چرا پست من وارد نشد ؟ بعد از اینکه " ارسال جواب رو زدم " از فروم خارج شد و تو صفحه ی Username & Pass اومد .
نیم ساعت طول کشید تا تایپش کردم .
همین باعث میشه ماهی یه بار سوتی می نویسیم دیگه .
Printable View
چرا پست من وارد نشد ؟ بعد از اینکه " ارسال جواب رو زدم " از فروم خارج شد و تو صفحه ی Username & Pass اومد .
نیم ساعت طول کشید تا تایپش کردم .
همین باعث میشه ماهی یه بار سوتی می نویسیم دیگه .
مختصر سوتی منهدم شده ی من :
این پست اشتباهی شد Please بفرمایید چطور میشه پاکش کرد ؟
ووکمن جان ! سوتی های عالی مستدام !!!:31:
سوتیت خیلی باحال بود ! رئیست باحال تر !!!
:27:
نقل قول:
ای وای مردم از خنده :27::27::27:
خیلی باحال بودن مگی جان .
هردوش . نخ سوزن دومیش !!:31:
مختصر سوتی منهدم شده ی من : ( واسه چی ترکوندینش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یکی از همکارامون رفته بود تا رفع حاجت کنه . و از قضا اون موقع من هم کنار در VC ( یکی از رفقام به WC میگه VC ) واستاده بودم .
این رفیق ما هم که انگار اون تو بهش خیلی خوش گذشته بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اون تو موندنش خیلی طول کشید .
یکی دیگه از این همکارای ما هم که انگار خیلی تحت فشار بود و بی خبر از همه جا چنان یورشی به در VC کرد که نمی دونم چرا قفل در عنل نکرد و خلاصه چشمتون .... حافظا
اولش من هم جریان رو نفهمیدم ولی بعد که عقب عقب رفتن همکارمون و در باز و یکی اون تو و ...
من رو میگی پهن شدم رو زمین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مگه میشه من رو جمع کرد .
رفیقم که تا نیم ساعت روش نشد از VC بیاد بیرون ، اون یکی همکارمون هم که " حبس نفس " کرد و پیچیدن به خودش رو فراموش کرد .
نتیجه اخلاقی : "هیچ وقت کنار دری که تردد ازش زیاده وانستین چون بعدش نمیشه جمعتون کرد "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم 2 تا ديگه ! :دي
يه روز عكاسي داشتيم ميخواستيم داروي ظهور درست كنيم همه دور يك دبه نشسته بوديم منم يك چوب براي هم زدن دارو دستم بود بعدش دوستم خواست اذيتم كنه بهم گفت : شبيه چوپانا شدي پس گلت كجاست؟
منم اومدم حالشو بگيرم گفتم : هم نشينان هستند ديگه! بعد ديدم داره هر هر ميخنده بعد سرمو برگردوندم ديدم معلممون هم باهامون نشسته!:34: ( خدا رو شكر به خير گذشت چون معلممون هم داشت ميخنديد! :دي)
------------------------------
يك روز با بچه هاي كلاس رفته بوديم خونه ي يكي از دوستام تا با هم ديگه كاراي تصوير سازيمونو انجام بديم دوستم رفت ليوان آب بياره براي تميز كردن قلمو ها بعدش مشغول به رنگ كردن شديم بعد دوستم تشنش شده بود و يك ليوان آب آورده بود گذاشته بود كنار من منم اصلا نفهميدم قلموم رو با آبش تميز كردم اونم از بخت بدش اين صحنه رو نديد آبه رو خورد! :18:
واییییییییییی خدای من ترکیدم از خنده!!!!!نقل قول:
خیلی باهال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب اگه User Name و Pass تو وارد میکردی که میومد !!!نقل قول:
پیش مدرسمون یه موبایل فروشی هست
منم یه روز که تعطیل میشدیم دیدم یکی از دوستای قدیمیم تو مغازه هست رفتیم بهش یه سلام علیکی کنیم که یهو ناظو و 4-5 تا معلم با هم داشتن رد میشدن که یهو ناظمه منو دید ( تو مدرسه خیلی سر شناسم :31: ) و یکمی نگاه کرد تا شناخت و به چند تا معلم دیگه هم گفت نگاه ایمان !!!
منم شرمنده شدم تا اومدم برم یه چیزی بگم که میخواستم با دوستم سلا علیک کنم سوار ماشین شدن و رفتن
3 شدیم رفت :41:
اوایل ترم بود و من هنوز استاد مربوط به درس دلفی رو ندیده بودم
همه ی بچه ها جلو در کلاس گارگاه ایستاده بودن
منم از یکی از دوستام پرسیدم استاد نیومده؟
گفت چرا اومده
و با دست اشاره کرد به دختری که جلو من ایستاده بود من نگاه کردم فکر کردم یکی از دانشجو هاست اخه اصلا بهش نمیخورد استاد باشه و از منم کم سن و سال تر میزد
به دوستم گفتم اذیت نکن کو استاد پس؟
دوباره به همون دختر اشاره کرد
منم بلند گفتم برو بابا یعنی تو میگی استاد اینه؟
که خوده دختره سرش و بالا اورد و گفت اره من استاد دلفی هستم
و به شما پیشنهاد میکنم درستونو حذف کنید!!!!!!!!!!
نقل قول:
من نفهمیدم سوتیش کجاش بود؟!؟!