سلام ستایش جان برنامه ی منم 12 ساعته اولش سخته سریع عادت میکنی،مطمئن باش
اولین کاری که میکنی بشین حساب کن ببین چه ساعتی باید بیدار شی که بتونی 12 ساعت رو
بدون فشردگی زیاد تو طول روز بخونی یه ساعتی میشه دیگه،مثلا من 5صبح بیدار میشم
بعد از فرداش شروع کن راس اون ساعت بیدار شدن حتی ممکنه روزهای اول از وقتی بیدار شدی تا 5
ساعت بعدش هیچی نتونی بخونی حالا خسته ای خوابت میاد عادت نداری،ولی نکته ی مهم اینه که
تحت هیچ شرایطی اون ساعت بیداری رو تغییر نده که مثلا یه روز 5 یه روز 6 یه روز7 اینجوری فقط خودتو خسته میکنی و نمیذاری بدنت عادت کنه
بعد هم با چند روز درس خوندن دستت میاد که چه ساعاتی بازدهی بیشتری داری و چه ساعاتی وقت تلف شده
یا خوندن برات سخت تره بعدش ساعات بیشتر مطالعت رو میبری اون تایمی که سر حال تری
در ضمن با توجه به همه ی اینا کم کم برنامت رو میتونی به خوبی شکل بدی مثلا میبینی صبح که از خواب پا میشی حوصله ی اختصاصی خوندن و فهمیدن نداری یه عمومی میخونی. همینطور اخر شب که برای دوره ی
مباحث روز و حفظ لغت و خوندن املا ی کلمات راحت تره هم انرژی کمتری می بره هم راحت تر کنار میای میتونی
راه بری رو تختت بشینی ... اینجوری درس خوندن میشه یه جوری زمینه ی زندگیت و خیلی راحت باهاش کنار میای تا حالا شده صبح از خواب بلند شی بگی من امروز باید ناهار بخورم باید شام بخورم؟ نه، چون اون یه امر
طبیعیه که ناخود اگاه انجام میدی درس خوندن هم باید همینطور شه و وقتی صبح بلند شدی به این فکر کنی
که من باید ناهار بخورم(!) باید یه ساعت تفریح کنم(!) چرا؟ چون اون ناخوداگاه ِ اون الویت ِ شده درس خوندن.
ستایش جان ببخشید اگه زیاد شد و به دردت نمیخوره ،چون ابراز ناراحتی کرده بودی میخواستم یه کاری بکنم
بازم خودت بهترین تصمیم ها رو میتونی برای خودت بگیری:11: