جدی؟نقل قول:
من شنیده بودم امسال ظرفیت زیاد میشه
Printable View
جدی؟نقل قول:
من شنیده بودم امسال ظرفیت زیاد میشه
ببینید با این اوضاع اگه خونده باشین و چنین درصدهایی دارین، بهتره این کار رو نکنید. چون معدل بالای 17 آوردن مخصوصا در ترم های اول یعنی اینکه بخوای ریاضی و فیزیک و دیفرانسیل و از اینا بالای 17 بیاری که چندان راحت نیست. تازه از رشته معدن بالای 17 بیاری هم نمیشه با اطمینان گفت با تغییر رشتت به مکانیک موافقت میشه. میگم که معدل یکی از شرایطه. ولی خب شرط خیلی مهمی هست. گرچه فوقش مکانیک نشد رشته های دیگه میشه اگه بالای 17 سه ترم بیاری، ولی من با این درصد ها بعید میدونم. قوانینش هم برات پیغام خصوصی میکنم.نقل قول:
کاش همرو تو یه پست مینوشتی. ولی کلا سه ترم معدل بالای 17 آوردن از دروس ریاضی و معادلات و فیزیک و همچنین دروس تخصصی دیگتون تقریبا میشه گفت آره. کار هر کسی نیست، ولی ناشدنی هم نیست. من خودم زیاد نمیخونم تو دانشگاه، اکثرا یه هفته قبل از امتحان، آوردم 16.5 سه ترم، میخوندم بالای 17 هم میشد. ( البته الان اوضامون بهتر شده :n05: )نقل قول:
بله قرار بود ولي در آخرين لحظات كه دولت عوض شد تصميم ها عم عوض شدن. دانشگاه ما تا همين يه هفته پيش قرار بود امسال 120 نفر پزشكي برداره ولي يكباره شد 70 نفر ! دندانپزشكي هم قرار بود 40 نفر باشه كه شد 27 نفر ! يا مثل دانشگاه هايي كه پارسال بالاي 100 نفر پزشكي برداشته بودن امسال شدن 70 نفر !نقل قول:
بقيه رشته ها رو دقيق بررسي نكردم ولي رسيدن به پزشكي و دندانپزشكي امسال خيلي سخت تر شده.
حرف Alireza SM برای رشته تجربی فکر کنم درست باشه ( زیاد تحقیق نکردم ) ولی برای رشته ریاضی صحیح نیست. ظرفیت دوره روزانه امسال 3 هزار نفر افزایش یافته نسبت به پارسال و 7 هزار نفر نسبت به دو سال قبل. برای مثال چند دانشگاه رو بررسی میکنیم و به جز دانشگاه امیرکبیر که کاهش ظرفیت شدیدی داشته ( البته به نفع ماست چون زیاد شلوغ شده بود دانشگاه :) ) بقیه یا ثابت بودن یا افزایش داشتند. بین چند دانشگاه اول میشه گفت تغییر چندانی نداریم، چون کاهش در یک دانشگاه، در دیگر دانشگاه جبران شده است.
به طور مثال برای رشته ریاضی : ( بین سال 91 و 92 مقایسه میکنم )
دانشگاه شریف -> تمام رشته بدون تغییر نسبت به سال قبل به جز نفت با 5 نفر افزایش ( 40 نفر ظرفیت کنونی) و هوافضا با 15 نفر کاهش ( 65 نفر ظرفیت کنونی)
دانشگاه تهران -> اکثر رشته ها -مخصوصا رشته های تاپ - افزایش ظرفیت داشته است. مثلا برق 20 نفر افزایش ( 120 نفر ظرفیت کنونی )، عمران -مجموع دو گرایش 28 نفر افزایش (130 ظرفیت کنونی)،مکانیک 20 نفر افزایش ( 100 نفر ظرفیت کنونی ) و...
دانشگاه امیرکبیر ( امسال تفکیک جنسیتی ندارد ) -> در رشته های علوم کامپیوتر، فیزیک ،IT و مهندسی کامپیوتر ، مکانیک (گرایش ساخت و تولید ) ،پلیمر ، مهندسی مواد، نساجی ، کشتی سازی ، نفت ، هوافضا و مهندسی پزشکی در دوگرایش بیومتریال و بیومکانیک تغییری در ظرفیت نداریم. اما در برق 30 نفر کاهش ظرفیت ( 70 نفر ظرفیت کنونی )، مهندسی شیمی 20 نفر کاهش ظرفیت ( 50 نفر ظرفیت کنونی )، صنایع 10 نفر کاهش ( 50 نفر ظرفیت کنونی )، عمران 5 نفر ( 55 نفر ظرفیت کنونی )، مکانیک -عمومی 10 نفر کاهش ظرفیت ( 60 نفر ظرفیت کنونی )، ریاضیات و کاربردها 15 نفر کاهش ظرفیت ( 45 نفر ظرفیت کنونی )، مهندسی پزشکی-بیوالکتریک 5 نفر کاهش ظرفیت ( 25 نفر ظرفیت کنونی ). تنها در رشته معدن 10 نفر افزایش ظرفیت ( 60 نفر ظرفیت کنونی )
دانشگاه علم و صنعت -> در تمامی رشته ها ظرفیت ثابت مانده. رشته حمل و نقل ریلی به رشته های این دانشگاه با ظرفیت 20 نفر اضافه شده است.
دانشگاه خواجه نصیر -> اکثر رشته ها افزایش ظرفیت داشته است.
دانشگاه شیراز -> اکثر رشته افزایش ظرفیت داشته است اما با تعداد محدود.
دانشگاه صنعتی اصفهان -> تقریبا در تمامی رشته ها ظرفیت ثابت مانده.
دانشگاه صنعت نفت -> تقریبا در تمامی رشته ها ظرفیت ثابت مانده به جز رشته های حسابداری و مدیریت بازرگانی و مدیریت صنعتی که دانشجو نمی پذیرد.
ممنونمنقل قول:
یعنی تا الان درصد بچه های برتر تجربی 92 بیرون نیومده؟
مثلا درصد رتبه های 1 تا 4 یا 5 کشوری تجربی
الان حرف Alireza SM رو برای تجربی تایید میکنم. ظرفیت پزشکی و دندان پزشکی تو اکثر دانشگاهها هر کدوم 10 تا 20 تا کم شده.
رتبه هاي تك رقمي كه درصدهاشون مشخصه دوست عزيز همشون كليه دروس عمومي و تخصي ( به جز زمين ) رو احتمالا چندتاشو 100 و چندتاشو هم بالاي 95 زدن شايد حالا يه درسي هم باشه كه 80 به بالا زده باشن.نقل قول:
شما دنبال درصدهاي رتب هاي دو رقمي و سه رقمي باشين كه الگوي خودتون قرار بدين براي درس خوندن
نسبت به پارسال 10-20 نفر كم شده ولي نسبت به اون چيزي كه قرار بود همين امسال پذيرش بشه شايد بالاي 50 نفر در هر دانشگاه كم شده باشه مخصوصا اين دوتا رشته پزشكي و دندانپزشكي.نقل قول:
دانشكده دندانپزشكي دانشگاه ما كلي برنامه ريزي و تبليغات كرده بود كه امسال حداقل 50 نفر جديدالورود داره ! ولي الان فقط 27 نفر برميداره !
اقا شما که ما رو نا امید کردی:n03:نقل قول:
کلا ظرفیتا چند نفر کمتر شدن؟شما ظرفیتارو از کجا دیدی؟
با این وضعیت به نظرتون من با 1377 منطقه 2 و رتبه زیر گروه یک 1759 میتون مپزشکی نیمسال دوم ارومیه قبول شم؟