمنطور که دوستان اشاره کردند به هرحال تاپیک مخصوص اینکار وجود داره وطبق قوانین درخواست و پاسخ مربوط به کرک اصولا توی این تاپیک ممنوعه!!
با تشکر...
نقل قول:یعنی هیچکی نمیدونه مشکل چیه؟؟؟؟نقل قول:
عزيز عكس ارور براي من باز نميشه،اگر ميشه يه جا ديگه آپ كن دوباره بزار ،يا اينكه متن ارور رو بزار چون مشخصات سيستم شما براي حداقل سيستم لازم كفايت ميكنه ،لطفا ارور رو بزارين شايد من يا بچه ها بتونن كمكتون كنن:46:نقل قول:
دوستان ما بازی COD4 رو روی سه تا PC شبکه داریم بازی میکنیم . روی هر سه تا سیستم با یه DVD نصب کردیم
بازی روی دو تا از سیستما راحت اجرا میشه. ولی روی یکیش تا میریم تو بازی ارور DONT SEND میده!!!!
مشکل کجاست؟
البته فقط تو multiplayer اینجوریه . و مشخصات سیستما عینا مثل همه .
ببخشید من اصلا نمیدونستم همچین فرومی هست اگه دقت کرده باشید Time این پستم قبل از او یکی تو فروم کرک هست
lordspeed جان اینقد گردن تکون نده داداش ارتوروز میگیری وقتی میبینی طرف نا اشناست بهش راه حل بده نه اینکه مورد سرزنش قرارش بده
اقا Mehdi.z عزیر داداش شما از این سایت ها چند تا دیگه هم داری بدی اگر سایتی داری که اصلا کرک Razor میده دمت طلا اونم بهم معرفی کن چون برای من شارز مهم نیست البته قبلا من کرک هامو از این می گرفتم ولی الان دیگه دیر اپ میکونهکد:http://gf.wiretarget.com/
دوست من , من شما رو مورد سرزنش قرار ندادم اگه به صفحه قبلی برید میبینید که یه نفر قبل از شما درخواست کرک داده بود و به ایشون تاپیک درخواست کرک رو نشون دادن که اونجا درخواست بده
شما وقتی اینو میدیدی دیگه نباید اینجا درخواست میدادی:11:
اين ارور كه من ميبينم اگه بازيو از لانچر اصلي شروع كني بايد حل شه اگه نشد مشكل از خود بازيه بازي به صورت ناقص نصب شده :10:نقل قول:
يه بار از رو سيستم كامل پاك كن دوباره بنصب ببين حل ميشه :10: