یه روش ساده تر نیست ؟!نقل قول:
منظورشون حک ( Ha ck ) هستش ...
Printable View
یه روش ساده تر نیست ؟!نقل قول:
منظورشون حک ( Ha ck ) هستش ...
با سلام مجدد. مشکلی که با گوشیم داشتم این بود که با سیم کارت دائمی همراه اول خودم میتونستم زنگ بزنم، ولی هرکی بهم زنگ میزد اپراتور میگفت در دسترس نیست. در حالیکه با سیم کارت دوستانم و سیم کارت اعتباری خودم این مشکل رو نداشتم. بعدش که اینترنت سیم کارت خودم رو غیرفعال کردم، مشکل حل شد. بعبارت دیگه هروقت بخوام با گوشیم از اینترنت استفاده کنم، کسی نمیتونه باهام تماس بگیره تا وقتی که غیر فعالش کنم. میخواستم بدونم که این مشکل قابل حل هست یا نه.
من گوشیم فارسی تایپ نمیکنه.نرم افزار برای فارسی کردن کسی نداره؟
این گوشی قلم نداره؟کلا گوشی های خازنی قلم ندارن؟
پروداکت گوشی رو عوض کن و RM فارسی دارها رو بریز روشنقل قول:
تاچ خازنی قلم داره ولی سخت گیر میاد باید بگردی
سلام
دیروز یه x6 گرفتم 8گیگ با توجه به راهنمایی دوستان خرید خوبی داشتم و الان راضی هستم فقط یه مشکل پیش اومده امیدوارم که درست بشه
اولا وقتی هدست رو وصل میکنی اگه یه کم هدست از جاش کشیده بشه صدا پایین میاد و باید هدست رو در جاش یه کم فشار بدی تا صدا برگرده اینو فکر نکنم ایراد باشه
ولی مشکل اساسی اینه وقتی هدست در جای خودش قرار می گیره صدا کیفیت داره ولی موقعی که دکمه روی هندزفری رو فشار میدی صدا خیلی کیفیتش بهتر میشه و صدای خواننده بهتر و شفاف تر میاد و یه حالتی مثل دالبی و ساراوند پیدا میکنه
آیا راهی هست بدون فشار دادن دکمه این کیفیت رو ثابت نگه داشت ؟
به نظر شما ایراد از کجاست ؟
لطفا هر چه سریعتر راهنمایی بفرمایید تا دیر نشده اگه ایرادی هست برم پیش فروشنده
ممنون
اولا مبارک باشهنقل قول:
دوم این که همه X6 ها این مشکل رو دارند که حل شده است برای ما
راستش این کار یه ذره برام سخته.با همون نرم افزار راحت ترم.کسی نمیشناسه نرم افزاری؟نقل قول:
پروداکت گوشی رو عوض کن و RM فارسی دارها رو بریز روش
تاچ خازنی قلم داره ولی سخت گیر میاد باید بگردی
قیمت قلماش چقده؟
سلام. ممنون میشم دوستای عزیز یه پلیری که فرمت های dvd رو بخونه برای x6 بهم معرفی کنید :20:
من دیروز گوشیو آپدیت کردم
اول خود نرم افزارو آپدیت کردم که تقریبا 72 مگ بود
بعد گوشیرو که 138 مگ بود بعدشم مپ گوشیو که 32 مگ بود
خداییش با این محدودیت های دانلود{ماهی 3 گیگ}اگه بیرون میدادم آپدیت میکرد به صرفه تر بود
یه سوال داشتم نرم افزارای گوشیرو از کجا میتونم دانلود کنم؟
نقل قول:
نرم افزار ها72 مگابایت ؟ مگه ورژن فریمورت چند ه؟
خیلی عجیبه ؟
من اپدیت کردم نرم افزار ها رو 12 مگ و خود گوشی 8 مگابایت
مپ گوشی رو فکر کنم نقشه ها رو کاملا دانلود کردی چون خود نرم افزارش 4 مگ نهایتا هستش
کدوم نرم افزار ها رو میخوای دان کنی ؟