آقا همونطور که گفته بودم n82jq-026v اکسپرس گیت نداره...طبق همون ترجمه شما رفتم تو بایوس(با زدن del) سه تا تب داشت:
1-main:که در مورد ورژن بایوس و مدل نوت بوک اطلاعاتی نوشته بود و اجازه می داد زمان و تاریخ رو عوض کنم
2-advance:چند مورد داشت که می شد عوض کرد از جمله:
fancy start که غیر فعال بود و در واقع نمیدونم چی هست و اگر بدرد می خوره بگید فعالش کنیم
post logo typeبود که دو حالت static و animatedداشت
easy overclock داشت که در حالت defult روی 3% هست حالت های دیگه:5% و نرمال
usb 3.0 controler swich که روی XHCIبود و EHCIهم داشت
3-boot:که دو قسمت UEFIboot و PXE ROM رو داشت که هر دو غیر فعال بودند.
تب بعدی هم که ربطی ندشت و بحث security و خروج با ذخیره و اینا بود.در واقع چیزی به نام express gate نبود.این می تونه دلیلی باشه بر اینکه اصلا express gate ندارم من.این نکته اول!!!!
اینکه اومدم ریز اینارو نوشتم برای اینه که اگه حالتی می تونه بهتر باشه(هرچند می دونم حالت defult مال خودشه و باید حالت عادی همین باشه)و فعال کردنش به سود هست یه توضیحی روسا بدند.
نکته بعدی اینکه تمام نرم افزار های اضافی رو پاک کردم(از جمله airecovery و نرم افزار وبکم و ...)به جز اینا که نمیدونم چی هستند.ATK Package---auto compelete pro---winflash---ETD are ps/2-x64 7.0.5.10_whQL , ...
اینکه من اینقدر گیر دادم به نرم افزار های اضافی و هی سوال می پرسم اینه که انتظار رفتار سریعتری از winodows موقع بوت شدن دارم با توجه به اینکه کارایی که گفتید رو انجام دادم ولی نتیجه قابل توجهی ندیدم.به نظرم اگه یه دوستی زحمت بکشه و با یه توضیح در مورد این مساله با ذکر نام نرم افزار ها قال قضیه رو بکنه کمک شایانی به تازه وارد هایی مثل من کرده.قبلا متشکرم.
همچنین از fast boot استفاده کردم و تقریبا delay همه رو on کردم ولی اتفاقا حال گیرتر شد چند ثانیه یه بار یه چیزو باز می کرد و بیشتر از حالت قبلی طول کشید.