آقا يه سوال داشتمميشه براي دسته كنسول باتري شارژي استفاده كرد ؟ مشكلي براش پيش نمياره؟ منظوم اينه كه باتري واسش بخرم كه قابل شارژ باشه.
آقا يه سوال داشتمميشه براي دسته كنسول باتري شارژي استفاده كرد ؟ مشكلي براش پيش نمياره؟ منظوم اينه كه باتري واسش بخرم كه قابل شارژ باشه.
بله میتونید استفاده کنید. هیچ گونه مشکلی هم نداره.نقل قول:
100% مشکل پیش نمیاد :46:نقل قول:
بعد شما اگه باتری های فابریک دسته رو داری ،یه شارژ کن بگیر چون اون خودشون قابل شارژ هست و خیلی هم میشه باشون بازی کرد
من 1 روز تمام باشون بازی کردم ، اصلا از شارژشون کم نشد :18:
خلاصه
و اگه باتری های خود دسته رو هنوز داری ، اونا رو شارژ کن که خیلی خوب تر از باتری های دیگه هستننقل قول:
100% مشکل پیش نمیاد :46:
درضمن قیمتشون تو بازار 2.000 تومان هست
البته تنها مشکل این کار فقط نحوه ی استفاده ی شما از باطری و شارژ کردن اون هست که میتونه مجب سالم موندن یا خراب شدننقل قول:
باطری بشه.
منظورتون از باتریهای فابریک کدوم باتریاس ؟نقل قول:
اقا وحید این جواب سوال ما را هم بدی ممنونت میشیمنقل قول:
دستگات الایت میشه بگی چیا داشت چون منم هفته پیش خریدم با 4تا بازی 360 تومن 18 تومنم پول گارانتی 6ماهه ازم گرفت کلا378 تومن ولی مال من کابل اچ دی نداشت می خواستم ببینم غیر از کنسولت لوازم جانبی دیگه چی داشت
آقا من تو یه تاپیک دیگه هم این سوال رو کردم !
من به تازگی یه الایت با برد جاسپر گرفتم ! ( مبارک باشه )
شبانه روز باهاش بازی می کنم و مشکلی پیش نمیاد فقط از همون اول که گرفتم خیلی وقتا تو بازیها توی صحنه های شلوغ بازی
یه کم کند می شه ( مثل همون حالتی که تو اکثر کامپیوتر ها به دلیل پایین بودن رم و گرفایک و ... پیش میاد )
مثلا تو اویل 5 موقع زدن هوک سنگین ! یا تو جی تی ای وقتی ستاره های پلیس زیاد می شه!
می خواستم بدونم من وسواس دارم ؟ یا واقعا یه ایرادی داره؟!
در ضمن دستگاه یه بار ارور e60 هم داد که با یه بار خاموش روشن کردن حل شد !
می خوام بدونم این مشکلاتی که گفتم با آپدیت داشبورد جدید حل می شه؟!
در ضمن پاور من واسه برج 8 هست !
سلام دوستان.
من ميخواستم يه كنسول 360 بخرم .حالا چند سوال دارم اگه جواب بديد ممنونتون ميشم.
1-از همين جا بخرم يا از كانادا؟
2-اگه از كانادا بخرم بيارم بايد كپي خور كنم ديگه.خوب اون چقدر ميشه؟
3-شما گفتيد xbox 360 arcad :199$ و xbox360 ellite : 399$ اما تو خود سايت xbox اينهارو به ترتيب 159 و 199 نوشته .قضيه چيه؟(تازه اصلان حرفي از premiuim ) هم نزده.
4-دسته اضافي چنده؟بازيهاش چنده؟
ببخشيد اگه زياد شد.مطمئنم كه توي اين تاپيك قبلا به اين سوالها پاسخ داده شده.ولي من كه نميتونم 1105 صفحه رو بخونم.
ممنونم ميشم اگه كمك كنيد:40:
مبارک باشه:نقل قول:
1:شما سعی کنید همیشه بازی را از روی هارد اجرا کنید تا کند شدن در قسنتهای شلوغ بازیها کم بشه. البته اید مشکل در بعضی بازیها به مقدار جزیی هست و دستگاه شما مشکلی نداره.
2: این ارور ناشناخته هست و هنوز معلوم نشده که دلیل اصلی اون چیه . وربطی هم یه اپدیت داشبورد نداره . این ارورها همه مربوط به سخت افزار دستگاه هست.
3:شما اگه تاریخ پشت دستگاهتون هم همین بود مادربورد دستگاه جاسپر هست.
سلام:نقل قول:
1: در مورد کیفیت دستگاه خوب چه این جا بخرین چه کانادا یکیه اما در مورده قیمت باید ببینید کجا پاتون ارزون تر در میاد.
2:بله باید کپی خور کنید . 7-8 تومن
3:خوب این قیمت ها اپدیت نشده و مال قبل هست(یعنی اونایی که در صفحه اول همین تاپیک هست). پرنیوم دیگه تولید نمیشه و دلیلش هم برای فروش بیشتر الایت هست که تا زمانی که پرنیوم بود خوب فروش نمیرفت.
4: دسته هاش بین 40-45 تومن هست. بازیهش هم بستکی به کیفیت دیسک خام و ... 2-5 تومن هست
یه سوال مهم:من یه ellite دارم که با کابل HDMI وصلش کردم به تلویزیون full hd sony bravia با رزولوشن 1080
حالا سوالم اینه که خوانواده زیاد فشار میارن که X360 برای این تلویزیون ضرر داره و بعد از مدتی باعث خراب شدن رنگ تلویزیون میشه میخوام بدونم صحت داره؟
الیت تو جعبهاش کابل HDMI نداره ، برای اینکه مطمئن بشید چه چیزهایی باید داشته باشید با دفترچه چک کنید . اونجا نوشته باید چه چیزهایی تو جعبه باشه .نقل قول:
دوستان کسی راه حلی برای نصب بازیهای آرکید بدون احتیاج به خریدشون سراغ داره ؟
برای XBOX یه سیدی بیرون اومده بود ولی برای 360 تا حالا چیزی ندیدم .
خیر به هیچ وجه ضرری نداره.نقل قول:
خب این مشکل اکثر دوستان و کسانی هست که میخوان نهایت لذت رو ببرن ولی متاصفانه با نا آگاه بودن خانواده از نحوه ی عملکردنقل قول:
سیستم ها و دستگاها مواجه میشن.
خب حالا من یه مطلبی رو ذکر میکنم و شما حتما گفته های منو به خانواده نشون بده (نقل نکن)
از زمانی که TV های HD که شامل رزولیشن های 480p,720p و TV های (Full HD (2MP در رزولیشن های 1080i و 1080p عرضه شدن
استاندارد هایی رو به همراه داشتن که میشد طبق اونها بهترین عملکرد و کارایی و بازدهی رو با مچ کردن وسایل جدید و مطابق
استاندارد های این TV ها , مشاهده کرد. قبلا که TV های لامپی (CRT) بودن ما تصاویر رو با فرکانس Analog دریافت میکردیم , اما
از زمانی که TV های LCD و LED وارد بازار شدن به خاطر نا مرغوب بودن این سیگنال ها و نداشتن استاندارد لازم برای LCD ها و LED
ها , از سیگنال های Digital استفاده میشه که فعلا فقط کانالهایی که توسط --- Reciver دریافت میشن دارای این سیستم هستن.
پس هر چقدر که ما از سیگنال های Analog استفاده کنیم جزء آسیب رساندن جزئی و تدریجی به TV کاری نکرده ایم !
الان کنسول های بازی ای مانند Xbox 360 , Play Station 3 و Wii دارای استاندارد های HD و Full HD هستن که علاوه بر نداشتن ضرر
میتونه کارایی TV رو در حد مطلوبی نگه داره !!
حمید جان تنها راهش LIVE هست که اونم امکان پذیر نیست فعلا.نقل قول:
البته البته برای دانلود کردن بازی های Arcade حتما نیاز به MS point داری !!
سلام خدمت همه اساتید اگر یه نفر لطف کنه قیمتهای جدید کنسول بذاره ممنونش میشیم چون فکر کنم سوال خیلی ها هست
ممنون
خب ما یدونه 4شنبه سفارش دادیم ...قراره فردا برسه دستمون...نقل قول:
سلام خدمت همه اساتید اگر یه نفر لطف کنه قیمتهای جدید کنسول بذاره ممنونش میشیم چون فکر کنم سوال خیلی ها هست
ممنون
Elite با هارد 120 + یک بازی رایگان ...350 تومن.
