گواردیولا: در فینال،مثل یک آرتیست،هنرنمایی کردیم ؛تمرکزمان برروی کسب جامهای بعدی است
این مربی 40 ساله از قهرمانی تیمش در جام باشگاه های جهان غرق در شادی بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- پپ گواردیولا،مربی جوان بارسلونا از برد 0-4 تیمش مقابل سانتوس در فینال جام باشگاه های جهان شاد و سرخوش بود
بارسلونا در نیسان استادیوم توانست به برد اسانی دست بیابد و گواردیولا معتقد است که شاگردانش مقابل حریف برزیلی مثل یک «آرتیست» به هنرنمایی پرداختند
گواردیولا در کنفرانس خبری پایانی بازی گفت:« نیمه اول فوق العاده بود. ما مثل یک آرتیست بزرگ هنرنمایی کردیم. بازیکنانم هرکاری که به ذهنشان می رسید و می خواستند را انجام می دادند و نتیجه بازی این را ثابت می کند. مسی در این بازی فوق العاده بود.»
پپ ادامه داد:« ما باید همچنان بهتر و بهترشویم. اکنون به کاتالونیا باز می گردیم و نهایت تلاشمان را برای کسب پیروزیهای بیشتر به کارخواهیم گرفت. در حال حاضر تمرکزمان را برروی کسب جامهای بعدی قرار داده ایم. واقعا خوشحالم که مربی این بازیکنان هستم و از اینکه این بازیکنان بزرگ را هدایت می کنم، احساس غرور می کنم.»
گواردیولا در ادامه صحبتهایش گفت:« ما به آینده ایمان داریم. اگر تیم من الان از تلاش دست بکشد،من متعجب خواهم شد. بازیکنانم می خواهند به رشد و پیشرفت ادامه دهند. ما می خواهیم به ارائه یک فوتبال خوب ادامه دهیم و ثابت کنیم که تیم تراز اولی هستیم.»
گواردیولا در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که مطمئن نیست که بارسای کنونی اوقابل مقایسه با تیم ملی هلند دهه 1970 است یا نه. گواردیولا گفت:« نمی دانم که آیا این بهترین بارسلونای دنیاست یا نه. در این پروسه، بازیکنان نسل قبل تلاش فراوانی انجام دادند. و شاید بازیکنان نسل بعد بارسا هم از این نتایج خوب پا را فراتر بگذارند ولی این شاید مسئولیت فرد دیگری باشد. من نمی دانم که آیا «توتال فوتبال» ما بهتر از تیم ملی هلند است یا نه. گاهی وقتها تیم ما با آژاکس مقایسه می شود و ما احساس غرور می کنیم. آنها قهرمانی های زیادی به دست آورده بودند و یک تیم افسانه ای هستند.»
بازی بعدی بارسلونا در جام حذفی اسپانیا در روز 22 دسامبر و مقابل اوسپیتالت برگزار خواهد شد.
سرمربی سانتوس: شکست دادن بارسا غیرممکن است
دو گل از مسی و گل های ژاوی فابرگاس پیروزی پرگل کاتالان ها را در این دیدار را رقم زد و سبب شد تا سرمربی برزیلی این تیم را مورد ستایش قرار دهد.
سایت گل- موریسی رامالیو، سرمربی سانتوس، بعداز شکست 4-0 تیمش مقابل بارسا اعلام کرد شکست دادن تیم کاتالانی غیرممکن است.
دو گل از مسی و گل های ژاوی فابرگاس پیروزی پرگل کاتالان ها را در این دیدار را رقم زد و سبب شد تا سرمربی برزیلی این تیم را مورد ستایش قرار دهد.
او در پایان بازی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما احساس نمی کنیم شکست خورده ایم. شکست مقابل بارسا باعث سرافکندگی نیست. کیفیت بالای آنها در همه جا زبانزد است. ما تلاش کردیم بازیکنان بارسا را متوقف کنیم اما کار بسیار دشواری بود. فکر نمی کنم تیمی بتواند بارسا را شکست بدهد.
من چیزهای زیادی از این دیدار یاد گرفتم. صحبت کردن از پیروزی مقابل بارسا در حال حاضر بسیار دشوار است. آنها با تیم های زیادی در دنیا بازی کرده اند و تقریبا مقابل همه آنها به پیروزی رسیدند. شکست دادن آنها تقریبا غیرممکن است.
ما همچنان باید رویای شکست دادن بارسا را در سر داشته باشیم. به بازیکنانم گفتم باید سال بعد هم در این رقابت ها حضور داشته باشید. ما به اهداف و رویاهای بزرگ نیاز داریم. باید فروتن باشیم و باید رویاهای مان را زنده نگه داریم."
