اقا میشه واضح تر توضیح بدی، الان موقع نصبش که کلید میخاد کدومو وارد کنیم ، فرقی نداره ؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
اقا میشه واضح تر توضیح بدی، الان موقع نصبش که کلید میخاد کدومو وارد کنیم ، فرقی نداره ؟؟؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما این فایل رو extractکردید؟ : file key 1 nam toi 2013.rar
فایل داخل 2013 key رو انتخاب کنید . حالا یکیشو انتخاب کن . ببین چی میشه . چون دوستم تست کرده بود. خودم تست نکردم. الان امتحان کن.:11:
شادباشید:40:
کلیدهای جدید برای avira internet security
اویرا اینترنت سکیوریتی نصب کردم ولی هرچی گزینه اسکن رو میزنم اصلا اسکن نمیکنه فقط صفحش میاد و بدون هیچ اسکنی بعد از چند ثانیه میپره و اسکن نمیکنه چرا؟؟
همون 1 ساله رو اپدیت کردم ،شناسایی کرد !!!!! کلید پرید:41:
همون اولیش جواب داد...نقل قول:
ممنون
سلام
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و کلید 3 ماهه Avira Internet Security 2012 دریافت کنید
آقا من نسخه پریمیوم رو گرفتم یه KEY درست و درمون بهم بدید که حداقل 3 ماهی رو اکسپایر نشه . ممنون .
اگر اینترنت سکوریتی دارین پست بالایی خودتون رو یه نگاهی بندازیننقل قول:
و اگر آنتی ویروس دارین از این لینک دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
به نظرم انتی ویروس خیلی خوبیه من که خیلی ازش خوشم میاد ولی یه مشکل اساسی باهاش دارم و اینه که اتوماتیک اپدیت میشه با اینکه من تنظیمش میکنم اپدیت نشه ولی بازم اپدیت میشه که اینجوری خودش کلی از حجم ترافیکمو میخوره واسه همین پاکش کردم و نود32 نصب کردم ولی اصلا از نود راضی نیستم دلم میخواد دوباره آویرا نصب کنم ولی با اپدیت این یکی مشکل دارم هیچ راهی نداره آپدیت نشه؟