نه سعید جان کم لطفی چیه ما چاکر این کنسول هم هستیم...:10:نقل قول:
فقط چون دیدم یکی از دوستان خریده و واقعا هم دماش پایین میاورد ادم دستشو روی کنسول میزاشت
همچی سرما رو احساس میکردم.
من نهایت رکوردم در یک شبانه روز 5 ساعت هستش....و باید بگم که واقعا میترسم ...نگرانم نکنه یهو بره .
دوست عزیز شما برای دیدن قیمت ها میتونید به این لینک برید در ضمن شما روی اخرین صفحه کلیک کن تا قیمت های روز رو ببینی موفق باشی.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413&page=39
بچهها خواستین تفاوت Frame Rate رو حس کنید یکی از سختترین و اکشنترین چنلجهای Modern Warfare 2 رو به مدت یه ساعت بازی کنید تا چشمتون قشنگ عادت کنه بعد برید سراغ Resident Evil 5 تا ببینید این تفاوت چقدر محسوسه .
پست تکراری - لطفاً حذف شود !
سلام
ممنون كه به سوالهاي قبليم پاسخ داديد.حالا با اجازه يه چند تا سوال ديگه هم دارم.
كدام برد از همه بهتره؟
1-بن شدن دستگاه يعني چي؟از كجا بفهمم اوني كه خريدم كدام برد است؟
2-آيا با دستگاه كپي خور هم ميشه آنلاين بازي كرد؟آيا ميشه آپديتش كرد؟
3-ميخواستم بدونم بدون فن دستگاه چند ساعت راحت كار ميكنه و داغ نميكنه؟
4-به نظورت اگه دست دوم بخرم به مشكلي بر نميخورم؟
ممنون:11:
جاسپرنقل قول:
كدام برد از همه بهتره؟
یعنی هارد دستگاه قابلیت نصب بازی رو از دست میده و دیگه نمیتونید آنلاین بازی کنید ، اگر پاورش 150 واتی باشه حتما جاسپره .نقل قول:
1-بن شدن دستگاه يعني چي؟از كجا بفهمم اوني كه خريدم كدام برد است؟
بله ولی خطر بن شدن وجود داره - بله ولی باید آفلاین آپدیت کنید که بن نشید .نقل قول:
2-آيا با دستگاه كپي خور هم ميشه آنلاين بازي كرد؟آيا ميشه آپديتش كرد؟
اگر برد شما جاسپر باشه - ساعتهای مدید .نقل قول:
3-ميخواستم بدونم بدون فن دستگاه چند ساعت راحت كار ميكنه و داغ نميكنه؟
هیچ چیزی رو دست دوم نخر ، حتی یه دونه مجسمه رو .نقل قول:
4-به نظورت اگه دست دوم بخرم به مشكلي بر نميخورم؟
ممنون از راهنماييتون.
راستي اين دستش با باطري مگه كار نميكنه؟پس چطوري شارژ ميشه؟شارژرش تو جعبه هست؟
ببخشيدا اين همه سوال ميكنم.
اگر دستگاه هارد نداشته باشه به مشكل بر ميخورم؟آخه خوندم كه دوستان گفتن اكثر بازي هارو روي هارد بريزيد؟آيا براي مادربرد جسپر هم داشتم هارد مهمه؟
و اگه زحمتي نيست بگيد كه آيا از آقاي فتحي خريد كنم؟يا از جاي ديگري؟
:11:
سلام
از کجا باید بفهمیم Xbox مال کدوم منطقه است مثلا J هستش یا PAll ؟؟؟
دسته ها با باتری هایه قلمی یعنی AA کار میکنن و شما اگه بخواین میتونین خودتون براش باتریهای شارژی بخرین.نقل قول:
در مورده نداشتن هارد هم مشکلی که مهم هست فعالیت درایو دستگاه برای اجرای بازی هست که خوب در طولانی مدت باعث خرابی لنز میشه که اگه شما هارد داشته باشین مییتونین بازیها رو از روی هارد اجرا کنید تا عمره لنز درایوتون بیشتر بشه .در ضمن هارد داشتن یا نداشتن ربطی به مادربورد نداره.
من خودم از فتجی با تیپاکس 8 ماه پیش دومین xbox 360 را خریدم و خیلی هم راضیم
از همه ي دوستان تشكر دوباره ميكنم.
انشاالله فردا ميرم ميخرم.
بازم ممنون:40:
سلام رو جعبش نوشته یه گوشش. و اینکه الان بیشتر pal هستنقل قول:
سلام
از کجا باید بفهمیم Xbox مال کدوم منطقه است مثلا J هستش یا PAll ؟؟؟
سلام به هم دوستان
منم به جمع XBOX User ها پیوستم :دی
فقط اول از همه یه چندتا سوال دارم
صدای فن همشون اینقدر زیاده؟
حالا اگه عادی بود چرا صداش یه جوری هست که انگار فنش لقی داره یا مثلا حالتی هست که (چطور بگم؟) انگار میزان نیست و لنگر انداخته
مبارک باشه .نقل قول:
نه مال من اصلا صدا نداره فنش ، شاید کسی که کپی خورش کرده خوب نبسته باشتش .
دوستان من یه کنفرانس دیدم که توش یه مدل جدید Xbox معرفی کرده بودن که احتیاج به دسته و اینجو چیزا نداشته یه چیزی داشت میزاشتن جلوی تلویزیون و همون حرکات بدن رو می فهمید ... این دستگاه توی بازار اومده ؟؟؟؟؟؟ قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟
اسمش ناتاله ، آخر های سال 2010 میلادی یعنی امسال میادنقل قول:
قیمتش هم 50 پوند انگلیس هست میشه حدود 75 یورو برابر 100 دلار تقریبا .
در ضمن بدون لایو هم هیچ حالی نمیده .
ممنوننقل قول:
دمای کنسول رو از کجا میشه فهمید؟
اگه دمای کنسول از حالت طبیعی بالاتر بره هیچ اخطار یا آلارمی نمیده؟
ممنون از پاسخ سریعتون
سلام
دوستان چند روز پیش ما واسه یکی از دوستان الیت خریدیم
بعد یکی از دوستان دیگه اومده میگه این دستش اصل نیست..
حالا اب تو دل این دوست ما اب شده که بهش انداختن..ما از کجا بدونیم تفاوت بین خوبشو و بدشو
از لحاظ مدل که هیچ فرقی با اون اصله که ماله خودم باشه نداره. حالا باز دوستان کمکی کنند ...ممنون میشم.؟؟
نه نمیده ، ولی اگر برد شما جاسپر باشه نگرانی ندارید بابت دما .نقل قول:
اینجا کمکتون میکنه که تشخیص بدید :نقل قول:
[HTML]کد:http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1201484.html
1. There is no serial number sticker on the bottom of the Hong Kong packaging
2. No batteries were included with the Hong Kong controller
3. All the cardboard, printing and logos for the Hong Kong controller look generic with wrong fonts used, etc
4. Flaws in the controller itself – seams not aligning (see on top of controllers), guide button off centre, 1 button not functioning out of the box, Microsoft logo on top doesn't look legit (missing the cut away from the 'o'), etc[/HTML]
البته همونطور که خودتون میدونید و فراموش کردید ، این رو هم اضافه کنم که باعث کاهش زمان loading بازیها هم میشه که به نظر من خیلی با ارزشه .نقل قول:
امیر جان خیلی خیلی مبارکه . من که خیلی دوستش دارم و هر روز هم دارم بازی میکنم . یه روز ازش دور باشم دلم تنگ میشه :Dنقل قول:
در مورد فن عرض کنم خدمتتون که در حالت عادی صداش یه جورایی نسبتاً زیاده ، مثل فن کامپیوتر .
اما اگه صدای تق تق یا خر خر میده ، غیرعادیه . برای اطمینان بیشتر ، صدای فن رو در حالت عمودی با حالت افقی مقایسه کنید .
ولی حتما حواستون باشه موقع بازی کردن این کارو نکنید که میزنه لنز کونسولتون رو به فنا میده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز حتی زمانی هم که شما داری از روی هارد بازی می کنی هم نباید دستگاه را تکون بدید چون در این صورت باعث اسیب رسیدن به هارد و بد سکتور شدن اون میشه که در خیلی از مواقع تعمیر نا شدنیه.نقل قول:
آقا یه سوال داشتم
من xbox 360 ارکید جاسپر دارم که یه هفته ای میشه خریدمش . امروز وقتی پشت کنسول رو نگاه کردم دیدم نوشته ساخت چین!!!!!!!!!!!!!!! خواستم بدونم مال من چینیه یا ایکس باکس ها اکثرشون چینی هستند؟ و اصلا اینکه چینی باشه باعث نمیشه کیفیت پایین بیاد و دستگاه خراب بشه مثلا سه چراغه؟