نقل قول:
خوب امین مگه خودش تو تنظیماتش Indent نداره؟
حالا اگرم نداشته باشه مگه با سلکت کردن دستورات داخل تابع و زدن کلید تب (که تو مک نمیدونم اسم کلیدش چیه)جلو نمیره؟؟
نقل قول:
برای ایندنت کردن متن کافیه بیشتر از یک سطر رو سلکت کنی بعدش تب بزنی تا همه رو با هم ببره جلو. شیفت+تب هم برعکسشه. npp فرمت نمیکنه برای همین تب ها رو به اسپیس تبدیل نمیکنه ولی توی بقیه ide ها که امکان فرمت سورس دارند میشه مشخص کرد که تب بزاره یا اسپیس
کل سوال من به همین مورد ختم میشد! من بلد نبودم چطوری این سوالو بمطرحم:دی
نقل قول:
برای انتخاب کدهای داخل تابع توی npp چیزی ندیدم. ولی توی اکلیپس همچین امکانی هست. alt+shift+UP که بزنی level به level انتخاب متنش رو بیشتر میکنه. البته بعضی پلاگینهاش این امکان رو ندارند مثلاً برای css آپتانا که امتحان کردم نداشت ولی زند استودیو برای css و js همچین امکانی داره
به نظرم کوچ کن به یه ide پیشرفته تر که راحتتر بتونی کار کنی. npp ادیتور خوبیه ولی بیشتر برای کارهای دم دستی خوبه. وقتی قضیه پروژه ای میشه یه مقدار کم میاره
نه دیگه من اونقدرا هم پیشرفته نمی عملم! نمیتونم با اکلیپس مچ بشم نمیدونم، امکاناتش محشره ولی نمیدونم چرا؟!:دی
این npp اگه یه project explorer میداشت، محشر میشد حداقل برای من تو پروژه ها هم جواب میداد:دی
نقل قول:
حالا از اینا گذشته جشنواره فیلم فجر فیلم "هیوگو" عمو مارتین اسکورسیری رو آوارده که قراراه سه بعدی پخش بشه ه تو 11 تا بخش نامزد اسکار شده، که من فلک زده میخوام برم ببینم ولی نامردا میگن باید بلیط هر 5تا فیلم رو بگیری که میشه 50 تومن :\
خدا این SOPA رو لعنت کنه من الان هیچی نمیتونم از فایل سونیک فایل دانلود کنم! کلی فیلم، موزیک و ... اینا جمع کرده بود برای خودم که بعدن سره فرصت بشینم لیچ کنم و دانلود کنم. از شانس ما هم که اینطوری شد:41: