ايمونزايد: به خاطر هواداران در پرسپوليس ماندم
ورزش 3 :مهاجم ليبيايي الاصل تيم فوتبال پرسپوليس که براي تماشاي ديدار تدارکاتي پرسپوليس مقابل فولاد به ورزشگاه درفشي فر آمده بود در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خيلي خوشحالم که مي توانم يک سال ديگر کنار پرسپوليس باشم. الان هم از نظر بدني شرايط خوبي دارم.
وي ادامه داد: در ابتداي مذاکراتم با پرسپوليس مشکلات کوچکي وجود داشت که نتوانستيم برسر آنها توافق کنيم. پيش از اينکه از ايران بروم توافق نامه اي امضا کرديم که باشگاه پرسپوليس پس از مدتي برخي شرايط آن را تغيير داد.
زايد در پاسخ به اين سوال که آيا به خاطر مراسم عروسي خواهرش ديرتر از موعد مقرر به ايران بازگشته است؟ گفت: تاخير من به خاطر اين موضوع نبود در توافقي که در باشگاه انجام داده بودم قرار ما اين بود که بعد از مراسم عروسي خواهرم و پايان ماه ژوئن به ايران بازگردم. اما بخاطر اختلافات کوچکي که پيش آمد باشگاه توافق نامه را زيرپا گذاشت و من به همين خاطر کمي ديرتر به ايران آمدم.
مهاجم پرسپوليس درباره اين صحبت رويانيان که گفته بود "من با زايد تلفني صحبت کردم و به او گفتم Good night، اما زايد تلفن را قطع کرد" بيان کرد: اصلا به اين صورت نبود و تنها يک سوء تفاهم شده بود و من متوجه نشدم که چه کسي آن طرف خط است. خيلي خوشحالم که بار ديگر در پرسپوليس هستم اگر بخواهم صادق باشم بايد بگويم حضور من در اينجا دو دليل اصلي دارد که نخستين دليل هواداران خوب پرسپوليس است و دليل دوم هم شخص رويانيان که به من کمک زيادي کرد.
ايمون زايد در پايان عنوان کرد: تابحال در عمر فوتبالي ام نديده بودم که در يک بازي تمريني اين همه تماشاگر به ورزشگاه بيايند. مي توانم بگويم که هواداران پرسپوليس بهترين در دنيا هستم.
|
|