پس با آپدیت قابلیت هک از بین نمیره دیگه ؟نقل قول:
Printable View
پس با آپدیت قابلیت هک از بین نمیره دیگه ؟نقل قول:
سلام دوستان
راستش از اونجا که من فقط گوشی نوکیا میخرم الان بین چندتا مدل بدجوری گیر افتادم،5700 داشتم که دیروز 210تومان فروختمش،حالا واقعابین N82,N78,N79,N85 موندم،خداییش خیلی سخته انتخاب،N-gage خیلی واسم مهم نیست ولی اگه باشه خیلی بهتره،اگه قیمتهاشون رو هم بگید واقعاممنون میشم
دوستان اگه کسی نظری درمورد این4مدل داره ممنون میشم کمکم کنه
سربلند باشید
آرش
برای انگیج میشه ازش استفاده کرد ولی نمیشه فولدرهای private و ...... رو دید .نقل قول:
ميره...گوشي ديگه هك بشو نيست...ولي چون آپديت هاي جديد نوكيا اين مزيت رو داره كه فايلهاي فون مموري رو پاك نميكنه...فايل installserver سرجاش باقي ميمونه و ادامه ماجرا....نقل قول:
نه مجيد ...اون روش نصب انگيج رو n82 : Fw30 نيازي به هك و installserver نداره...:46:روي گوشي خام (هك نشده) هم ميشه...نقل قول:
آقا من بین n82 و n79 گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
:10: دوست عزیز ...من که n82 خریدم ( سه ماهه )... کاملا راضی ام .... :20:نقل قول:
بستگي به اين داره كه چي برات بيشتر مهم باشه...انتظارات رو بگو..نقل قول:
دوستان من قصد دارم گوشیمو بفروشم. به چه قیمتی بفروشم خوبه؟
یه 6630 هم دارم که اونم میخوام بفروشم. اونو چقدر بفروشم؟
اگه هم کسی خریداره، من تو مازندران زندگی میکنم. گوشیم هم سالمه سالمه. دلیل فروششم اینه که دارم واسه دانشگاه میخونم و باید حدود یک سال بزارمش کنار که تا اون موقع خیلی مفت میشه و گوشیهای جدیدتری میاد!
راستی ورژن گوشیم هم 20 هستا! گوشی کلا سه چهار ماه بیشتر کار نکرده.
82 الان نوش حدود 350 هست..كمابيش همين قيمته...حول و حوش 300 خوبه فكر كنم...نقل قول: