[QUOTE=keen4u2;8896496]از روغن زیتون استفاده کنیدنقل قول:
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
Printable View
[QUOTE=keen4u2;8896496]از روغن زیتون استفاده کنیدنقل قول:
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
سلام بر همگی
روشی برای شستشو و روغنکاری تیغه و توریِ ماشین ریش تراش:
1- شستشو :
به یک ظرف کوچک احتیاج دارین مثل این ظرف پلاستیکی پنیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظرف رو تا دو سوم از آب گرم پر کنین , یک قاشق غذاخوری مایع ظرفشوئی برزین روش و مخلوطش کنین
توری رو با دو انگشت بگیرین و زیر آب با سرعت تکون بدین به مدت 30 ثانیه . اگر قطعه ی متحرک داره مثل قیچی وسط توری , اون قطعه رو هم چند بار تکون بدین تا حسابی تمیز بشه
بعدش زیر آب گرم بشورینش و چند بار تون بدین تا آبش بریزه و بعدش بذارین در جای تمیز تا خشک بشه
تیغه رو هم به همون روش بشورین و خشک کنین
2- روغنکاری:
قسمتهای علامت خورده رو با روغن زیتون روغنکاری کنین
انتهای تیغه رو باید کمی گریس بزنین
برای روغن زدن به قسمتهای مختلف تیغه و داخل توری میتونین از گوش پاک کن استفاده کنین و یا کمی دستمال کاغذی یا پنبه بپبچین دور چیزی مثل پیچ گوشتی باریک
برای روغنکاری قطعات داخل قیچی وسطِ توری میتونین از نوک سنجاق قفلی استفاده کنین و یک قطره روغن بردارین بزنین به قسمتهایی که گوش پاک کن به اونها نمیرسه
برای چرب کردن روی تیغه میتونین از انگشت تمیز استفاده کنین و روغن اندودش کنین
روی توری که با پوست تماس داره روغن نزنید
اگر هر روز اصلاح میکنید , شستشو و روغنکاری رو هفته ای یک بار تکرار کنین . میتونین بعد از 3 روز فقط روی تیغه ها رو با انگشت روغنمالی کنین . اما این روغنها باید حداکثر بعد از دو هفته شسته بشه تا فاسد نشه
اگر ریش خیلی بلند هست بهتره اول با موزر تا جائی که ممکنه کوتاه بشه و بعد از اصلاح نصف صورت , توری رو در بیارین و بتکونین . موهای داخل توری باعث مختل شدن اصلاح میشه پس بهتره حتی الامکان داخلِ توری تمیز باشه
برای تمیز کردن تیغه و توری میتونین از یک برس رنگرزی بسیار نرم با عرض 2 سانت استفاده کنین
روغنهای دیگر رو بنده امتحان کردم مثل روغن ذرت و آفتابگردان اما روغن زیتون چرب کنندگیش خیلی بهتره
روغن رو در یخچال و دور از نور نگهداری کنین
کسی از ریش تراش های جدید استفاده کرده ؟؟
براوون یا فیلیپس یا پاناسونیک ؟؟ کدومو پیشنهاد میکنید ؟
براوون سری 3 چند وقت پیش استفاده کردم بدک نبود تا 500 - 600 پیشنهاد بدین ؟:n05::n13:
سلام دوستان
اگر کسانی اینجا هستن که مدلهای ده پونزده سال پیش و مدلهای به اصطلاح فوق مدرن گرانقیمتِ امروزی رو استفاده کرده اند , لطف کنند و بگن چه فرق عمده ای در امکانات و کارئیشون هست ؟
یا فقط ظاهرش خوشگلتره و امکانات غیر ضروری بهش اضافه شده مثل خود شوری , صفحه دیجیتال و اینها ؟
فیلیپس بر ندارنقل قول:
کسی از ریش تراش های جدید استفاده کرده ؟؟
براوون یا فیلیپس یا پاناسونیک ؟؟ کدومو پیشنهاد میکنید ؟
براوون سری 3 چند وقت پیش استفاده کردم بدک نبود تا 500 - 600 پیشنهاد بدین ؟:n05::n13:
سلامنقل قول:
سلام دوستان
اگر کسانی اینجا هستن که مدلهای ده پونزده سال پیش و مدلهای به اصطلاح فوق مدرن گرانقیمتِ امروزی رو استفاده کرده اند , لطف کنند و بگن چه فرق عمده ای در امکانات و کارئیشون هست ؟
یا فقط ظاهرش خوشگلتره و امکانات غیر ضروری بهش اضافه شده مثل خود شوری , صفحه دیجیتال و اینها ؟
فیلیپس rq1275 یک ساله دارم استفاده میکنم قسمت گردن رو بد میزنه و اذیت میکنه و پوست گردن رو به شدت ملتهب میکنه
نقل قول:
فقط برو سمت پاناسونیک . تعصبی نظر نمیدم اما فیلیپس اصلا جالب نیست . براون تمیزی و یک دست زدن پاناسونیک رو نداره . از نظر نرم زدن و روان بودن پاناسونیک نه یک سر و گردن بلکه تمام قد از اونها بالاتره .
پاناسونیک سری لمدش مدل ES-LF51
نقل قول:
در مورد چرخشی ها میشه تقریبا گفت فرق زیادی نکرده , اما در فویلیها با توجه به افزایش شدید قدرت و سرعت موتور به شدت احساس میشه که نرمتر و روانتر و یک دست تر ریش رو میزنه , البته منظورم فویلیهای پاناسونیک هست چون براون به نظرم خیلی تغییر چشمگیری نکرده .
میشهنقل قول:
بفرمایید چرا پاناسونیک
براون سری 3 استند شارژ هم داره یجورایی شیک هم هست استفاده هم کردم بدک نبوده راضی بودم قابلیت شستشو هم داشت
ولی اگه مطمین باشم این مدل اناسونیک خیلی بهتره تو اصلاح و آینده اذیت نمیکنه میگیرم بازم ...
سری لمدش:نقل قول:
دور موتور بالا
توری ضد حساسیت
یکی از تیزترین تیغه ها
ساخت و مونتاژ ژاپن
گزینه های دیگر مانند ضد آب بودن، نمایشگر باتری، ... شاید برای تمام افراد اهمیتی نداشته باشد.
, اتفاقا تو دیجی هم خیلی تعریف پاناسونیک میکنننقل قول:
حالا این مدل ۱ میلیونیش با اون ۵۰۰ تومنی تو چی هست
اگه فرقش یه استند باشه فقط ارزونه رو بگیرم