بدبین نباش چیه؟ اتفاقا توی همون اخبار دم عید هم گفته شد که این سرویس فقط مخصوص خطوطه ایرانسله. تو اخبار ایرانسل اگه هنوز باشه میتونی ببینی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قسمت 9 فروردین نوشته......
بدبین نباش چیه؟ اتفاقا توی همون اخبار دم عید هم گفته شد که این سرویس فقط مخصوص خطوطه ایرانسله. تو اخبار ایرانسل اگه هنوز باشه میتونی ببینی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قسمت 9 فروردین نوشته......
راستی امروز زنگ زدم مخابرات اصفهان یارو گفت مشکل از ایرانسله. بهش گفتم که ایرانسل میگه ما مشکلی نداریم مشکل از شماست. مرتیکه پررو میگه ایرانسل با ما لجه مخصوصا اینکار رو میکنه. منم گفتم وقتی تماس از تلفن ثابت به هر گورستونی زد میشه تو باید وصلش کنی به ایرانسل ربطی نداره که. آخرش دید جواب نداره بده با پررویی تمام گفت ببخشید مجبورم تماس شما رو قطع کنم و تلفن رو قطع کرد. حالا به قول اصفهانیا تکلیف چی چی اِس ؟
من هم زنگ زدم ... از شما هم ممنون هستم تماس گرفتین ... ولی یکی نیست به اینها بگه اگر مشکل از ایرانسل هست پس چرا از موبایل حتی Tci که مال مخابرات هست مشکلی نیست و تماس راحت برقرار میشه !!!؟؟؟
کلا اینها زیر بار نمی روند باید یک فکر اساسی کرد .... من فکر می کنم اینها از عمد ترافیک خطوط روی شبکه ایرانسل را به حداقل رساندند تا تماس با مشکل مواجه بشه و حل کردنش هم خیلی راحت هست ولی فعلا به دلایلی اینکار را نمی کنند ... !!
اینطور که پیداس بین ایرانسل و مخابرات اصفهان دعواس ! فقطم تو این کثافت کاریاشون مردم بیچارن که ضرر میبینن!نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارا حتی میشه از راه های قضایی حل کرد چون اینا دارن حق مردما می خورن ! نباید تلاشا همین جا متوقف کرد.نقل قول:
امروز اسپادان رو موبایلا tci تیلیغ کرده سیم کارت اعتباری 25 تومن ! فقط هدفش این بوده بازار ایرانسلا بخوابونه ! احتمال زیادم همونطور که گفتین مشکل اصفهان سر همین اسپادانه!
من هم تبلیغات اسپادان را روی Tci دیدم ... ولی فرق بزرگ اعتباری ایرانسل و اسپادان درپیت این هست که مال ایرانسل محدودیت زمانی نداره و در بیش از فعلا 100 شهر و در آینده تمام ایران قابل استفاده هست ولی این اسپادان توی یک استان هم هنوز پوشش کامل نداره ... مخابرات یک نهاد دولتی هست و به این راحتی نمیشه اقدام قضایی کرد ... تنها کسی که می تونه این مشکل را حل کنه خود ایرانسل هست که فعلا نمی خواهد ... دیگه فکر نکنم راهی مونده باشه ...
اینطور که من شنیدم مخابرات قرار بود تجهیزاتش رو بفروشه .
اسپادان اینها رو خرید و از مخابرات اجازه یک اپراتور موبایل رو هم گرفت .
زیاد به اسپادان دل خوش نکنید که فرجی بشه , تمام تجهیزاتش مال مخابرات بوده .
اقا ایرانسل خیلی بي شرم ، پر رو ، بي عفت ، گستاخ، جسور ، نا نجيهنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن خونمون قطع شده پول ندارم قبض تلفن خونرو پرداخت کنم یکی باید اعتراض کنه
اگر خواستی به کسی فحش بدی بهش بگو ایرنسل ایرنسل این فحش 2007اختراع کردن بعضی ها
شما جدی نگیر من داشتم مثل بعضی ها حرف میزدمنقل قول:
ولی مزاحم داشتم که با تحديدم برطرف شد
از پوشش جاده اي ايرانسل چه خبر؟