مرسی عزیز مشکل حل شد...نقل قول:
مرسی عزیز مشکل حل شد...نقل قول:
به نظر من C702 , G700 هم انتخاب های خوبی هستن.نقل قول:
اینم مشخصات کامل دبلیو760:
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w760-2197.php
سلام
من Z530 دارم.زياد خاموش و روشن ميشه(زياد تعويض سيم كارت ميشه).
چند وقت پيش روشن نشد دادم تعمير گفت آي سي فلش سوخته بود تعويض شد.
حالا بعد از 2 ماه باز روشن نميشه...
از خاموش روشن كردن زياده؟
ممنون ميشم كمك كنيد؟
الان يعني طرف كلا گذاشته سرم يا طبيعيه؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی آقا.نقل قول:
از ظاهر W760 خیلی خوشم میاد. حیف که wifi نداره.:41:
سلام دوستان
من یه گوشیه S700i دارم چند وقت پیش از سایت mci رفتم gprs رو فعال کردم.تا دیروز هم مشکلی نداشت ولی الان نمی تونم sms بفرستم پیغام "massage barred" میده.
بالای قسمتی هم که انتن رو نشون میده یه کادر آبی اومده قبلا هم بود (یعنی بعد از فعال کردن GPRS ) ولی الان پر رنگ شده قبلا این طوری نبود :41:
کلا چه طوری میشه این GPRS رو غیر فعالش کرد؟ یعنی اون چیز هایی که نصب شده رو پاک کرد؟
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
سلام دوستان...قاب z550i
چند قيمته؟
و چه رنگايي هست؟
يا حق (:
برو تو این ادرس اول خودت فلش کن و حتما فلش کن بعد دیدی درست نشد برو بده تعمیر کار احتمالا دفعیه پیش طرف گوشی تو یه فلش ساده زدهنقل قول:
اگه در این ادرس به نتیجه نرسیدی تو گوگل "نحوه فلش کردن" یا " SETOOL2Lite "رو سرچ کن
این PDF رو حتما بخون برای فلش کردن کمکت می کنهکد:www.forum.p30world.com/showthread.php?t=79606
کد:www.forum.p30world.com/showthread.php?t=155769
وحيد جان ممنون!
يعني روزي دو سه بار تعويض سيم نبايد باعث همچين خرابي بشه؟
میخوام یه k750 کار کرده بردارم ... دوربینش موقع فوکاس اتوماتیک یه صدای تق میده شبیه اینکه یه چیزی رها بشه و بخوره به بدنه گوشی !!!ولی توی صفحه نمایش فوکاس میکنه .... اما عکس گرفته شده اون چیزی نیست که موقع گرفتن عکس نشون میده البته طبق تستهایی که کردم عکسا هم فوکاس شده هستن ولی یه جورایی کم رنگ و نویز سفید و بدون تفکیک و خلاصه بی کیفیت به گونه ای که عکسای 6630 خیلی بهتره .... به نظر خودم شاید فوکاس اوتو ماتیک خرابه .... . حالا دوربین این گوشی سالمه؟؟؟؟؟
کسی نمیدونه:41:نقل قول: