با سلام...
فكر كنم جاي برخي از سوالاتم اينجا نباشه... اگر اينطوره ببخشيد ولي نمي دونستم كجا مطرح كنم...
1- مي خواستم بدونم عمر مفيد حدودي نوت بوكهايي كه قيمتشون حدودا 1 ميليون تومان باشه حدودا چقدره؟
2- من تحقيقاتي كه كردم به اين مدل لپتاپ رسيدم كه مدلش Acer 5741G هست. من هدفم از استفاده از نوت بوك استفاده از برنامه هاي گرافيكي مثل 3D Max و ... هست و كمي هم انجام بازي و انجام كارهاي دانشجويي و انجام تحقيقات... ولي شنيدم كه اين نوت بوك زبان عربي و انگليسي داره و نمي دونم اگر اينو بخرم اگر بخوام فارسي تايپ كنم از كجا جاي صحيح حروف را پيدا كنم؟ :20:
3- ميشه لطفا مدل هاي مختلف ديگه اي را معرفي كنيد كه عمر مفيد بالايي داشته باشه و زياد سنگين نباشه كه راحت بشه حملش كرد و اينكه در ايران نمايندگي و پشتيباني معتبري داشته باشه كه وقتي به مشكل بر خورد بشه بهش مراجعه كرد....؟( با جستجو در بين مدلهاي مختلف در اين سايت واقعا سر در گم شدم )( لطفا مدل سخت افزارهاي نوت بوك پيشنهادي رو هم در صورت امكان ذكر كنيد و مدل پيشنهادي كارت گرافيكش حداقل 1ْGB باشه... )
4- منظور از اين كانفيگ كه مي گن مثلا اين سرب نوت بوك كانفيگ هاي مختلف داره، چيه؟
و اينكه ميگن نوت بوكها به افزايش درجه ي حرارت مقاوم هستند درسته؟
پيشاپيش از راهنماييتون و اين سايت پر محتوا ممنونم...