نقل قول:
w810 وقتي به كامپيوتر وصل مي شه گزينه data transfer نشون ميده اما w800 هيچ كاري نمي كنه و فقط شروع به شارژ شدن مي كنه آيا راه حلي داره؟
Printable View
نقل قول:
w810 وقتي به كامپيوتر وصل مي شه گزينه data transfer نشون ميده اما w800 هيچ كاري نمي كنه و فقط شروع به شارژ شدن مي كنه آيا راه حلي داره؟
ای ول^^ HAMID ^^ جون خیلی کارت درسته . من خودم یه دونه دارم ببین اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببینم خودت امتحان کردی چه طوره . :20: .
اگه از اونی گذاشتم بهتر داری برام بزار . چاکریم اساسی . می خوام بترکونه . :27: .
می گم اگه امثال شما تو این فروم نبودن بعضی ها !!!!!........... فکر می کردن کلوپ w810 ارث باباشونه . :21:
منظورتون از جدا یعنی اینکه تو پک 810 نباشه ؟!!نقل قول:
نه اینطور نیست - تو پک 810 هندز فری هم هستش.
کیفیت اصلش عالیه
اگر ممکنه تم w850 برای w810 اینجا بگذارید اگر همچین چیزی ندارید همون تم اصل w850 را بگذارید با تشکر
تاپيك واسه ي تم جداگانه داريم......به نظر خودت اينجا به ريخت و قيافش ميخوره تاپيك درخواست تم ياشه؟:2:نقل قول:
با سلام جمعه گوشیم تو لیوان آب جوش افتاد البته قاب کریستالم داشت الانم مشکلی نداره چکارکنم چیزیش شده یا نه
نقل قول:
منظورم اینه که غیر از تو خود پک اصلی جدا هم می فروشن؟:41: یعنی گم بشه یا خراب بشه باید چیکار کرد
؟ کیفیت؟
حتما ميفروشن---قيمتهاي مختلفي هم داره و اكثرا هم ميگن مال ما اصل هستش!نقل قول:
اما به نظر من يه زنگ به سيتا دل بزن بپرس ببين دفتر فروش اونا چي ميگن بت.
:19: :5: :5: :5:نقل قول:
میشه . ظرفیت Sms با حک کردن گوشی به حدود 11000 Sms میرسه ...تاپیک داریم در این زمینه (تو کلوپ اریکسون)نقل قول:
اقا نمیشه یه جور اینw 810 و سیخ کرد حافظهsms اِش زیاد شه!؟هی زرت و زرت مال من میگه فوله پاک کن پاک کن!!
ولی در کل کار خطر ناکیه.