من ماهشهر هستم -مرکز ولیعصرنقل قول:
Printable View
من ماهشهر هستم -مرکز ولیعصرنقل قول:
با اکانت 128 مرکز انقلاب دیشب 400 مگ دانلود مستقیم داشتم الان هم سرعت اینترنتم با speedtest.net 256 هست احساس میکنم اکانت 128 من خیلی بهتر از 512 هست کاش زودتر ازش استفاده میکردم سرعت دانلودش بالای 40 هست. گند بزنه این اشتراک 512 که همش دل خونیه کسی این پکیج رو از پارس نگیره که مثل من پشیمون بشه.
کدوم پکیج؟ میشه اسمشو بگی؟نقل قول:
من امشب که احیا بودم و دانلود نکردم، ولی دیشب دانلودم به این صورت بود(ستون مونده به آخر دانلود رایگانه):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:دوست عزیز پکیجتو بگو بقیه نیفتن تو چاهی که بنده خدا آقا رضا توشنقل قول:
بجاش بیفتن تو باغ آقا سعید2011 :5:.
ممنون:40::11:
آقای mojtaba-civil
سرعت دانلود اکانت شما، شب ها معمولآ چند درصد روز هست میانگین سرعت شب و روز رو میخوام بدونم؟
و اینکه شاتل دفترش کجاس میگن قبلآ تو برج بود ولی الان توی رستوران گردانه درسته؟
شاتل توی لیست تعرفه ای که میده برای سرویس بالای 512 شبانه رایگان نداره درسته؟
تا حالا غیر از پارس از شرکت دیگه ای سرویس نداشتم نمی دونم شاتل چه جوری اگه همینطوری درخواست بدم باید یکی از اکانتام رو با پارس کنسل کنم
من سرويس 256-20GB دارمنقل قول:
سلام دوستان
من دیشب به خدا اصلا پینگ رو احساس نکردم/شاید باورتون نشه ولی دیشب به راحتی روز پیج باز میکردم/با سرعت 64 کیلو پیج و دانلود داشتم/
من تا ساعت 3 شب دانلود نمیکردم و فقط پیج باز میکردم/ ساعت 3 دقیقا 750مگ اهنگ گزاشتم واسه دانلود که به راحتی همشو کشید.
اینم مدرکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..::شاتل/128-3 ایکو مرکز انقلاب::..
سلامنقل قول:
سرعت من معمولا شبانه و روزانه زیاد فرق نداره، متوسطش تو شب و روز 60-70. البته تا 100-120 هم میرسه ولی متوسطش حدود 60 هستش.
هر شب حدود 1 گیگ رو دانلود دارم.
دفتر شاتل قبلا تو برج نبوده، قبلا نیماد بوده که الان ایرسا نت نمایندگی شاتل تو اهواز شده که دفترش تو برج امپراتوره(طبقه سوم)، نه تو خود رستوران امپراتور :46::31:
دفتر دوم ایرسا هم به تازگی افتتاح شده، : بین خیابون 10 و 11 کیانپارس، مجتمع امام علی، طبقه 2.
فعلا واسه 1 مگ و 2مگ تا آخر تابستون دانلود شبانه برقراره، ولی معلوم نیست که تو پاییز و بعد از اون دانلود شبانه داشته باشن یا نه.
بهت توصیه میکنم اگه میخوای بیای شاتل فقط 512 بگیر. بالاتر از 512 که حساب کتابی رو دانلود شبانش نیست، پایینتر از 512 هم اگه بگیری احتمالش زیاده شاتل سرعتهای اونا رو بخواد به مقدار واقعیش برگردونه.
شاتل به تازگیا سرعت بعضی از کاربرای 128 و 256 رو که قبلا رو 512 میبست، به سرعت واقعی برگردونده. البته هنوز تو اهواز این کار انجام نشده، ولی خدا رو چه دیدی، یهو دیدی نوبت اهوازیا هم شد.
حدس من اینه که این سیاست جدید شاتله.
ولی اکو 1 مگ و 2 مگ هم خوب حال میکنن ها. روز و شب با 240-250 دانلود میکنن.
مجتبی تو هم مثل خود من دانلود میکنی/نقل قول:
ظاهرا فقط وضع من و مجتبی اینجا خوبه !