:13: :13: :13: :13: :13:نقل قول:
نهاد عالی رتبه ی بسیج هست دیگه
از کی می خوای بپرسی ؟؟؟
فعلا که با همه چی کار دارن اینا
برای شما هم متاسفم که اینطوری می رید دانشگاه و حق کسایی رو که درس خوندن و لگد می کنید :thumbsdow
Printable View
:13: :13: :13: :13: :13:نقل قول:
نهاد عالی رتبه ی بسیج هست دیگه
از کی می خوای بپرسی ؟؟؟
فعلا که با همه چی کار دارن اینا
برای شما هم متاسفم که اینطوری می رید دانشگاه و حق کسایی رو که درس خوندن و لگد می کنید :thumbsdow
سلام
دو تا سوال:
1-تمام وقت در کل چه فرقی با پاره وقت داره؟ (منظورم سقف تعداد واحد نیست) توی مدرک درج میشه این موضوع؟
2-کسی که الان دانشجوی تمام وقته و دوباره کنکور داده میتونه اگه پاره وقت قبول شد تطبیق واحد کنه؟
ممنون
هر دو بله :11:نقل قول:
خوب و بد و کاری ندارمنقل قول:
مشکل من با این سهمیه ها است
شاهد و بسیج و ...
من احترام واسه شهید ها قائلم ولی به بچه هاشون چرا باید تو کنکور سهمیه داده بشه ؟؟؟
یا این بسیجی ها
اگه واسه اعتقادتون هست دیگه سهمیه دادن بهشون که چی ؟؟؟
من با ایشون مشکل ندارم
با این سهمیه ها که یه نوع پارتی بازیه مشکل دارم
:20:
پارسال نتایج آزاد کی اومد ؟؟
بدجور تو کفم بفهمم قبول شدم یا نه
هنوز اعلام نشده کی میاد ؟؟
پارسال اگه درست يادم باشه حدوداي 10 شهريور اينا اومد!نقل قول:
خب پس به خودشون بدن ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینکه به بچه های شهید سهمیه میدن واسه اینه که پدر بالا سرش نبوده و مشکلاتی داشتن و اینجور چیزا ...
ولی واسه بسیج هیچ دلیلی نمیشه پیدا کرد جز ... !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
90 درصد داوطلبان بسیجی فعال دارند :18:نقل قول:
یعنی شما میگی از 10 نفر 9 نفر بسیجی فعال دارن؟:2:
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
سال 87 11 شهریور اومد
سال 88 10 شهریور
شرمنده جوابتون رو نميدم چون شما لياقت اين رو نداريد كه من جوابتون رو بدم.نقل قول:
سلام. شما منو نميشناسيد منم شما رو نميشناسم . من تو فروم دروغ نميگم چون دليلي نداره اين كارو بكنم. من زماني كه مدرسه بودم نميگم 90 درصد بلكه همه اونايي كه آزاد پزشكي ميخواستن شركت كنن به فكر بسيجي فعال بودن و همشون هم تونستن بگيرن. حالا شايد جاهاي ديگه متفاوت باشه ... در ضمن من هم از اين سهميه بندي ها خوشم نمياد ولي وقتي ميتونم با اين روش به انتخاب اصليم نزديكتر بشم چرا اينكارو نكنم ؟ يه چيز ديگه اينكه اگه راه برگشتي براي اونايي كه معدلشون پايين بود ميذاشتن مطمئن باشيد از سهميه بسيجي استفاده نميكردم. معدل كتبي من 12 هست. مطمئن نيستم ولي فكر كنم همه افرادي كه آزمون پزشكي آزاد شركت كردن معدلشون از من بالاتره پس من به اين سهميه احتياج دارم تا با اونا برابر باشم.نقل قول:
درصد داوطلبان بسیجی فعال دارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شما میگی از 10 نفر 9 نفر بسیجی فعال دارن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عذر میخوام پس شما واسه چی این پست رو زدید ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
//
پ.ن : پست اضافی = بار اضافی روی سرور = هدر رفتن بیت المال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواهشارعایت بفرماییدتاپیک جای مطرح کردن سوالات نه مباحث بی موردنقل قول: