مستر ریست کن درست میشه.
Printable View
مستر ریست کن درست میشه.
اصلو غیر اصل نداره.نقل قول:
سلام
آقا کی گفته مموری اصل و غیر اصل نداریم
مموری m2 ارجینال رفیقم خریده 45 هزار تومن
من خریدم 25 تومن وقتی تا آخر پرش می کنم انگار سیدی خش دار دارم گوش می دم هی گیر می کنه
ولی مال اون اصلا این مشکلو نداره
من 1گیگ گرفتم 45 تومن گارانتی هم نداشت. اسفند پارسال گرفتم. آداپترش made in japan ولی خود مموری made in china. تا الان هیچ مشکلی نداشته مثل ساعت کار میکنه. الان همین مموری با همین مشخصات 22 تومن.
من پارسال 512 گرفتم 25.000
مال من هم همينجوريه فكر كنم اشكال از مموري باشه من عكس هارو روي مموري كه ذخيره ميكنم همينجوري ميشه ولي وقتي رو حافظه تلفن ذخيره ميكنم ديگه اينجوري نميشه در ضمن اگر مسترد ريت كردي درست شد بگو ما هم همين كارو بكنيمنقل قول:
اقای زیمکا خان یادته چند وقت پیش گفتم که کا هشتصد جدیداش مفت نمی ارزه و در مورد افت کیفیت گوشیهای سری کا بعد از یه مدت که میان تو ایران حرف زدم ولی جنابعالی از روی تعصب بیجا حرف منو قبول نکردی و اونایی که راهنمایی میخواستنو گفتی که کا هشتصد بخرن. حالا به حرف من رسیدی ؟ میدونستم که میرسی.نقل قول:
اره یادم میاد حدود دو ماه پیش بود.نقل قول:
کا800 قدیم واقعا هیچ مشکلی نداشت خیلی با کیفیت بود.این کا800 های جدید بعضی هاشون نمیدونم چه مرگشونه مثلا مال من خوب بود و مشکلی هم نداشت:31:چه جدیده و چه قدیمه
اما بازم با این افت قیمت و نسبت به این قیمت بازم خوبه مشکل آنچنانی نداره.معمولا همه ی گوشیها همینجوری میشه ولی بازم جز پرفروش ها هستن.
مثلا همین دبلوی810 یا کا750 و بعضی ها هم میگن ان73 اینجوری شده و همشون المانی.
درسته یه نمه تفاوت داره اما این تفاوت توی همه ی گوشی ها نیست بعضی ها یه مشکلاتی داره اگه اینجوری بود الان این گوشی جز گوشیهای تاپ نبود.شما با این قیمت یعنی 225/30 تومان گزینه ی بهتری غیر از این گوشی دارید؟به نظر منم بازم بهترینه.من تجربه ی استفاده ی گوشیهای مختلف زیادی داشتم ولی انصافا کا800 خیلی خوب بود و هست و خواهد بود.:21:
نقل قول:[FONT='Tahoma','sans-serif']سلام[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']من چند وقت پيش اين پست رو گذاشتم و گوشيم مشكلات بالا رو داشت حالا چند تا موبايل فروشي رفتم چندتاشون گفتن مشكل از باتري هستش و چند تا گفتن مشكل از خود گوشي هستش مثلا از تغذيه گوشي. حالا بنظر شما از كجاست .از طرفي خواستم باتري بگيرم كه سه نوع باتري وجود داشت كه يك نوع تقلبي بود ولي دونوع ديگرو نميشد تشخيص داد كه كدوم اصله قيمتها هم كه از 4000 تا 10000 بود واقعا چطوري ميشه اصل رو از غير اصل تشخيص داد؟[/FONT]
من جواب شما را دادمنقل قول:
شما يه باطري عوض كن تا ببينيم چي ميشه
بعدشم باطري اصل را با غير اصل هر كسي نميتونه تشخيص بده
ولي هر باطري كه بگيري اگر مشكلات گوشي شما مربوط به باطري باشد ، حل خواهند شد
من خودم يه باطري گرفتم عكسشم گذاشتم الان در كاركرد عادي 1.5 روز كار ميكنه 8 تومن هم دادم
باتری که میگیری سعی کن بری از نمایندگی سیتادل بخری.
در ضمن معمولا باتری های اصلی پشتش نوشته شده
made in china finished in china
اگه گوشیتون گارانتی داره ببر شرکت گارانتی و اگه نداره نمایندگی سیتادل ببر
معمولا پشت همه باطريها اين نوشته وجود داردنقل قول: