دوستان من 4650 منطقه 1-تهرانم
فیزیک دانشگاه تهران قبول میشم؟
دانشگاه شیراز چی قبول میشم؟
قزوین چی؟
ممنون
دوستان من 4650 منطقه 1-تهرانم
فیزیک دانشگاه تهران قبول میشم؟
دانشگاه شیراز چی قبول میشم؟
قزوین چی؟
ممنون
پسر.منطقه ی 2!نقل قول:
سلام دوستان.رتبه 2200 منطقه 1 (شیراز) مهندسی معماری دانشگاه های تهرانو میاره؟
ممنون/:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:37::37::37::37:
..........
سلام رفقا. یکی از بستگان ما رشته انسانی رتبه ۳ هزار و خورده ای منطقه ۲ را اورده. کمی برای انتخاب رشته اش راهنمایی می کنید؟ چه رشته ای در چه دانشگاههایی ممکنه بیاره. ساکن اصفهان هم هست البته.
OK!!!!!!نقل قول:
:10::10::10:
به یادگار ماندگار کانون اعتمادی نیست. چون فقط از بین قبولیاشه و تازه اونم میانه رتبست نه آخرین رتبه. معمولا تا دو برابر اون چیزی که نوشته راحت قبول میشی.من که فکر می کنم با این رتبه که ایشون آوردن حتما قبول میشن.نقل قول:
رتبتون خیلی خوبه ولی اگه به پارسال باشه نمیارین . البته اینم در نظر بگیرین که امسال ظرفیتهای رشته های دکترا کمی زیاد شده پس نا امیدم نباشین. ایشالا میارین. اگرم نیاوردین دندون جای دیگه هم بیارین ارزش داره برین دندونپزشکی رشته آینده داریهنقل قول:
نوشته شده توسط -------
448 منطقه 1 رشته تجربی پسر ساکن اصفهان. میخوام ببینم میشه دندون اصفهان یا شیراز رو آورد یا نه یادگار ماندگار تا 298 رو از اصفهان زده بود . رتبم تو زیر گروه دندون هم 439 هست در منطقه 1 لطفا کمکم کنید
:11:میشه جواب بدین؟نقل قول:
سلام ، دوستان من رتبه ام شده 862 ( علوم انسانی ) اما مثل اینکه منطقه رو بجای منطقه 1 زده 3 ... من تو خود مشهد متولد شدم درس خوندم و همینجا هم مدارکم رو گرفتم موقع ثبت نام به نظر (هنوز دقیق نمیدونم) باید می زدم خراسان رضوي || مشهد || مرکزی.. اما زدم خراسان رضوي || مشهد || رضوي ... حالا موندم من منطقه 3 حساب میشم یا یک ؟ گیرم که 1 باشم واشتباه شده باشه چه کار باید بکنم ؟؟ ایا مشکلی برای انتخاب رشته ( روانشناسی یا شاید حقوق ) در دانشگاه فردوسی برام به وجود میاد یا خیر ؟
دوستان لطفا سریعتر پاسخ بدید .
پیشاپیش با ســــــــــــــــپاس فراوان