-
با سلام
من لپ تاپ lenovo دارم و هاردش 160 GB هستش. از چند وقت پیش متوجه شدم که وقتی یه فایلی رو کپی می کنم (چه از یه درایو به درایو دیگه چه از فلش به هارد) چراغ هارد یکپارچه روشنه و سیستم هیچ کاری رو انجام نمیده جز کپی کردن یعنی یه جورایی سیستم قفل میکنه. این مشکل هم تو windows7 هست و هم تو ubuntu.
لطفا راهنمایی کنیدکه مشکل چیه
-
سلام دوستان.هارد من بدسکتور شده به طوری که اصلا بالا نمیاد و حتما باید به صورت سخت افزاری جداش کنم تا ویندوز رو از روی یه هارد دیگم بالا بیارم.موقعی هم که وصل هست نمیتونم هیچ نرم افزار بوتی رو اجرا کنم تا درستش کنم....راه حلش چیه؟
ممنون
-
-
سلام دوستان
من 2 تا هارد سیگیت 7200.12 داشتم و خیلی هم خوب کار میکردن باهم و این رو هم اضافه کنم که پارالل کار میکردن و رید نبودن.
بعد از چند روز سیستم هنگ کرد و بالا نیومد و هیچکدوم از هاردهام کار نمیکرد ولی توی بایوس نشونشون میداد و حجمشون رو هم درست نشون میداد ولی موقع نصب ویندوز هیچکدوم از هاردها رو نشون نمیداد
خلاصه با کلی جا به جا کردن پورتها یکی از هاردهارو تونستم راه بندازم و پارتیشن بندی کنمو ویندوز نصب کنم.
حالا
اون هاردم رو که موقع نصب ویندوز نمیشناخت رو توی ویندوز نشون میده و مدلش رو هم مینویسه ولی نمیتونه فرمتش کنه
کسی میدونه چه کار باید بکنم؟
-
سلام
دوستان من یه هارد سیگت ۷۲۰۰ دور ۱ ترا دارم جدیداً وقتی ویندوز نصب میکنم یکی از درایو هم میپره امروز با یه بدبختی درایو رو برگردوندم و رفتم با برنامه hd tune یه تست گرفتم و این ارور رو داد دوستان چه راه کاری رو پیشنهاد میدان
-
سلام
دوستان من یه هارد سیگت ۷۲۰۰ دور ۱ ترا دارم جدیداً وقتی ویندوز نصب میکنم یکی از درایو هم میپره امروز با یه بدبختی درایو رو برگردوندم و رفتم با برنامه hd tune یه تست گرفتم و این ارور رو داد دوستان چه راه کاری رو پیشنهاد میدان
-
-
سلام دوستان من یک هارد 40 گیگ لب تابی دارم که ماله پلی 3 بود
که روش ویندوز نصب کردم و باهاش کار میکردم که چند روز پیش یهو دیگگه ویندوز بالا نیومد بعد گفتم شاید مشکل از ویندوزه
دوباره ویندوز نصب کردم ولی تا قسمت لودینگ ویندوز میاد ولی بعد یهو سیستم ریست میشه
با یه هارد دیگه امتحان کردم که سیستمم مشکل نداشت
فکر کنم مشکل از هاردم باشه
ممنون میشم منو راهنمایی کنید که بدون این هاردم چشه ؟
ممنون
-
سلام بچه ها
من توی ویندوزم پیغام زیر رو میبینم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نرم افزار چکش کردم اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به نظرتون هاردم چش شده ؟؟؟
4 ماهه خریدم
ببرم گارانتی ؟؟؟
-
اگر هارد، کابل برق از پاور بهش متصل باشه اما کابل دیتا از مادربورد خیر.....مشکلی پیش میاد؟
و اگر میاد چرا؟