یکی محبت کنه به این سوال من پاسخ بدهنقل قول:
Printable View
یکی محبت کنه به این سوال من پاسخ بدهنقل قول:
دوستان من وسط کار با نت یا بازی انلاین که هستم یک دفعه LAN و LINk با هم قطع میشه 2باره جفتشون سبز میشن
اگر نویزه چرا LAN هم قطع میشه؟!؟
وقتی مودم رو روشن و خاموش میکنم کلی طول میده تا LAN و LInk ثابت شه
قبلا اینطوری نبود تازگیا اینطوری شده !
قبلا گاهی اوقات لینک قطع میشد الان لنم قطع میشه!
مودمم Comtrend ct 507
ISP پیشگامان
اگه بتونی مودمتو اول عوض کن و از Asus AM 602 ر و بگیر بهترین مودم برای ای اس پی های ایرانینقل قول:
ای اس پی تو هم اگه می تونی عوض کن و نامحدود بگیر البته به سروری که بازی هم می کنی بستگی داره ببین از بقیه بچه های که با همون سرور بازی می کنند همین مشکل رو دارند یا نه!
آقا تو رو قرآن یکی جواب سواله منو بدهنقل قول:
من از تنظیمات وایرلس خبر ندارم ولی فکر کنم باید تنظیمات قسمت wireless که کنار setup که کنار ش شماره 1گذاشتی را هم انجام بدی!نقل قول:
اگه نشد اون RFC 2516 PPPOE را هم تغییر بده!
با پشتیبانی شرکت تماس بگیر باید تلفنی راهنمایت کنن!
از اینجا تنظیمات یکی از مودمهای وایرلس(مثلا Billion 7300 )را بگیر و مثل اون عمل کن!
کد:http://shatel.ir/content/view/110/36/lang,fa_IR/
شما مودم را ببر سرخط تست کن بیبین اونجا ثابت میشه؟! اگه میشه مشکل از سیم کشی ساختمان هست!اگر هم نه با پشتیبانی شرکت تماس بگیر تا نویز خط را بگیره و مشکل را بررسی کنه!نقل قول:
شما اون مشکل اسپلیتر را حل کردی؟!نقل قول:
چراغ لن هم مربوط به ارتباط مودم با کارت شبکه هست×!شما کابل شبکه را بررسی کن ببین سر سوکت ها که به سوکت کارت شبکه وصل شده درست وصل هست یا نیست!
اگر روی کارت شبکه علامت ضربدر میاد شایت مودم ریست میشه!
با پشتیبانی شرکت تماس گرفتی؟!
سلام
من یه مودم میخوام تا 40 هزار تومن که بتونم حد اقل دوتا کامپیوتر رو بهش وصل کنم، میشه لطفا منو راهنمایی کنین که چه مدلی بگیرم بهتره؟
20 تومن ديگه بزار روش يه asus 4 پورت بگير راحت!
سلام . نمایندگی مودمهای linksys و asus چه شرکتهایی هستند؟ می خوام مودم وایرلس بگیرم. ممنون میشم کسی میدونه جواب بده. البته من قم هستم
سلام. نمایندگی مودمهای asus و linksys کدام شرکتها هستند. ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده.چون میخوام مودم وایرلس بگیرم
linksys فكر مي كنم سازگار ارقام باشه