با تشکر عالی بود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Printable View
با تشکر عالی بود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
نقل قول:
لطفا برا منم سریال smart security 8 رو بفرستید ممنون
سلام
من از nod32viewer برای آپدیت نود 7 استفاده میکردم و بعد فولدر را برای تمامی کامپیوترها شیر میکردم ولی الان متاسفانه کار نمیکنه آپدیت های نود را دریافت نمیکنه چرا ؟ باید چه کنم برای share کردن آپدیت ها برای تمامی سیستم هایم ؟
سایتی که آپدیت آفلاین به روز داشته باشه،کسی میشناسه؟
سلامنقل قول:
پیشنهاد میشه از آپدیت های آفلاین استفاده نکنید.
البته بجز موارد خاص که شرکت خودش آپدیت ها رو آفلاین برای کاربرا ارائه میده
:n16:
تو همون وبلاگ همه چیز در مورد نود32 هست دقت کن هم سریال هم آپدیت آموزش کرک و هر سوال دیگه در موردش داشتی بپرسینقل قول:
من دسترسی به ip سنگاپور ندارم کسی میتونه اینو برام بگیره ؟نقل قول:
من هر یوزر نیم و پسوردی میزنم برای آپدیت ارور میده file not found on server.چی کار کنم؟
ایست اسمارت سکیوریتی را دارم که اپ و اوریجیناله تا چه حد میتونه امنیت را برای جلوگیری از نفوذ مخربها حفظ کنه؟
اگر کنارش comodo فایروال رو هم نصب کنم با هم تداخل دارند؟
تو گوگل به انگلیسی پ ر و ک س ی سنگاپور بزن اگه خود سایت چروکسی فیلتر بود از فریگیت استفاده کن برات تو آدرس فرستادم یکی سریال نود32 داره یکی هم وبلاگنقل قول:
کرک کردی احتمالا یا کرک شده بود پاک کن نسخه اصلی رو از خود نود 32 بگیر کرک نکن اگه خواستی کرک کنی فقط یه کرک مطمئن هس تو آدرسها فرستادم برو نگاه کننقل قول:
همون کافیه تو ورزن جدید بهتر شده اگه خواستی دو تا رو داشته باشی نود بدون فایروال و فایروال کمودو رو بنصبنقل قول:
ولی همون کافیه وسواس هم خودش مشکل سازه