بچه ها مودم های مبین گارانتی تعویض داشت؟ یعنی اگر بسوزه رایگان تعویض میکنن؟
هر چه قدر فکر میکنم یادم نمیاد :11:
Printable View
بچه ها مودم های مبین گارانتی تعویض داشت؟ یعنی اگر بسوزه رایگان تعویض میکنن؟
هر چه قدر فکر میکنم یادم نمیاد :11:
مودم های مبین نت به مدت 1سال دارای گارانتی می باشند.نقل قول:
ضمانت مودم های مبین نت
مودم های مبین نت ضمانت دارند و در صورتیکه عاملین فنی مبین نت گزارشی را ارائه نمایند که مودم خراب شده است به رایگان می بایست
تعویض گردد و نیازی به پر کردن فرم ندارد و تنها گزارش عامل فنی که مشخصات مودم خراب را دارد کافیست.
منبع: وبلاگ مبین نت
امروز مودم من رو آوردن و اکانت دمو برام فعال شد فقط مودم وای فای سفارش داده بودم که شبیه مودمی که سایت نشون داده نیست. اصلا انتتن نداره و ۲ تا پرت اترنت داره ٬ کسی از این مودم ها دیده؟
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
راستی اکانت دمو هم دانلود مجانی داره ؟
سلام دوستان
تصمیم دارم وایمکس بگیرم اما نمیدونم خوبه یا نه؟کار من یه جوریه که باید کمترین قطعی رو داشته باشم دوستانی که دارند راضی هستند؟
هزینه سه ماهه وایمکس نامحدود چقدر میشه؟
هزینه مودم چقدره؟
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکهنقل قول:
این مودمی که برای شما آوردن جدیده و از مودم قدیمی که تو سایت زده بهتره
اگر اشتباه نکنم اکانت دمو کلا 128 مگابایت ترافیک داره:46:
قطعی نداره تقریبا. ولی نوسان یه وقتایی پیدا میکنه. کلا جوری نیست که بخوای ازش صرف نظر کنی چون ای دی اس ال هم تقریبا همینه از نظر کیفیت. سرویس نامحدود مبین نت نداره ولی شبهاش رایگانه و جمعه هاش. مودم هم از 80 داره تا 200 توماننقل قول:
ممنون دوست عزیز،نقل قول:
هزینه سه ماه چقدر میشه؟ و اینکه طبق لینک زیر مودمی که خودشون میدن مناسبه یا باید یکی دیگه گرفت؟
با تشکرکد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=27
ببخشید، یه سوءتفاهم رخ داده:
تو چارت تعرفه ها نوشته محدودیت حجم فلان قدر(مثال: 512 :: 40 گیگ)
سوال: آیا این محدودیت ماهیانه هست یا برای کل اون دوره ایه (مثال: یه شش ماه) که می گیری؟؟؟؟:18:
مال شش ماه هستشنقل قول:
این تعرفه رو به بچه بدی بهش بگی برو برا خودت عکس دانلود کن قهر میکنه؟؟!! :13: