سلام
طبق بررسی های چند ساله من
کیفیت:مناسب
سرعت:مناسب
پشتیبانی:عالی
ولی شاتل دزدی هستش که دومی نداره مخصوصا با سرویس جدیدی که ۱ ماه و نیم پیش گرفتم،راحت چهل درصد از حجمم رو میخوره یه آبم روش
یعنی سگ شرافتش از این شاتل بیشتره
Printable View
سلام
طبق بررسی های چند ساله من
کیفیت:مناسب
سرعت:مناسب
پشتیبانی:عالی
ولی شاتل دزدی هستش که دومی نداره مخصوصا با سرویس جدیدی که ۱ ماه و نیم پیش گرفتم،راحت چهل درصد از حجمم رو میخوره یه آبم روش
یعنی سگ شرافتش از این شاتل بیشتره
دوستان من نتم 128 نامحدود شاتله الان نتم رو محدود کردن سرعت دانلود 2 کیلوبایته چکار کنم نتم مثل قبلا شه؟!
از تو پنل تغییر سرویس بده به ارت 2 و فقط مابه تفاوت را باید پرداخت کنیدنقل قول:
نقل قول:
من تا حالا مشکل حجم دزدی نداشتم. خیلی بعید میدونم که برای سرویس جدید شما برنامه نوشته باشن ۴۰ درصد حجم مصرف را زیادی نشان بده. من هر وقت شک کردم که مصرف زیاده با networx چک کردم و درست بود. برای سرویسهای اکو که حتی آپلود را هم محاسبه نمیکنن و در نتیجه مثلا وقتی عکسهای موبایل با گوگل درایو سینک میشه جزو مصرف به حساب نمیاد. به نظر من Networx و Glasswire نصب کن شاید برنامه ای تو بک گراند دانلود داره. در تنظیمات وایرلس ویندوز هم هم یه تنظیم هست برای metered internet connection که اگر فعالش کنی باعث میشه دانلودهای آپدیت ویندوز کم بشه.
منم تا حالا نه دیدم که شاتل حجم دزدی کنه
الان حدود ۹ ساله که دارم استفاده میکنم
عجیبه
ی
اصلا آپدیت ویندوز رو بستم و فایل سیستمی svchost رو هم بلاک کردمنقل قول:
با نرم افزار های be meter و net balancer در سیستم چک می کنم
در موبایل هم با internet speed meter
به طور مثال همین امروز صبح ۱۸۰ مگابایت کم شده بود با این که حدودا ۱۰ مگابایت مصرف کرده بودم
رمز مودم رو هم جدیدا دوباره عوض کردم اما...
این چند روزه که من مرتب چک می کردم کاملا حساب شده ترافیک کم می کنن
به پشتیبانی هم زنگ میزنم زیر بار نمیرن
چند صفحه قبل چند تا از دوستان هم به دزدی شاتل اذعان کرده بودند خودمم وقتی رفتم ثبت نام کنم با شخصی که اصلا بهش نمیخورد حتی ماهی ۵ گیگ هم مصرف کنه بهش میگفتن شما ۱۰ گیگ مصرف کردی طرف هم هاج و واج مونده بود و کارمند شاتل نگاه میکرد
دقیقا مشکلم همینه قبلا هم شاتل داشتم اما این سرویس جدیدی که گرفتم (سرویس تابستانه با ۶۰ گیگ حجم) بدجور کنتور میندازهنقل قول:
من هر کاری میکنم این مودم کانفینگ نمیشه
با اینکه خط رانژه شده هست ولی انگار مثل شرکت های دیگه نیست کانفینگ کردنش
ممنون میشم بهم بگید vci vpi و بقیه مورد های رو روی چه شماره ای قرار بدم
تابحال 59 33 35 گذاشتم کارنکرد :|
برای شاتلنقل قول:
VPI=0 & VCI=35
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دوستان نت شما هم ترکیده؟
فقط سایتای سرور ایران باز میشه