سلام دوستان میشه کرک یا سریال نامبر برای نرم افزار 4Videosoft MKV Video Converter رو بدید الان تریال نصب شده و فقط 5 دقیقه خروجی میگیره !خیلی فوریه !
Printable View
سلام دوستان میشه کرک یا سریال نامبر برای نرم افزار 4Videosoft MKV Video Converter رو بدید الان تریال نصب شده و فقط 5 دقیقه خروجی میگیره !خیلی فوریه !
سلام
كانورتور mp3 به ogg مي خواستم...
سلام
آقا دستم به دامنت کمک فوری فوری میخام
خیلی وقته که دنبال نرم افزارDVDfunSTUDIO میگردم ولی هرچی بیشتر میگردم کمتر پیداش میکنم!
نقل قول:
یکی از علل بروز این مشکل توان سخت افزاری پایین سیستم هست
شما یک کانورتور مرجع مثل Xilisoft Video Converter Ultimate 6 روی سیستم نصب کن اکثر فرمت های صوتی و تصویری رو میتونید به هم تبدیل کنیدنقل قول:
سلام اینم یک برنامه خوب فقط برای تبدیل فرمت mp3 به ogg و غیره
همراه با سریال:20:
کد:http://www.dankfile.com/0q15dc02w093/Acoustica_Audio_Converter_Pro.rar.html
سلام به دوستان محترم و فعال این تاپیک خوب.
دوستان من دنبال یک برنامه میگردم که بتواند فایلهای ویدئویی mkv , AVI را که همراه زیرنویس جدا هستند (زیرنویسهای با پسوند SRT) را تبدیل به فرمتهای دیگر تصویری کند مانند xvid. به طوری که بتوانیم در گزینههای برنامه مورد نظر نوع فونت و اندازه و حاشیه سیاه دور زیرنویس را تعیین کنیم.
و در نهایت در فرایند تبدیل بتواند زیرنویسها را روی تصویر رندر کند یعنی زیرنویس جزیی از بافت تصویر شود.
من از برنامهی معروف Xilisoft Video Converter Ultimate 6.5.03.0310 استفاده کردم دو تا مشکل داشت یکی اینکه گزینههای برنامه ابتدایی و آماتوری بود مثلاً امکان تعیین رزولوشن دستی و دلبخواه نداشت و همچنین امکان ایجاد حاشیه رنگی دور فونت نداشت و اندازهای که برای فونت زیرنویس تعیین میکردیم کار نمیکرد.
کانورتورهای حرفهایتر از Xilisoft Video Converter Ultimate با آن که امکانات زیادی دارند ولی فقط زیرنویسهای درون DVD و Blu Ray را میشناسند.
دوستان اگر اطلاعاتی دارند راهنمایی کنند.
سلام
نرم افزاري براي تبديل فايل هاي m2ts دوربين سوني HDR-SR11 به فرمت هاي ديگر نياز دارم. اول كيفيت تبديل مهم هست و بعد سرعت.
با تشكر
سلام دوستان من یه نرم افزار واسه یه سری تغیرات وتنظیمات توی عکس میخواستم
مثلا نرم افزاری هست که بشه باهاش توی عکس رنگ پیرهنو عوض کرد یا کراوات رو با یه کراوات دیگه عوض کنه یا تاج عروس رو برداشت و یه تاج دیگه گذاشت؟ همچین نرم افزاری هست؟ یعنی نرم افزاری هست که جدا از این تغیرات اون کلیپ آرت هارو داشته باشه؟ واسه ویرایش عکس های عروسی میخوام.
مرسی
با سلامنقل قول:
شما مي توانيد از نرم افزارهايي مثل Tipard HD Video Converter يا WinX HD Video Converter استفاده كنيد.
اين دو نرم افزار كه خودم نيز با آنها كار كردم ام هم سريع و هم زيبا هستند و امكانات قابل توجهي را در اختيار شما قرار مي دهند.
و تنظيمات مربوط به دوربين شما نيز در آنها وجود دارد.
موفق باشيد.