اینجا رو ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
Printable View
اینجا رو ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
نه اشتباه برداشت کردید.من یک لحظه پست شما و پست بعدی رو دیدم ، داشت شاخ در میاوردم که مگه چنین چیزی میشه؟نقل قول:
بعد که یکم دقت کردم و رفتم توی سایت بانک دیدم این سپرده هفد یکجوری پس انداز کردن پوله که بانک زحمت میکشه اخر دوره زمانی که مد نظر شماست به پولتون سود میده که اسمش رو گذاشته جایزه.با یک حساب سرانگشتی کمتر از مبلغی هست که شما در یک سپرده روزشمار بعضی از موسسات بهتون تعلق میگیره
داستان هدف شما اینه که اگر شما هدفتون اینه که بعد از یک سال 10 میلیون پول داشته باشید بانک براتون محاسبه کرده(دستشون دردنکنه) که ماهیانه 7,723,554 باید برزید به حساب که جمعش میشه تقریبا همون مبغلی که مجموع واریز ماهیانه نوشتید تقریبا 9میلیون 300 هزارتومان بعلاوه تقریبا 700 هزارتومان سود بهتون میده پایان دوره که مجموع میشه 10 میلیون.
آفرین. منم شاخم داشت در میامد! گیج شده بودم روم هم نمیشد بیشتر بپرسم!
حالا باز من فردا میرم میپرسم چون معمولا چیزی که میگن با اونی که تو وبسایت گذاشتن فرق میکنه!!
بانک مسکن هم تو شعبه زده 25% بعد که میری میپرسی میگه 20% بهت اول کار میدیم بعد بیا همون دوباره یه کوتاه مدت باز کن میشه 25%
بانک رفاه هم که هزار تا کاغذ زده 6 ماهه 20% و یکساله 20% و
این بانکها با این طرحای مختلفشون آدمو گیج میکنند!
ای کاش یه راهی جایی بود سرمایه گذاری مطمئن بود سودشم بالا بود حداقل به اندازه تورم! الابته نه با ریسک بورس.
اون قسمت واریز ماهیانه سپرده هدف جدا هست .یعنی اگه میخوای ماهانه پرداخت کنی پولت رو یه محاسبه دیگه ای داره ولی این زده مبلغ هدف یعنی مبلغ اولیه.نقل قول:
این رو به استناد چی میگید؟نقل قول:
مبلغ هدف یعنی مبلغ اولیه
این دو نوعی که شما میگید مربوط به محاسبه هست
یکی میگه من میخوام مثلا بعد از یک سال 10 میلیون داشته باشم سایت بهش میگه چقدر باید ماهیانه واریز کنه
و یکی دیگه میاد میگه من میتونم ماهیانه 250 هزار تومان واریز کنم و باز سایت بهش میگه در آخر دوره چقدر پس انداز کرده
چیزی به اسم سود ماهیانه وجود نداره.یه نظر من که سپرده گذاری جالبی نیست چون سودی که به پولتون تعلق میگیره کمتره نسبت به بعضی از موسسات و شاید بانکها(من دقیقا در جریان درصد سود بانکها نیستم)
سلام بچه ها یه مشکل پیش اومده برام کمکم کنید
امروز من از طریق خود پرداز بانک " تجارت " مبلغ ده هزار تومان میخواستم بردارم با " کارت بانک ملیم " اما دستگاه خطا داد " ارتباط با مرکز برقرار نشد " ولی پول از حسابم کم شد
خواستم بدونم با توجه به تعطیلی های پیش رو چی باید بکنم؟ آیا بطور اتوماتیک پول برگشت میخوره؟
الان ساعت یکربع به چهار هست من صبح ساعت 10 انجام دادم چرا هنوز نیومده :n28::n28:
یا ساعت 12 شب امشب میاد یا فردا شب.نگران نباشنقل قول:
من چند روز پیش شارژ موبایل خریدم (ازین شارژای خودکار) پول رو کم کرد شارژ نداد پولمم پس نداد از طریق بانک ملی هیچ کجا هم جوابگو نیست ایرانسل میندازه گردن بانک هم اصلا جواب نمیده! یه کد پیگیری به ما دادن و دیگر هیچ!
طرح هدف بانک ملت رفتم پرسیدم رئیس شعب گفت این فقط یه جور پس اندازه با سود 10% .
خود بانک باید پیگیری کنه که پولت رو پس بدن.یعنی تا 72 ساعت بعد اگه پولت رو ندادن برو از حسابت پرینت بگیر ببین چه خبره.بانک انصار بلند مدت پرداخت تو سر رسید داره 179 درصد سود میده خیلی خوبه.نقل قول: