نقل قول:
این لینکش
همه چیزو اینجا نوشتهکد:http://www.medadrangi.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=4&lang=fa
میگند خوبه منم حدس میزنم خوب باشه چوون مشترکینش زیاد نیستند پس سرعت باید فوق العاده باشه
Printable View
نقل قول:
این لینکش
همه چیزو اینجا نوشتهکد:http://www.medadrangi.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=4&lang=fa
میگند خوبه منم حدس میزنم خوب باشه چوون مشترکینش زیاد نیستند پس سرعت باید فوق العاده باشه
خوب من زنگ زدم به اون شماره موبایله اون شماره ثابته که بر نداشت
موبایله یه آقایی برداشت گفتم سپاهانشهر دارید گفت بلههههههههه گفتم چه جوریه چنده ؟گفت 128 داریم 5 گیگ 24 تومن
گفتم خوب 128تون چنده یه خنده ای کرد گفت خوب 128 دیگه گفتم خوب دانلود منظورمه گفت آهان اون اندازه ای که باید باشه هست
گفت خوب چند گفت همونی که باید باشه دیدم نمیگه منم به موبایل زدم حالا خرجم میره بالا گفتم 30 هست؟ گفت 30؟ گفتم آره گفت نههههه البته میرسه به 30 وقتی خلوت باشه اما 30 نیست نزدیکای 30 بعضی وقتا میرسه اما اگه شلوغ باشه نه
گفتم خیلیییییییییی ممنون واقعا فیض بردیم از این اطلاعات و پشتیبانی بسیار خوب و عالی (این تیکه آخرو نگفتما تو دلم گفتم)
خلاصه اینکه نتیجه گیری کردم که خوب نیستو مزخرفه
این همه سرویس دهنده معروف حالا چرا رنگین کمان ؟
پارس آنلاین بگیر در درجه اول بعد پیشگامان اگه هم شب اصلا براتون مهم نیست شاتل
پارس همه چیزش عالیه پیشگامان همش خوبه شاتلم روزش عالیه شبش افتضاح
ویرایش :گفتم پارس آنلاین به 150-200 هم میرسه -گفت خوب میدونی چرا ؟گفتم چون میخواند حجم زودتر تموم شه گفت احسنت (تو دلم گفتم چه قدر تو بشر دلسوزی زیاد نکردی حجم مشترکینت تموم نشه )آدم واقعا این آدمای دلسوزو میبینه دلش کباب میشه که چه قدر مردمان خوبی داریم
سلام دوستان پیشگامانی.
من 3 ماهه 128 دارم .ماه اول سرعتم تا 50 میکشید.ولی بعد شد 30 .دوره3 ماهه من پنجشنبه تمام میشه.قصد دارم سرویس بالاتر بگیرم.
به نظ شما 512 بگیرم سرعت دان اون را الان رو چند میبندند؟
کلا شما پیشنهاد میدید کدام سرعت را بگیرم؟
و فرایند انجام این کار را باید به صورت حضوری انجام بدم یا انلاین و یا با پیک و یا با گرفتن شماره حساب و پرداخت و ارسال تصویر فیش؟
و این انتقال سرعت چند روز طول میکشه و کی اقدام کنم بهتره؟
و برای گرفتن چه سرعت های نامه نیاز داره و حداقل نامه که میشه بشون داد چیه؟
کلا پیشگامان در فرایند تمدید اگه یکی سرعت های که نیاز به مجوز داره بخواد گیر میده یا نه؟و ایا در تمدید غیر حضوری میشه از شر دادن این مجوز خلاص شد ؟
ببخشید سوال های من زیاد شد .از همه دوستان که تجربه این کار را دارند در پیشگامان تقاضا میکنم تجربیاتشون را در اختیار من قرار بدن.
ممنون
نقل قول:
منم الان 128 دارم سرعتم 24 تا 30 هست
256 رو میدونم 50 تا 55 هست
اگه پولشو داری که 512 بگیر
برا 512 نیازه اما میگند زیاد گیر نمیده مخصوصا اینکه آنلاین سفارش بدی
به نظر من آنلاین بده چون غیر آنلاین هفته پیش تمدید کردم واقعا اذیت کردند آنلاین از شر نامه هم خلاص میشی اگه هم دانشجویی که یه گواهی تحصیلی حلش میکنه
ممنون دوست عزیزنقل قول:
نمیدونی سرعت 512 رو چنده؟
و کارای که باید برای تمدید انلاین کنم چیه.مثلا تو لینک خاصی باید برم.وکی تمدید کنم .روز اخر یا چند روز زودتر؟
سرعت 512 متوسطش 90 هست...نقل قول:
کلا آنلاین را ولش کن آخرش باید زنگ بزنی...
برو همون بانک بریز به حساب شماره فیش را براشون بخون...
تمدید هم که هر موقع قراردادتون از لحاظ زمانی تموم شد
اقا چرا شما همتون از انلاین ناراضی هستید؟ من همون موقع پول رو واریز میکنم میرم تو پنل بهم اضافه شده یه بار کانکت میکنم ارور میده دفعه دوم کانکت میزنم حل میشه تاحالا بشتر ده بار اینطوری شارژ کردم زنگم نزدم؟
فرزان جان شارژ آنلاینش مشکل داره.من پنج شنبه شب با آنلاین شارژ کردم نشد.زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل داره.100 مگ مجانی داد گفت شنبه زنگ بزن پشتیبانی.امروز زنگ زدم گفت تا 72 ساعت بعد پولتون بر میگرده به حساب.سیستم مشکل داره.مجبور شدم مثل قدیم حضوری برم دفتر نمایندگی تو طالقانی!
خلاصه هنوز مشکل داره.تا وقتی تو خود سایت نزده درسته آنلاین شارژ نکنید.
تازه 7 روز به پایان سرویسم مونده بود اونم پرید.3 ماه از امروز حساب شد.
دوستان (منطقه مدرس) پیشگامان چطوره؟
خوب فکر کنم دلیلش این باشه که شما از نمایندگی اصلی نگرفتید من هم قبلا کلی مشکل داشتم یه روز رفتم دو ساعت نشستم تا اخر قرار داد رو با خودشون بستم