من توی رشت ایکس ویزن دی وی بی رو با یکسال گارانتی خریدم 28 تومن در حالیکه توسایت 29800 هست و البته ارسال رایگان برای تهران که خب همین ارسال رایگانش شاید باعث همون اختلاف قیمت میشهنقل قول:
Printable View
من توی رشت ایکس ویزن دی وی بی رو با یکسال گارانتی خریدم 28 تومن در حالیکه توسایت 29800 هست و البته ارسال رایگان برای تهران که خب همین ارسال رایگانش شاید باعث همون اختلاف قیمت میشهنقل قول:
ایکس ویژن بحث ما نیست و فقط محصولاتی است که در سایت pmp4 عرضه می شوند البته اختلاف قیمت 2 هزار تومان چیزی نیست ، بالاخره بعضی ها یا با شما آشنا هستند یا دوستتان هستند یا شما فردی هستی که خیلی تخفیف میگیری یا فروشنده جون قدرت فروش ندارد و جنسش مانده ، ان را با قیمت پایین عرضه می کنند.نقل قول:
اما هدف ما این نیست که بگوییم از ما فقط خرید کنیم ، بحث ما این است که اجناس قاچاق ، بدون گارانتی ، بدون هولوگرام تکتا نخرید
درست است که شاید اجناس قاچاق کمی ارزانتر از اجناس با گارانتی و مورد تایید صداوسیما باشد اما سودی که فروشنده آنها می کنند از سودی که نماینده های رسمی می کنند بیشتر است چون نه تعرفه گمرکی می دهند نه مالیات و نه خدماتی در قبابل گارانتی و تعمیرات می دهند.
عکس های مربوط به بلوسنس غیر معتبر و بلوسنس اصل
بلوسنس معتبر (سمت راست عکس ) - بلوسنس غیر معتبر (سمت چپ عکس)
1- بلوسنس معتیر کارت گارانتی تعویض یکساله دارد و هولوگرام مربوط به اصل بودن آن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - بلوسنس معتبر دارای تاییده شرکت تکتا (صداوسیما) می باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فیلم هایی که با TotalMedia 3.5 ضبط می کنم توی خود برنامه صدا داره ولی توی media player و km player و k-lite صدا نداره .( فقط با vlc media player صدا داره ! )
میخوام فیلم ها رو تبدیل کنم به یه فرمتی که بشه روی divx خونه پخش کنه .
با چند تا برنامه امتحان کردم بازم بی صدا بود .
مشکلش از کدک هاست یا چیز دیگه ایه ؟
کسی تاحالا کانورت کرده روی این دی وی دی های معمولی پخش کنه ؟
جنس چینی که اصل و غیر اصل ندارد!نقل قول:
واضح است که وقتی شما قید گارانتی را بزنی، قیمت آن کمتر می شود؛ حالا بسته به تصمیم خودت است که خدمات پس از فروش چقدر برایت مهم است.
اینجا که اختلاف 15-10 هزار تومان است؛ گاهی ممکن است کسی برای خرید جنسی مثل ال سی دی چند صد هزار تومان اضافه تر بدهد جنس گارانتی دار را بخرد.
این خدمات پس از فروش چی است؟نقل قول:
تفاوت بین دو مدل 111 و 121 ایکس ویژن چیه؟دوستانی که این مدل ها رو دارند راضیند؟
اگه فرمتش ts هست شاید با TMPGEnc 4.0 XPress بتونید تبدیل کنید. اما اگه مثل BlazeDTV فرمتش MPEG هست که باید قیدش رو بزنید چون خیلی بد قلقه.نقل قول:
TotalMedia رو رها کنید و از برنامه DVBViewer استفاده کنید خیلی بهتره. خروجیش هم استانداردتره باز امیدی به تبدیلش هست.
با توجه به این مطلبی که من خوندم لازم می بینم یه خبر موثق رو هم من بدم. چند روز پیش با چشم های خودم دیدم اداره تعزیرات یا بازررسی تعدادی از دستگاه های گیرنده دیجیتال بدون هولوگرام تکتا را از فروشگاه های پشت شهرداری و توپخونه جمع و توقیف کرد. حالا می فهمم که موضوع چی بوده. بابا دمشون گرم. ولی به نظر من گارانتی اگه واقعا گارانتی باشه ارزش داره آدم حتی 20 هزار تومن اضافه بده. تازه فقط گارانتی که نیست خود اون هولوگرام تکتا به آدم کلی دلگرمی میده که دستگاهی که خریده پدر مادر داره. اونم بلوسنس که اصلا تو سایت های چینی پیدا نمیشه و اصلیتش اسپانیاییه.
جناب SONY-SHOP من هم كه گفته بودم در مورد گارانتي دستگاها تو اون پست ولي خب بقول دوستمون جنس چيني ...
ولي در كل وبدون در نظر گرفتن قيمت بازار عاقلانه ترين كار اين است كه خريدار جنس باگارانتي معتبر تهيه نمايد.
اين سليقه مشتري است كه جنس باگارانتي باقيمتي كمي بالاتر بخرد ويا بدون گارانتي وارزانتر. شما كه فروشنده هستيد بايد به مشتري خود احترام بگذاريد.
در هر صورت ازمن ناراحت نباشيد زيرا قصد من اطلاع رساني بود و همه بايد از قيمتهايي كه دربازار عرضه ميگردد با خبر باشند.
نه عزیزجون.مدل xvision 333.اگه اطلاعاتی دارید برام بگید لطفا.نقل قول:
کد:http://www.mydvb.ir/index7-5-f.asp?src=http://www.mydvb.ir/goodsintro4-f.asp%3FG_id%3D15050%26Ma_id%3D37020%26Mi_id%3D10518%26Text1%3Dundefined%26Price1%3Dundefined%26Price2%3Dundefined