عکس روز: جای ویا در زمین چمن ورزشگاه یوکوهاما خالی نبود
بازیکنان بارسلونا هم تیمی مصدومشان را فراموش نکردند
سایت گل- در جریان دیدار دوتیم بارسلونا و سانتوس در فینال جام باشگاه های جهان، بازیکنان باشگاه بارسلونا بعد از کسب اجازه از سوی مسئولان فیفا برای دقایقی با پیراهنی گام به زمین چمن گذاشتند که برروی آن پیغامی خطاب به داوید ویا نقش بسته بود و پیغامی روحیه بخش برای ویا بود.
آنها هم تیمی شان که روز پنجشنبه و درجریان دیدار بارسا مقابل السد قطر دچار شکستگی استخوان قوزک پا شده بود را فرموش نکردندو در دیدار فینال به یاد او بودند:
گزارش روز: از ابوظبی تا یوکوهاما؛دومین قهرمانی بارسلونا در دنیا
تیم کاتالان برای دومین باردرتاریخ این باشگاه قهرمان دنیا شد
سایت گل- دو سال بعد از آنکه شاگردان گواردیولا در سال 2009 و در شهر ابوظبی قهرمانی شان در جام باشگاه های جهان را جشن گرفتند، این بار دوباره تاریخ در یوکوهامای ژاپن تکرار شد. اگر در سال 2009 استودیانتس حریف بارسا در فینال این تورنمنت بود، امسال سانتوس در فینال مقابل آبی اناری ها قرار گرفت
بارسا با نتیجه 0-4 نیمار و هم تیمی هایش را شکست داد تا به دومین جام قهرمانی اش دراین تورنمنت دست یابد. در سال 2009 و در دیدار با استودیانتس این پدرو بود که در وقتهای اضافه برای بارسا گلزنی کرد و البته این بار برد بارسا قاطعانه تر بود و این پرگل ترین فینال در تاریخ رقابتهای جام باشگاه های جهان بود.
بدین ترتیب تیم گواردیولا خود را به تیمهایی که رکورد بیشترین قهرمانی در رقابتهای بین قاره ای و جام باشگاه های جهان را دراختیار دارند نزدیک تر کند.
میلان همچنان با 4 جام قهرمانی، پرافتخارترین تیم بین قاره ای است (قهرمانی در سالهای 1989،1969، 1990 و 2007). رئال مادرید، اینتر، بوکا جونیورس،ناسیونال او سائوپائولو هم هریک با سه قهرمانی در عرصه بین قاره ای در رده دوم هستند
اکنون آبی اناری ها با کسب دومین قهرمانی شان در عرصه بین قاره ای به رکورد سانتوس برزیل، بایرن مونیخ، ایندپندینته، یوونتوس، آژاکس، پورتو و منچستریونایتد رسیدند که هر یک دو قهرمانی بین قاره ای دارند.
مسی: سانتوس شانسی برای پیروزی نداشت
مسی در این دیدار دو گل زد و نقش مهمی در پیروزی 4-0 تیمش داشت.
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، معتقد است تیمش در فینال جام باشگاه های جهان هیچ شانسی برای سانتوس باقی نگذاشت.
مسی در این دیدار دو گل زد و نقش مهمی در پیروزی 4-0 تیمش داشت.
او که به عنوان بهترین بازیکن این رقابت ها نیز معرفی شد، اعلام کرد پیروزی بارسا تنها نتیجه ممکن دیدار فینال می توانست باشد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما هیچ شانسی برای آنها باقی نگذاشتیم. مهمترین مسئله این بود که نشان بدهیم می توانیم خیلی خوب بازی کنیم. و در نهایت به پیروزی رسیدیم.
ما همیشه با یک سبک بازی می کنیم.سعی در حفظ توپ، کنترل بازی و حفظ مالکیت توپ تا جای ممکن. امروز توانستیم به این هدف برسیم."
بارسا در سال 2006 در فینال جام باشگاه های جهان در ژاپن مغلوب اینترناسیونال برزیل شد اما در دو فینال اخیرشان در این رقابت ها به پیروزی رسدیند و مسی امیدوار است بار دیگر بتوانند در این رقابت ها حضور پیدا کنند.
" آخرین باری که به ژاپن آمدیم، رفتار بسیار خوبی با ما شد. ما از همه متشکریم. امیدوارم بار دیگر بتوانیم به اینجا برگردیم."